Țiganii și Constituția sau țigănie în stil european

Notă: Imaginea lipsește deoarece a fost ștearsă de WP, probabil la cerere (îl reprezenta pe Nicolae Rădița într-o conferință de presă).

Nicolae Rădiță, „țiganul care a încălcat obieiurile țigănești și nu este vrednic să se numească țigan”, cum a fost caracterizat în conferința de presă de azi ținută de reprezentanți de seamă ai comunității rommilor din Moldova și Anatol Plugaru (acționat de Rădiță în judecată pentru discriminare).

Țigănie în stil european

Atunci cînd am scris „Diavolul este politic corect” nu mă așteptam că necuratul va fugi din România ca să bîntuie judecătoria de la Rîșcanovca. Duhul cel rău a fost atras la Chișinău printr-o vrajă țigănească descîntată deasupra capului Coaliției Nedescriminare, aceasta din urmă fiind copilul bolnav al unui grup de homosexuali și lesbiene care țipă de la o vreme în tîrgul Chișinăului fără ca nimenea să-i afle leacul. CONTINUARE

5 Responses to Țiganii și Constituția sau țigănie în stil european

  1. Nic spune:

    spunea cineva… ” vina, draga brutus, nu este a „stelelor” ci a noastra ca stam sub ele ! „

  2. viorica spune:

    Interesant – comunitatea prin reprezentatii sai respinge actiunea celor doi ”discriminati” destul de drastic daca socotesc acest ”nu este vrednic să se numească țigan”. Comunitatea rroma se vede injosita, cu demnitatea lezata de actiunea celor doi – atunci, pe cine reprezinta coalitia nediscriminare? Ce legitimitate are?

  3. M spune:

    http://www.oanamihaelaneacsu.ro/ „dak puteti sa ajutati..”;”orice suma,oricat de mica,e binevenita..”

  4. Pe mine cineva m-a crezut ţigancă şi mă doare şi-acum.

Lasă un comentariu