Nick Rockefeller şi-a dat drumul la limbă

Sursa: www.prisonplanet.com via
www.hristofor.wordpress.com

Regizorul şi realizatorul de documentare american Aaron Russo analizează în detaliu pentru prima dată mărturisirile uluitoare ale lui Nick Rockefeller, inclusiv predicţiile sale legate de evenimentele de la 11 septembrie şi înscenarea terorismului, fondarea de către familia Rockefeller a mişcării feministe şi planul ultim al elitei mondiale de reducere a populaţiei şi de implanturi cu microcipuri.

russoandrockefeller1Într-un interviu, regizorul Aaron Russo povesteşte cum a verificat mărturisirile şocante ale lui Nick Rockefeller care i-a spus personal că scopul ultim al elitei mondiale este de a se ajunge la o populaţie controlată prin microcipuri şi că războiul împotriva terorismului e o înscenare. Rockefeller a prezis cu unsprezece luni înainte ״evenimentul״ din 11 septembrie care a declanşat invadarea Irakului şi Afganistanului. De asemenea, Rockefeller i-a spus lui Russo că familia sa a fondat şi finanţat mişcările feministe cu scopul de a distruge familiile şi că reducerea numărului populaţiei este un scop fundamental al elitei mondiale.

Rockefeller a încercat să-l recruteze pe Russo în elită

Aaron Russo este probabil cunoscut mai ales pentru realizarea filmului „Trading Places” – „Pariul”, în care joacă Eddie Murphy. Un alt proiect, însă, l-a adus în atenţia opiniei publice: documentarul său „America – From Freedom to Fascism” – “America – de la libertate la fascism”, despre infracţiunile de delapidare din sistemul de rezervă federală.

Deşi bolnav de cancer, Russo şi-a făcut timp între tratamente să realizeze interviuri cu Alex Jones, realizator de emisiuni radio şi documentarist ca şi el, lansând astfel o serie de declaraţii incendiare despre ceea ce Rockefeller îi spusese referitor la direcţia în care este lumea orientată în prezent de către elita mondială.

Cum a ajuns Russo să afle toate aceste informaţii de la Nick Rockefeller? După difuzarea unuia dintre filmele sale de succes, „Mad as Hell”, Russo s-a implicat în politică. În timpul campaniei electorale pentru fotoliul de guvernator al statului Nevada, Russo a fost remarcat de către Rockefeller şi i-a fost prezentat acestuia de către o femeie procuror. Observând pasiunea şi capacitatea lui Russo de a declanşa schimbări, Rockefeller a început o misiune subtilă de recrutare a lui Russo în această elită.

Ca membru al elitei, lui Russo i se promite un cip marcat special

În timpul unei conversaţii, Rockefeller l-a întrebat pe Russo dacă este interesat să intre în Consiliul Relaţiilor Externe (CRE) – Council on Foreign Relations (CFR), dar Russo a refuzat invitaţia, spunând că nu este interesat să asuprească oamenii; în replică, Rockefeller l-a întrebat cu sânge rece de ce i-ar păsa de „sclavi”.

„L-am întrebat care este rostul acestor lucruri”, spune Russo, „aveţi toţi banii din lume, aveţi toată puterea necesară, care e scopul final, atunci?” Rockefeller a răspuns (parafrazând): „Scopul final este să fie toţi implantaţi cu cipuri, să controlăm întreaga societate, iar bancherii şi elita să controleze lumea”.

Rockefeller l-a asigurat pe Russo că dacă ar intra în elită, cipul său ar fi marcat special astfel încât să se evite controlul nedorit de către autorităţi.

Russo susţine că Rockefeller i-ar fi spus cu 11 luni înainte de 11 septembrie: „trebuie să se producă un eveniment în urma căruia să invadăm Afganistanul, să construim conducte de petrol prin marea Caspică, să invadăm Irakul, să ocupăm Orientul Mijlociu şi să mergem după Chavez în Venezuela”.

Rockefeller i-ar mai fi vorbit lui Russo despre faptul că în curând soldaţii îl vor căuta prin peşteri pe Osama bin Laden şi că va fi un „un război nesfârşit al terorii, în care nu va exista niciun duşman şi totul va fi o imensă cacealma, astfel încât guvernul să domine poporul american”, susţine Russo, care a mai precizat că Rockefeller râdea într-un mod cinic în timp ce îi făcea această predicţie uluitoare.

Mişcarea feministă sprijinită pentru distrugerea familiei tradiţionale

Într-o discuţie ulterioară Rockefeller l-a întrebat pe Russo ce crede despre mişcările de emancipare feministe. Russo a răspuns că el consideră că aceste mişcări luptă să obţină pentru femei drepturi egale cu cele ale bărbaţilor, de a munci şi de a fi plătite în mod egal, aşa cum s-a obţinut şi dreptul la vot. Acest răspuns i-a stârnit râsul lui Rockefeller: „Eşti fraier! Să-ţi spun despre ce este vorba, de fapt: noi, clanul Rockefeller am fondat mişcările feministe: noi! Noi deţinem toate ziarele şi toate televiziunile – Fundaţia Rockefeller”.

Rockefeller i-a explicat lui Russo care sunt cele două motive principale pentru care familia sa a finanţat mişcarea feministă: în primul rând, înainte de luptele pentru drepturi ale femeilor, bancherii nu puteau impune taxe pentru jumătate de populaţie; în al doilea rând, aceasta mişcare determină ca şcolarizarea copiilor să se facă de la vârste mult mai mici, devenind posibilă mult mai uşor îndoctrinarea copiilor care sunt învăţaţi să privească statul drept prima familie, desfiinţând astfel modelul familiei tradiţionale.

Această revelaţie completează afirmaţiile anterioare ale pionierei feministe Gloria Steinem, conform cărora CIA a finanţat revista Ms. Magazine, în cadrul aceleiaşi strategii de distrugere a modelelor tradiţionale de familie.

Reducerea populaţiei la jumătate

Rockefeller a subliniat în repetate rânduri că „oamenii trebuie să fie conduşi” de o elită, iar unul din mijloacele care ar duce la această stăpânire este reducerea populaţiei. „Sunt prea mulţi oameni în lume” zicea el şi numărul oamenilor trebuie redus la cel puţin jumătate.

O problemă care a scăpat de sub controlul elitei, după cum reiese din conversaţiile lui Rockefeller cu Russo, este conflictul dintre Israel si Palestina. La un moment dat soluţia gravita în jurul ideii de a da fiecărui cetăţean israelian câte un milion de dolari şi de a-i muta în statul Arizona.

35 Responses to Nick Rockefeller şi-a dat drumul la limbă

  1. ruxandra spune:

    Sarut mana Parinte,

    de ce credeti ca ei, elitele, considera deja necesar sa stim si sa aflam atatea despre planurile lor ?
    de ce apar din ce in ce mai multe „surse ” din interior ?
    de ce ingaduie ? de ce vor sa stim cate ceva ? la ce credeti ca le foloseste ?

    Blagosloviti si iertati !

  2. savatie spune:

    Mai intii, cred ca multi dintre cei care au intrat in joc s-au desteptat dupa aceea si au iesit. Multe marturii vin de la ingineri sau oameni implicati in aspectul tehnic al problemei.

    Pe urma, se pare ca masele au devenit suficient de docile pentru a nu mai opune rezistenta. Acest fel de dezvaluiri sint si niste teste prin care sint identificate „cercurile ostile”. Dar vedem ca acete grupuri sint foarte usor diabolizate, declarate retrograde si pavaze in calea progresului.

  3. adriana spune:

    sau mergem pe ideea ca mai e vreme, si ca, asa cum ne-am obisnuit cu cardurile VISA, bunaoara, care si ele erau diabolizate, sau cu codurile de bare, ne vom obisnui si cu pasapoartele astea?devine de-a dreptul interesant.incep sa ma intreb, citind despre „pozitia oficiala„ a BOR, daca mai avem „unde sa ne ducem„..

    se pare ca nu e prea comod sa fii „de capul tau„, in probleme din astea.ma sperie si tacerea BOR despre gestul Mitr. Corneanu.cred ca s-au intors cativa sfinti mucenici ardeleni, in mormant, in momentul acela.nu stiu..

  4. crip71 spune:

    Parinte ,si dupa parerea mea , exista anumita „grupuri de interes” care incearca sa puna mana pe puterea absoluta, insa e f. greu sa ne dam seama, noi , care din aceste informatii sunt reale si care false. Ceea ce ma mira pe mine cel mai mult in legatura cu astfel de stiri senzationale, este faptul ca ele apar totdeauna dupa evenimente .”Am stiut” , „am zis ” , ” am prevazut” , e plina America de astfel de oameni care stiau de dinainte de producerea evenimentelor si chiar ” au spus” dar nu stiu cum se face ca nimeni nu i-a auzit de cat dupa ce s-a produs catastrofa. Si la noi in tara avem astfel de persoane(mai ales pe postul OTV ii vezi zilnic) , chiar au venit si din America(Carmen Hara- o sarlatana) , oameni care se lauda cu cate lucruri au stiut ei dinainte , dar noi aflam totdeauna dupa.Cel putin America este tara de unde vin sute de inregistrari cu tot felul de scenarii care de care mai fanteziste despre uneltirile guvernului american impotriva propriului popor si al intregii lumi. Cum sa ne dam seama care sunt reale si care false , de unde acest discernamant?

  5. porecla spune:

    pt. ruxandra: cind anumite „conspiratii” „avanseaza” in mass media, nu au alt rol decit acelasi ca intotdeauna: sa distraga atentia de la alte probleme! Aaron Russo era evreu sefardic, daca face (e mort parca de vreo 2-3 ani?) aceste „destainuiri” inseamna ca ascunde altceva. Rothschild? Asta se pare ca are averea intre 300-500 trilioane! Rockefeller a fost copilul de trupa al lui Rothschild: Standard Oil si JP Morgan sint pornite cu capital Rothschild! Rothschild au vreo 6-7 (din cele 12) banci care formeaza FED. 2-3 Sint ale copilului de trupa: Rockefeller. Restul sint veri sau tot sclavi ‘Rothschild. Daca observati (nu-i greu) ca Alex Jones a „dezvaluit” pina si Bohemian Groove si tot in viata ramas…. in timp ce profesori, ingineri sint sinucisi ! Jones are acoperire Rothschild de care nici el nu are persmisiunea sa se atinga! Va stau la dispozitie la porecla@gmail.com

  6. adriana spune:

    pt porecla.. sa intelegem, deci, ca si Russo avea ganduri ascunse, cand marturisea candid ca asa si asa despre Rockefeller?si sa vedem conspiratia din sufletul conspiratiei?(cum era papusa aceea ruseasca?)

  7. anonimvs spune:

    Parinte, ati urmarit (chiar si inregistrata, datorita orei) transmisiunea de la intalnirea presedintelui Basescu cu oamenii de afaceri de vineri, 16.01.2009, orele 10-12 de pe Realitatea (drapata in verde toata) si de pe B1? Pe alte posturi nu am verificat, dar cred ca si Antena1 a preluat.

    Ati vazut ce frumos colaboreaza -ca intotdeauna- Base cu Geoana, cu Videanu si cu tv-urile sub culorile compasului si ale echerului?

    Poate reusesc sa va trimit un link de pe net – ca sigur a pus cineva macar fragmente de la sedinta unei fractiuni a noului CC unde se stabileste soarta romanilor pe urmatorul an dar si pe mai departe…

    Iata o cautare pe google, poate va e de folos… :
    http://www.google.ro/search?q=%22conferinta+nationala+ACPR%22&hl=en&filter=0

    Cred ca mesajul Pr IUSTIN trebuia sa vina acum macar 1 an (nici o urma de repros, doar parerea mea). Pana la urma nici ceasul al 11-lea nu e lipsit de nadejde (era sa zic speranta)…
    Doamne ajuta sa ne trezim macar acum ca persoane si neam!

  8. Laurentiu spune:

    Revin cu linkul deoarece la comentariul de la articolul trecut a dat eroare:

    Aici poate fi vizionat documentarul cu americanca KATHERINE ALBRECHT vorbind despre monitorizarea cu ajutorul microcipurilor :
    http://video.google.com/videoplay?docid=-2029681589148358971&ei=zhxxSaqlJIW0iALk-9CMBQ&q=KATHERINE+ALBRECHT

  9. Ionut C. spune:

    Crip71 eu sunt de parere ca nu avem nevoie sa discernem care teorie a conspiratiei e reala ,important e ca aceste persoane exista si planul de a supune lumea sub o dominatie satanica exista si el . Eu in ultimii ani de cate ori am studiat problema aceasta cu cat descopeream mai mult cu atat simteam ca imi pierd toata pacea duhovniceasca si asa putina .
    Am inteles (in cazul meu care sunt nu sunt cunoscator a lucrurilor duhovnicesti) ca toate aceste ore in sir petrecute in a studia lucrurile potrivnicilor mai bine le petrec sa le studiez pe cele ale lui Dummezeu .
    Nu spun sa nu fim necunoscatori in cele ce se intampla, protestantii americani se ocupa cu acest studiu de zeci de ani , insa ce ma ajuta pe mine sa cunosc pe dracu si pe slugile lui daca eu nu sunt a lui Hristos? Ei cred ca se salveaza dejucand planurile dracilor …
    Pentru noi ortodocsii nu e destul a sa scapam de dracu trebuie sa-l dobandim pe Dumnezeu in inimile noastre… Care a reusit asta au tot dreptul si Puterea sa lupte cu cei potrivnici Lui.
    Eu daca mai este ceva vreme parca as vrea sa mi-o petrec cautand-L.

  10. […] 16, 2009 at 8:53 pm (anti-cip) Tags: cip, globalizare, Ortodoxie Toti cei care aveti posibilitatea de a merge la conferinte, in scoli, pe strada si in alte locuri publice va rugam sa descarcati aceste materiale ajutatoare si […]

  11. saccsiv spune:

    Parinte Savatie, cer ingaduinta de a posta mai multe link-uri spre blogul meu, spre cateva articole lamuritoare. Specific ca toate informatiile ce le vor gasi cititorii acolo sunt rodul unei munci intense si multumita bunului Dumnezeu incep sa arunce o lumina asupra lucraturii ELITELOR. Mai am insa mult mai multe articole de postat, aflate deocamdata in faza de “ ciorne “. Rugati-va va rog pentru mine sa-mi dea putere bunul Dumnezeu sa termin ceea ce am inceput.

    In legatura cu Rockefeller, propun citirea celui mai amplu articol ( scris in doua parti ) ce a aparut pana acum in limba romana. Un istoric al activitatilor celebrei familii , al carui singur scop faptic si declarat a fost , este si va fi construirea unui GUVERN MONDIAL unic , a unei societati umane planetare ghidata de doctrina iluminatilor formulata acum peste 200 de ani , un imperiu global pregatit pentru a fi inchinat antihristului ce va sa vina . Evident , nu sunt singurii si nici nu puteau realiza de capul lor totul . In cuprinsul acelui blog am facut referire si la ceilalti lucratori ai maleficului si am demonstrat stransa legatura dintre toti acestia .
    Actiunile lor nu s-au limitat la o uriasa acumulare de capital din industria petroliera si banci . Nu exista domeniu de activitate fundamental de natura sa strice valorile reale ale umanitatii in care sa nu fie implicati ( homosexualitate , eugenie , avorturi ) si nu au ratat , incepand din secolul 19 , nici una din etapele edificarii NOII ORDINI MONDIALE la ca sa nu-si aduca contributia in mod major si uneori determinant ( Liga Natiunilor , finantarea industriei naziste , ONU , Banca Mondiala , FMI , UE ) . Au fondat si/sau finantat organisme financiare si politice interne si internationale aflate in varful piramidei decizionale ce sforaresc conducatorii natiunilor si sistemul economic mondial ( Federal Reserve , Council on Foreign Relations , Asia Society , Bilderberg , Population Council , Comisia Trilaterala , North American Free Trade Agreement – NAFTA , Group of Thirty ) . Au fondat universitati si au finantat centre de invatamant , adevarate fabrici de pregatit marionete ascultatoare fidele sistemului .

    Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 1 )

    Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL ( partea 2 )

    Articolul este scris anul trecut, dar este foarte putin cunoscut deoarece, o spun cu tristete, site-urile ortodoxe cu trafic mare care au rubrici de tip “ link-urile zilei “ au refuzat sa faca referire la el, deoarece “ sperie credinciosii , care vazand amploarea actiunii ELITELOR, vor cadea in deznadejde” , dupa cum mi-au explicat …

    Doamne ajuta !

  12. saccsiv spune:

    Aaron Russo ( 1943 – 2007 ) , producator de filme, politician si activist . S-a nascut intr-o familie de evrei sephardic originara din Italia .

    In tinerete a ajutat in cariera multe legende rock : Led Zeppelin , The Who, Janis Joplin, The Grateful Dead si Jefferson Airplane
    A produs filme precum Trading Places ( cu Eddie Murphy si Dan Aykroyd ) sau Teachers ( cu Nick Nolte, Morgan Freeman si Ralph Macchio ) . A castigat sau a fost nominalizat la premii importante : Grammy, Tony, Emmy , Academy Awards , Golden Globes , Image Award .

    In anii 1990 intra in politica in Nevada . In ianuarie 2007 anunta suportul sau total catre congressman-nul Ron Paul pentru prezidentiale devenind si advisory board of Jews for Ron Paul 2008 .

    In 2005 produce documentarul “ America : de la libertate la fascism “ , pe care il consider util de vizionat, dezvaluind partea intunecata a FEDERAL REZERVE si a 16th Amendment. Desigur, documentarele de tip anti-sistem nu dezvaluie in general totul si aceasta fie din lipsa de spatiu, fie din motive invocate si de “ porecla “ , fie din ticalosie, cum face Zeitgeist. Pentru o intelegere mai buna, am completat insa cateva lipsuri mai importante:

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-21/598863/Aaron-Russo-%3A-%E2%80%9E-AMERICA-%3A-FROM-FREEDOM-TO-FASCISM-%E2%80%9C–subtitrare-in-limba-romana-si-completari-foarte-necesare.html

  13. saccsiv spune:

    Porecla

    In linii mari ai dreptate, insa Alex Jones face ceva mai mult decat majoritatea, inclusiv atacandu-i pe Rothschild:

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-16/440991/ENDGAME-%E2%80%93-ALEX-JONES-%2C-subtitrare-in-limba-romana-%2C-analiza-documentarului.html

    E drept, relativ putin, dar si spatiul dintr-un documentar este limitat. Insa i-am urmarit majoritatea productiilor si pot spune ca dintre toti, este cel mai combativ atacand cea mai mare parte a spectrului: cipuri, iluminati, skull&bones, finantarea nazismului de catre ELITE, anarhismul, Bilderberg, avorturile, eugenia si multe altele.

  14. Profan spune:

    Domnule Savatie, stirea asta e destul de veche, si a facut inconjurul lumii de cateva ori pana sa ajunga la dumneavoastra.
    Dar nu despre asta e vorba, e vorba de faptul ca lumea este un organism prea viu si prea complex ca sa poata fi manipulat si controlat cu precizie.
    E drept presa (aservita) are un rol important in prostirea „maselor”, creeaza pasiuni, insereaza idei prefabricate in capul oamenilor, etc., dar de aici pana la Iluminati, Masoni Diabolici si extrateresti e cale lunga.
    Iar despre sclavie, Parinte eu sunt sclavul bancilor (momentan nu), sunt sclavul propriului egoism, iar dumneata esti probabil sclavul acelorasi lucruri, poate chiar mai mult. Nimeni nu e liber, si nimeni nu o sa fie :).
    Mult succes

  15. Toane Bune spune:

    Cred cu adevarat ca e bine de stiut cu ce avem de a face. Personal cred ca aceste conspiratii exista si ca substanta lor este cea descrisa aici, chiar daca la noi poate nu ajung in mod fidel detaliile. Sunt de acord cu Profan ca „lumea este un organism prea viu si complex ca sa poata fi manipulat si controlat cu precizie”, as adauga insa, de o minte sau oricate minti umane. Insa, ca si in cazul comunismului, unde strategia de dezradacinare era atat de perfecta incat singura ei explicatie este o minte mai mare, demonica, ce la randul ei inspira minti umane, si astazi metodele de distragere a omului de la tot ce este cu adevarat mai important sunt atat de bine puse la punct incat eu nu vad alta explicare a lor decat prin aceeasi minte demonica. Ajunsi aici lucrurile se simplifica. Pentru ca singura cale de discernere si singura posibilitate de a ramane liberi este ramanerea in Hristos.

  16. Ana spune:

    PROFAN, parintele Savatie a vazut articolul cu siguranta mult mai devreme, dar probabil nu a fost cazul sa intervina atunci. Cat despre manipularea in masa, este desigur posibila daca se aplica cipul. Vezi cipul aplicat la animale si verificarea lor. Dupa ce s-au aplicat cipurile s-au stiut mai multe informatii despre animale. Despre noi nu se vrea informatii, ci manipulare!

    Absolut tot ce contine articolul este adevarat. Lucrurile sunt si ma sumbre decat se vad aici si sunt deja aplicate.

    In urma cu cativa ani Dumnezeu mi-a scos in cale un parinte monah care fara sa-l intreb mi-a vorbit despre cipuri, despre eutanasie, despre miscarea feminista, despre educatia sexuala din scoli, despre incurajarea copiiilor sa plece de acasa de la varsta de 16 ani si ajutorarea lor cu fonduri, cu locuinta. Cel din urma lucru nu se poate inca in Romania, insa exista in afara tarii. Ideea are mai multe tinte:
    1. destramarea familiei
    2. de a face din cei dezbinati de familie, buni consumatori, adictivi sexuali, (Homosexualii saracii nu stiu cat de manipulati sunt. )

    Educatia sexuala pomovata acum peste tot in lume, o pot compara cu comunismul.
    Comunismul a plecat de la cativa oameni, si a devenit apoi o miscare criminala (si tu PROFAN, crescut intr-o tara comunista, refuzi sa crezi ca este posibila o manipulare in masa? Iti recomand sa citesti cateva carti despre inchisorile comuniste, ca sa-ti cunosti Istoria adevarata a tarii tale http://www.rostonline.org/rost/mar2007/ioan-ianolide.shtml

    Daca este sa spunem cam ce a fost si este comunismul, este intorcerea valorilor, RAUL devine bun si tot ce este bun trebuie distrus, injosit, murdarit si apoi distrus complet. Acum uitati-va la miscarea sexuala, pornita din America, tara tuturor posibilitatilor…demonice.

  17. porecla spune:

    da (Adriana): trebuie sa fiti atenti la lupii in blana de oaie…. sionistii folosesc foarte mult acest sistem pirateresc…..false flag operations…… adica formeaza unu organizatie nazista si incepe sa zbiere impotriva evreilor si tot asa, si marsaluieste spre NY…. si pina la urma era evreu el insusi! sau apare un specop la aceste comentarii si incepe sa dezvolte o idee pentru a gasi apoi victime! pricepeti? daca vreti detalii putem incepe discutia pe restulstirilor.blogspot. nu prea imi place sa bintui pe chaturile altora! citeam un comentariu pe youtube….daca nu ma insel chiar la clipul de care se vorbeste mai sus, era un american (banuiesc): „Nu as avrea incredere intr-un evreu care nu imi neaga Holocaustul”! Bineinteles ca un Noam nu ajungea Chomsky daca incepea sa inventeze fapte nepetrecute dar cind incepi ca Alex Jones sa zbieri intr-o directie incepi sa te intrebi daca mai exista o alta directie! Mesaje subliminale ne-au distrus la toti mentalitatea in ultimii 100 ani! mergeti la forbes.com si incercati sa gasiti Rockefeller sau Rothschoild pe acel site! Mi-am petrecut mai bine de o ora sa-i gasesc! Null! Nada! Nix!

  18. milka spune:

    s-a inceput cu ,buletinele moderne plastificate,cardurile si alte chestii treptat,pt a ne obisnuit cu noul sistem,noua ordine mondiala.lumea kre stie despre ce e vorba a zis k astea sunt lucruri diavolesti pt ca sunt inceputul semnului fiarei .dak ne-am obisnuit cu inceputul,nu inseamna k trebuie sa ne obisnuim cu sfarsitul si sa pierim sufleteste! uitati un film interesant despre noua ordine mondiala inca din sec XIX sau chiar dinainte,deoarece totul porneste de la masonerie,kre exista dinaintea erei noastre si a lui Iisus Hristos http://video.google.com/videoplay?docid=2104042274449664707

  19. Porecla spune:

    DAR DACA TRAIM DEJA IN NEW WORLD ORDER?!!! Daca toate aceste „conspiratii” de a o aduce -pe de o parte, si „conspiratiile” care i se opun si o dezvaluie pe prima au TOATE aceeasi sursa si nu au decit rolul de a ne mentine in aceasta lume iluzorie… in acest Matrix’! De ce?! Pentru ca omul e destul de prost sa spere ca intr-o buna zi va fi liber si ar putea „conspira” la o revolutie daca ar sti ca este sclav….. in viitoarea Noua Ordine Mondiala -ma refer. Asa ca mai bine il lasam astazi sa creada ca inca se conspira la NWO „pentru viitor” pe cind noi sintem deja in NOUA ORDINE MONDIALA!!! Nu, nu am uitat WW I si II, Vietnam, Laos-Cambogia, Iraq, Afganistan si-mai ales Razboiul REce ci, TOCMAI DE AIA AM AJUNS LA ACEASTA IDEE! Ar mai fi un articol de prin 1974 despre petrolul saudit care mi-ar fi aprins aceasta idee in paiele din cap! 🙂

  20. Toane Bune spune:

    :-)) :-)) Matrix e depasit!

  21. Elisabeta spune:

    sunt redate foarte bine si clar cateva elemente despre asa zis-ul atac de la 11 septembrie in filmul documentar „Ingerul Digital”, merita urmarit!!!!

  22. […] alta provoacare pentru Ortodoxie este zilele acestea, Saptamana ecumenista de rugaciune “in comuniune” cu celelalte culte. Este de fapt cea mai GRAVA problema,  daca o sa asistam iarasi la incalcari ale sfintelor Canoane […]

  23. daniel antonie spune:

    Stiti cat de interesant ca un om care se lupta vreo doi ani de zile, nu chiar atat, pentu a nu isi face un amarat de buletin de identitate, pentru ca el crede ca in Romania oricum nu sunt respectate drepturile omului si cetatenesti, trebuie, considera el sa scrie un astfel de mesaj cum e cel ded aici. Fara a voi sa intru intr-o polemica ceva mai mare trebuie amintit ca miscarea feminista a inceput inca de prin secolul al 19-lea ca miscare in Sua, daca imi amintesc eu mai bine, ea fiind inca mai veche de atat ca miscare nerecunoscuta ca atare de emancipare a femeilor de la curtile diferitilor regi. Asta in primul rand. Iar peru ca o asemenea miscare sa poata exista public bineinteles ca mai este nevoie si de ceva bani de cei care ii au pentru tot felul de manifestatii culturale cel putin asa cum au loc si pe la noi si nu pe gratis- se plateste ce putin curentu electric. Deci cred ca mai intai a trebuit sa existe o idee nascuta intr-o inima, de femeie poate. sa nu uitam in calitate de crestin ortodocsi importanta femeilor in istoria crestinismului inca de la Preacurata Iubita Maria.
    Despre terorism si mie imi trece prin cap cateodata un gand din asta caruia ii mai dau drumul pe gura cum cat de mult este posibil sa ii ajue criza pe socialistii de pretutindeni.
    Dar in privinta cipurilor revin la ce e mai sus. Cipurile ca toate formele e identificare, de acum de la distanta, pot fi in mod potential determinanti ai incalcaii, de fapt falicitatori, ai incalcarii dreptului la intimitate si nu numai. E posibil ca unii dintre noi in urma unor experiente care e posibil sa nu fie simple fantasmagorii paranoice sa spuna ca se poate mai mult de atat intr-o era sateliara si electromagnetica; fara alte dovezi decat ca in momentul in cae ii trosneste televizorul asa cum se intampla cu mobila veche inr-o descarcare electrostatica il doare simultan si pe el capul ca si cum o unda i-ar trece pe acolo petru o secunda.

    cam atat ca eu tot il provoc pe parinte sa imi raspunda. prin urmare cipul respectiv este un 666 pentru ca poate afecta intimitatea tru[peasca, nedesavarsita, cea sufletesc rationala, si cea mentala prin gandurile si razboaiele nevazute pe care le poate declansa. cum ar fi daca cineva ar sti in fiecare moment locul in care ne aflam cand mergem la ne de exemplu penru a ne sacai modificandu-ne textele pe care le scriem astfel incat noi sa im constienti de asta? iar noi romanii ne-am mai confruntat cu asa ceva in comunism cand am aflat cu totii cum controlul social si politic poate afecta posibilitatile de desavarsire spirituala, duhovniceasca. cam atat. pe bune. ipotetic desigur ca nu am probe decat constiinta mea care poate aduce astfel de argumente.

    ma mai intreb? intre banii privati si cei publici ai statului oare ce am alege penru sustinerera tinerelor talente, mirene sau nu? intreb si eu ca nu stiu de unde sa iau bani sa ma promovez. de ffapt oameni care sa creada ca si mine ca e posiil sa am ceva de daruit societatii fara sa imi pun prolema daca nu cumva societatea este cea care ia de la mine fara sa ceara permisiunea- tocmai subiectul dezbaterii de fata. si nu doar ca ar fi furt pur si simplu, dar e posibil sa fie furt de identitate.

    daniel antonie

  24. pr.Radu spune:

    Preacuvioase parinte,
    Ma numesc Radu Trifon, sunt inginer de telecomunicatii (fost asistent universitar de transmisiuni telefonice), specialist in informatica incadrul unui parc national din Romania, asistent universitar pe materia „Cultura si civilizatie” al unei facultati tehnice, unde predau un curs numit „Crestinism si Globalizare. Cultura civilizatiei informationale”, si de vreun an de zile preot ortodox ( tata a 5 copii, fost solist de muzica rock al grupului Bethleem, compozitor, pianist si textier, etc.), autor al unui studiu numit „Implicatiile globalizarii in viata religios-morala” postat pe site-ul pr. Nistea de la Paris. In aceasta multipla calitate sun t de parere ca exista suficiente resurse in cadrul ortodoxiei a.i. fiecare sa se raporteze la tot acest bombardament informational conform traditiei noastre. In loc sa ne problematizam asupra cip-urilor (despre care majoritatea covarsitoare preotilor habar nu au ce inseamna, tehnologic vorbind), asupra pasapoartelor, buletinelor sau altor „chestii” electronice de urmarire si c ontrol, cum ar fi interceptarea e-mail-urilor, telefoniei mobile de tip TDMA, sau fixe, etc., asupra conspiratiilor masonice sau de alta factura, care exista in mod real si sunt foarte active in chiar cadrul bisericii, ar trebui sa ne concentram asupra relatiei noastre personale cu Hristos, fie ca suntem preoti(cu atat mai mult) sau mireni. „Toate le pot intru Hristos, Cel care ma intareste”. Nu e usor, dar nu e nici imposibil!

  25. savatie spune:

    Asa e, parinte Radu. Dar cine ia de la noi dreptul de a ne concentra pe Hristos si de ce prezenta sociala ar putea fi o piedica in aceasta lucrare, mai ales in cazul mirenilor?

  26. http://www.razbointrucuvant.ro/2008/07/12/cuviosul-paisie-aghioritul-prezenta-crestinilor-este-marturisire-de-credinta/

    “- Parinte, diferitele miscari, protestele ce se fac de crestini au vreun oarecare rezultat?
    – Prezenta crestinilor este marturisire de credinta. Cineva poate ajuta mai mult cu rugaciunea, dar tacerea lui o vor exploata ceilalti si vor spune: ‘Cutare si cutare n-au protestat, prin urmare sunt de partea noastra, sunt de acord cu noi’. Daca nu incep unii sa loveasca raul, adica sa mustre pe cei care smintesc pe credinciosi, se va face mai mare rau. Astfel se vor intari putin cei credinciosi, dar vor fi impiedicati putin si cei care lupta Biserica. Biserica nu este corabia lor cu care sa faca plimbari, este corabia lui Hristos. Acestia sunt de blamat. Singurul lucru care ii intereseaza este sa aiba salariu mare, masini de lux, sa alerge la distractii…

  27. nicolae spune:

    Doamne ajuta. Referitor la ce spunea pr. Radu: nu toti pot fi asemenea lui Ilie; nu se cere tuturor asta. Daca dvs sunteti mai rezervat, sunt oameni care au caracterul Sf. Ilie si vor da socoteala ca Sf. Ilie. De asemenea, sunt oameni ca Moise, care vor da socoteala ca Moise. Nu putem fi toti Moise; nu putem fi toti Ilie. Pr. Mina Dobzeu spunea ca au existat Sfinti ai care erau deschisi dialogului cu celelalte confesiuni, dar si Sfinti care nu acceptau deloc acest lucru(„cei care tineau gardul” ce exista intre noi si ei). De aceea,cred ca fiecare isi are rostul sau pe care i l-a dat Dumnezeu. Sa multumim ca a existat Moise, sa multumim ca a existat Ilie. Sa nu cerem celorlalti sa fie ca noi. Fiecare in parte va raspunde, dupa darurile primite.

  28. nicolae spune:

    Parinte Savatie, tineti-o tot asa. Sa ne intareasca Dumnezeu pe toti sa putem duce cele ce ni se vor da. Doamne ajuta.

  29. ruxandra spune:

    Sarut mana pr Radu, iertati indrazneala intrebarilor urmatoare:
    va rog binevoiti sa-mi raspundeti daca la sfintia voastra, in cazul ca sunteti si duhovnic, vin ucenici sa va ceara cuvant si binecuvantare pentru a-si face buletin cu CIP sau in curand pentru a merge sa si implanteze CIPul in mana, ce le spuneti, ce veti blagoslovi ?
    sfintia voastra si copii dvoastra va veti implanta CIPurile pente 2-3 ani, sau poate mai curand ?
    daca nu , chiar daca va fi aparent obligatoriu acest implant prin legislatia tarii in care veti locui, ce explicatii veti da ?

    Iertati, blagosloviti !

  30. sorin spune:

    Important este ca incepand de acum si pana la sfarsit,sa pastram cu grija si fara indoiala,in minte,in inima,toata invatatura Mantuitorului si Canoanele Sfintilor Parinti…Nu vom primi niciodata cuvantul de invatatura mincinos,indiferent de unde ar veni el,si implicit nu vom primi nici semnul fiarei.Apocalipsa se va implini,iar noi trebuie sa fim pregatiti.Mantuitorul nostru Iisus Hristos,Maica Domnului si Sfintii Parinti sunt aparatorii nostri in propria noastra constiinta,iar o astfel de adeverire ne linisteste pentru ca nu putem gresi.Sa citim viata Sfintului Maxim Marturisitorul sau a Sfantului Ioan Gura De Aur ,a Sfantului Atanasie Cel Mare s.a.si vom sti si noi ce sa facem,facand analogie intre vremurile de atunci si cele de acum.Urmand acestor Sfinti nu vom gresi ba vom sti sigur ca am ales Adevarul…Si este atat de simplu.Scrie negru pe alb:
    ” cine va primi semnul fiarei pe mana dreapta sau pe frunte …”.Cine are curajul sa interpreteze altfel sau sa schimbe sensuri sau sa invete diferit…?

  31. opty spune:

    Ai de voi, habar nu aveti ce se intampla la nivel mondial, documentati-va sa vedeti cum au aparut boli ca sida, cancer sau cum s-au vindecat miraculos doar personalitati si multe alte lucruri ca terorismul, manipularea sau criza.

  32. sergiu spune:

    Am 16 ani si uni ma considera nebbun daca le zic asa ceva , din acest motiv bantui pe net sa ma informez.
    Toti vorbim despre acest fapt care se intampla si credeti-ma ca daca ne rugam la Dzeu e bine dar Trebuie sa actionam. nu credeti ?

  33. Claus spune:

    Are dreptate nenorocitu asta de Rokefeler..sunt prea multi oameni pe pamant (in visurile lui poate) ..ce ar fi sa injumatatim populatia dar incepand cu sinuciderea membrilor familiei Rokefeler si alti elitisti care se pretind stapanii lumii…sunt de fapt niste papitoi care nu mai pot de bine si vor sa conduca ei lumea… Sa se sinucida toti si sa se duca la pretenu lor mai repede ca ii asteapta cu bratele deschise si sa nu ne mai strice noua buna functionare a vietii..Un an fericit sa aveti

  34. space for rent…

    […]Nick Rockefeller şi-a dat drumul la limbă « Savatie Baştovoi[…]…

Lasă un comentariu