Anticipate sau teatru evreiesc la Chişinău?

daruri masonicaComentatorii politici şi jurnaliştii de la Chişinău îşi dau care mai de care cu părerea despre iţele încurcate ale acestor noi alegeri. Plecarea lui Marian Lupu de la comunişti e răstălmăcită în cele mai grandilocvente moduri. Peste tot numai taine şi secrete. Cînd, de fapt, există nişte legături foarte concrete şi deloc ascunse între personajele de la care a plecat Lupu şi cele spre care s-a dus. Aceste legături sînt “frăţeşti”, de lojă.

În această dimineaţă, UNIMEDIA a făcut publică declaraţia preşedintelui Asociaţiei „Pro Europa”, Boris Asarov. Acesta a afirmat că „Voronin a vizitat Federaţia Rusă şi Israelul pentru a coordona lansarea proiectului Lupu în interesul „marelui business criminal” din aceste ţări”. Asarov mai susţine că trecerea lui Marian Lupu la PDM este „un proiect solidar şi coordonat” dintre Lupu şi Voronin, prin care este programată transformarea regimului politic, care va avea loc prin „repartizarea parţială” în sfera economică a Republicii Moldova. Mai mult decît atît, Asarov susţine că însuşi Voronin este parte a proiectului Lupu.

Este Voronin parte a proiectului Lupu, cum este şi Lupu parte a proiectului Voronin. Amîndoi sînt nişte pioni neînsemnaţi pe această tablă cu romburi albe şi negre.

Pomenirea Israelului ca intermediar al relaţiilor dintre Moscova şi Chişinău este o declaraţie publică pe care o aşteptam pentru a-mi putea lansa propria ipoteză despre misterele comunismului de la Chişinău. Comunismul este ghişeft-ul unor personaje străine de tradiţiile şi credinţa neamului românesc. Poate aşa va fi mai clar de ce “europa” nu a reacţionat împotriva atrocităţilor comuniste de la Chişinău şi de ce Ministerul de Externe al RM a fost supranumit de Voronin şi “al Integrării Europene”.

Nu este un secret că consilierii lui Voronin, ca şi cei ai lui Lenin, Stalin sau Gheorghiu Dej sînt sau evrei, sau masoni declaraţi (să-i caute cine vrea pe Google, că eu nu mă ostenesc scriind despre ei). Reprezentanţii Uniunii Europene veniţi să programeze întîlnirile dintre Voronin şi opoziţie au şi ei nume „alese”. Persoana care a dezvăluit într-o conferinţă de presă că UE şi-a trimis iscoadele pentru a pune la cale noua formulă în care masonii vor deţine controlul asupra Moldovei este preşedintele AMN, Serafim Urechean, despre care presa a scris că e mason.

Aşadar, domnul Asarov (atenţie la nume) face dezvăluiri despre folosirea lui Voronin şi a lui Lupu în “bussinesul criminal” pe axa Israel-Moscova-Chişinău. Un reprezentant UE, pe nume Calman, vine la Chişinău şi vreme de 5 ore îl convinge pe masonul Serafim Urechean că trebuie să se întîlnească cu Voronin (destăinuire făcută într-o conferinţă de presă). Însă Asarov afirmă că Lupu a plecat de la comunişti către PDM tot dintr-un joc. Mai trebuie doar să spunem că preşedintele PDM, care i-a cedat generos locul lui Lupu, este mason declarat.

Dumitru Diacov, fost sef al Agentiei TASS la Bucuresti în perioada evenimentelor din decembrie 1989 şi considerat agent de legătura al KGB cu mai mulţi ziarişti şi disidenţi din Romania, este cel care a stat la originile masoneriei moldovenesti. După ocuparea Departamentului Politic al Ambasadei Moldovei la Moscova, Diacov devine deputat pe listele agrarienilor şi ulterior vice-preşedinte al Parlamentului de la Chişinau, poziţie din care înfiinţeaza Marea Loja sub patronajul preşedintelui Piotr Lucinschi. Ulterior Diacov devine preşedinte al forului legislativ, iar pînă la venirea lui Lupu în PDM, a fost liderul acestui partid.

Va ajunge Serafim Urechean preşedinte?

Pentru cei ce cunosc rusa, un fragment video despre masonerie în CSI

36 Responses to Anticipate sau teatru evreiesc la Chişinău?

  1. jurca mihai spune:

    Parinte, ce parere aveti de cartea scrisa de Arhimandritul Nectarie Antonopoulos „Sf. Arhiepiscop Luca-chirurgul fara de arginti”? Sotul meu o citeste acum dar i se par multe aspecte din cartea „viata Sf.Luca”contradictorii. Intrucat are mare incredere in dvs si a citit toate cartile publicate de dvs i-am promis ca va voi cere parerea. Doamne ajuta!

  2. hurmuzachi spune:

    in nici un caz nu va ajunge acest „neom” presedinte, sa ne fereasca Dumnezeu de ziua aceea

  3. horia spune:

    o limpezire bine-venita. multumim parinte. sa va pazeasca Maica Domnului.

  4. Donkeypapuas spune:

    Nu-l băgaţi pe Gheorghiu Dej în aceeaşi oală! Măcar pentru faptul că a fost asasinat de sovietici după ce i-a scos pe ruşi din ţară.

  5. savatie spune:

    Andrei-mihai-Dan-Ionut,

    îţi aprob cele patru comentarii trimise de pe acelaşi ID cu nume diferite, în care îmi dai acele sfaturi preţioase şi pline de purtare-de-grijă, dacă te hotărăşti asupra propriei identităţi şi eşti capabil, ca unul ce invoci duhovnicia, să te prezinţi aşa cum te cheamă în acte şi să laşi minciunile. Nu ştiu cum se face că vă apucă pe toţi tînjeala după „duhovnicie” tocmai la articolele cu evrei.

    PS: Pînă am dat publicare, ai mai scris un coment, de data asta Vincentiu. Ei hai, fie şi Vincentiu.

  6. Vadim spune:

    Parinte Savatie,

    Stau departe de Moldova. Intentionez, insa, sa merg la ambasada in 29 iulie si sa votez la anticipate.
    Sunteti convins ca Urechean e omul masonilor ? Intreb pentru ca parintele meu duhovnicesc mi-a afirmat contrariul. Nu am nici un motiv de a pune la indoiala integritatea parintelui, sa-r putea insa sa nu le cunoasca pe toate.
    Multumesc

  7. Iurie Mihalache spune:

    Parinte, sunt de la Chisinau, va cunosc de mai mult timp (vizitele dvs. la Chisinau, conferinte, Manastirea Nou-Neamt, s.Chitcani, etc). Imi place ce scrieti, o faceti bine.
    Am fost surprins vazand avalansa intrigii electorale, venita din exterior, avand ca obiectiv framantarile electorale din tara mea (si a dvs).
    Comunismul oricum in curand va cadea, dupa cum va ingadui pronia Celui de Sus.
    Noi multumim lui Dumnezeu ca prin ei s-a facut macar ceva bun, au reconstruit unele biserici si manastiri. Ele vor dainui.
    Lucrurile sunt complexe in Basarabia: vorbitorii de lima rusa sustin in masa comunistii, avand mandrie nationala alimentata de Federatia Rusa, cei de limba romana (unii de cea moldoveneasca), mai pasivi, au optiuni diferite. Ca efect, avem nevoi de liniste si pace in tara.
    Va rog de ma iertati.

  8. savatie spune:

    Iurie, fratele meu, de ce faci ceea ce faci? Te-aş mustra frăţeşte, dar mă tem ca acest nume să nu fie chiar numele tău real şi atunci ar însemna să avem martori la o discuţie care este de spovedanie. Dumnezeu să te ierte. Tu ştii de ce.

    PS: eşti aceeaşi persoană cu Iurie Mihalache, reprezentantul holdingului „Greens Hills”?

  9. savatie spune:

    Vadim,

    eu auzisem, din surse private, că Urechean este mason încă în 2001. Recent presa a făcut dezvăluiri în acest sens, pomenind şi alţi demnitari. Iată o sursă:

    Doi deputaţi moldoveni fac parte din Loja masonică

    CHIŞINĂU, 4 octombrie / Coresp. „Novosti – Moldova”/. Anatol Ţăranu, deputat în Parlament, ex-membru al fracţiunii parlamentare „Alianţa Moldova Noastră” (AMN), a declarat presei că atît liderul fracţiunii, Serafim Urechean, cît şi adjunctul acestuia, Veaceslav Untilă, sînt membri ai Lojei masonice, transmite agenţia NOVOSTI-MOLDOVA cu referire la Mediapuls.

    „Ambii sînt masoni. Fac parte dintr-o organizaţie ocultă, care nu este înregistrată în Moldova şi care în multe ţări este interzisă prin Lege”, a declarat Ţăranu.

    Precum susţine deputatul moldovean, însăşi Untilă în cadrul unor discuţii private a afirmat în repetate rînduri că este mason şi a confirmat că din Loja masonică mai face parte şi Serafim Urechean.

    Din fracţiunea „Alianţa Moldova Noastra” fac parte membrii Blocului electoral „Moldova Democrată”, care a fost susţinut masiv în cadrul scrutinului parlamentar de către forţele politice influente din Federaţia Rusă. La moment, fracţiunea numără 13 din cei 101 deputaţi în Parlament şi este condusă de către ex-primarul Chişinăului Serafim Urechean.

    Veşi şi link-ul

  10. † marturisitor ortodox spune:

    Parinte Savatie cu tot respectul: Domnul sa va binecuvanteze. Pe langa faptul ca suntem crestini ortodocsi mai avem si ceva in comun si anume ca vorbim pe fata impotriva comunismului, masoneriei, etc. Totusi mie imi place sa merg direct la SURSA, in varful piramidei,acolo unde sunt adevaratii CAPI ai rautatii care conduc din umbra prin intermediul francmasoneriei si altelor organizatii oculte. Sa vorbim mai intai despre masoni care nu sunt decat niste pioni teleghidati ai elitelor sioniste.

    Turma de prosti a Arhitectului mason

    Francmasoneria cuprinde în ordinele ei în primul rând o multime imensa de prosti, pe care îi maguleste faptul de a apartine unei societati secrete, care sunt fericiti ca se pot recunoaste între ei cu ajutorul unor gâdâlituri usoare (n.n. aluzie la semnele cu mâinile ale fracmasonilor), mândri ca poarta insigne copilaresti si ca se folosesc de cuvinte stranii (n.n. aluzie la parolele francmasonilor) pentru a exprima lucrurile cele mai simple.

    Aceasta masa de ignoranti constituie astazi una din fortele cele mai puternice ale francmasoneriei, pentru ca în veacul nostru „binecuvântat” de asa-zisul vot universal, ei voteaza cu ochii închisi pentru cutare sau cutare candidat, pe care li-l indica membri ai „filantropicei” lor loji. Aceasta turma a Arhitectului Universului(Lucifer) este cât se poate de bine dresata pentru supunerea pasiva, si credinta acestor prostanaci fara pereche ca asculta de un superior necunoscut, care îi calauzeste din umbra, are pentru ei ceva nespus de atragator. Ei îsi închipuie ca joaca un rol într-o epopee.

    Dar „Marele Necunoscut” cârmuieste lucrurile catre un tel misterios si îngrozitor.

    Deasupra acestei turme de indivizi simpli, dar creduli, stau superiorii, care îsi închipuie numai ca poruncesc. Acestia sunt oamenii de paie, ei poarta sorturi foarte frumoase, tricornuri si tot felul de insigne, unele mai misterioase decât altele. Ei constituie fatada templului, care are menirea sa înmarmureasca marea multime si sa ascunda structura interioara a Ordinului.

    Dar tocmai valoarea spirituala redusa a acestor oameni, a conducatorilor si a condusilor, constituie forta Ordinului. Este nespus de greu sa determini oameni inteligenti la supunerea pasiva, pentru ca acestia nu se multumesc cu vorbe, ei vor sa stie „de ce „ si „pentru ce” trebuie sa creada asa si nu altfel, pe câta vreme oamenii naivi si prosti se lasa condusi cu cea mai mare usurinta( aici e vorba despre masonii cu grade inferioare care nu stiu de cine sunt condusi in schimb cei cu grade superioare 30-33 pot intra in comuniune cu demonii si chiar pot fi posedati de acestia: Albert Pike, Anton LaVey,Adam Weishaupt, etc).

    Adevaratii superiori ai francmasoneriei nu se deosebesc prin nici un grad vizibil de ceilalti membri; unii sunt simpli masoni, altii se disting prin anumite grade fara însemnatate, în timp ce superiorii cei mari nici nu apartin în mod fatis Ordinului.

    Adevaratii superiori sunt in mare parte evrei talmudisti.Pe plan financiar familiile Rothschild si Rockefeller conduc lumea, mai putin Rusia si China pe care le vor domina dupa cel de-al treilea razboi mondial. Se spune ca Bill Gates este unul dintre cei mai bogati oameni si ca ar avea in jur de 50 de miliarde de dolari. Pare mult? Dinastia Rockefeller au in jur de 11 trilioane iar dinastia Rothschild, peste 500 de trilioane,mai mult de o treime din finantele globului pamantesc.

    De aceea se doreste ciparea populatiei pentru ca averea fiecarui om sa apartina familiilor de evrei, un fel de sclavie moderna digitala. Aici numarul 666 are un rol important deoarece acest numar era dobanda pe care o luau evreii de la alte popoare pe care le indatorau, pe timpul lui Solomon, astazi se numeste FMI iar dobanzile sunt evident mai mari decat 666 de talanti. De aceea 666 este semnul Antihristlui pentru ca la un moment dat oamenii vor fi siliti sa aleaga intre BANI si Domnul Iisus Hristos. Parintele Arsenie Papacioc parca spunea ca fiecare 6 inseamna ceva adica: iubire de arginti, desfrau si necredinta, intr-un cuvant UMANISM.

    Deci conducerea adevarata a francmasoneriei este în mare parte în mâinile unor oameni a caror scop final este distrugerea crestinismului si instaurarea unei noii religii luciferice care isi are bazele sale in talmudul iudaic babilonian. Promotorii talmudului sunt astazi rabinii din miscarea Chabad-Lubavitch al carui lider spiritual a fost rabinul Menachem Mendel Schneerson(1902- 1994) care era considerat de evreii talmudici drept „Mesia”.La ora actuala sunt in jur de 3300 de centre Chabad in 75 de tari, unde se predau invataturile talmudului babilonian care au ca scop distrugerea in masa a crestinismului si instaurarea guvernului antihristic mondial: Noua Ordine Mondiala.

    Printre studentii renumiti ai talmudului se numara presedintele Bush, Obama, Regan, senatorul Mc Cain, Clinton si altii mai vechi ca Hitler, Lenin, etc. Pentru cei care nu stiu trebuie precizat ca acesti rabini sunt succesorii celor care faceau parte din consiliul Sanhedrinului(rabinii care l-au judecat,batjocorit,torturat si rastignit pe Domnul nostru Iisus Hristos).

    Istoria acestor rabini este de pe timpul lui Moise. Cand Moise a dat evreilor legamantul cu poruncile Domnului de pe muntele Sinai a numit 70 de rabini peste poporul lui Israel. Cand i-a ales Moise i-a avertizat sa nu cumva sa se abata de la legile Domnului. Mai tarziu ei nu au mai ascultat si au inceput sa se creada pe sine dumnezei. Ba mai mult au inceput sa modifice Vechiul Testament si sa adauge invataturi imprumutate de la babilonieni pe care le-au imprumutat de cand erau in robia acestora. Unul dintre cei mai renumiti rabini a fost Maimonides(1135 -1204) care a scirs un set de legi impotriva crestinilor care au fost de asemnea introduse in talmudul babilonian.

    In cadrul legilor Noahide din talmudul babilonian,se spune ca Hristos ar fi fost un vrajitor care a ratacit pe poporul lui Izrael si ca toti crestinii care se inchina Lui sunt inchinatori la idoli si trebuiesc omorati cu pietre, adica ei considera ca Hristos nu este Dumnezeu, de aceea toti care se inchina Lui trebuiesc omorati. Ne putem astepta la o persecutie cum nu a mai fost niciodata pana acum impotriva crestinilor ortodocsi, asta odata ce guvernul Noii Ordini Mondiale ajunge la putere, care evident este condus de evrei.

    Ideea e ca acum se pregateste din nou infiintarea Sanhedrinului cu cei 70 de rabini alesi din Chabad Lubavitch, care vor fi condusi de catre noul Caifa, care va fi falsul profet-asistentul antihristului. De asemenea se fac pregatiri pentru zidirea templului lui Solomon din Ierusalim pe care il vor zidi dupa cel de al treilea razboi mondial.Va invit sa vedeti cum conduc din umbra rabini miscarii Chabad Lubavitch(evident cu sprijinul financiar al elitelor banchere sioniste ca Rothshild si Rockeffeler si altii ca ei):

    Portretul lui Menachem Mendel Schneerson:

    As vrea sa urmariti cum americanii il prezinta pe acest slujitor al satanei ca sfant considerat „Mesia” de catre evreii talmudisti. Priviti cum ofera bani oamenilor in semn de „prietenie”. De fapt el arata simbolic prin gestul sau ca cu bani poti cumpara sufletele oamenilor, cum au facut si fac astazi evreii bancheri la o scara mondiala:

    Bush cu rabinii din Chabad Lubavitch:

    Bush cu Talmudul in mana:

    Obama:

    Mc. Cain,fostul contra canditat al lui Obama la presidentia SUA, ce conincidenta:

    Din nou Obama:

    Ministrul de Interne al Berlinului:

    Prim ministrul Canadei Stephen Harper:

    Chabad Lubavitch, poza de grup :

    Rabinul Schneur Zalman Oirechman si sclavii sai parlametari din Florida:

    Fostul presedinte al SUA, Ronald Regan:

    In afara de China si Rusia toate tarile sunt sub controlul lor. De aceea au spus Sfintii Parinti ca atunci cand vom vedea la TV reclama cu sarpele care isi musca coada, atunci inseamna ca evreii au pus stapanire pe intregul glob. Sa ne pregatim inca de pe acum pt. mucenicie caci dupa cum spun Sfintii Parinti, timpul este aproape. Doamne ajuta!

  11. blogideologic spune:

    Ce titlu 🙂 riscat. Orice comentariu scris de mine(inclusiv acesta)nu mai este „politiceşte corect”.

  12. mihailmaster spune:

    Lupu la PD egal cu votul de aur al comunistilor in viitorul parlament. Pacat ca multa lume nu intelege asta…

  13. mihailmaster spune:

    Scurt istoric a masoneriei pe teritoriul Republicii Moldova

    Începînd cu anul 1997, Marea lojă regulară a Italiei, fondează Marea Lojă a Moldovei, cu sprijinul preşedintelui de atunci Petru Lucinschi. Loja înregistrată cu numarul 113, în registrul Marii Loji Regulare Italiene, a luat fiinţă la 7 iunie, în incinta hotelului Codru, din Chişinău. Ceremonia de iniţiere, a durat circa 11 ore, unde au participat 32 de candidaţi moldoveni. Dupa iniţiere, Marele Maestru al MLRI, prof. Giuliano Di Bernado, a susţinut o conferinţă de presa pentru ziarele si televiziunile din spaţiul post-sovietic. El a explicat principiile masonice, şi a amintit că Marea Lojă din Italia este recunoscută de Marea Loja din Anglia, Scotia, şi altele aflate în legatură directă cu acestea.
    Iniţial mare maestru a fost Anatol Coman, un fost poliţist, dat afară pentru luare de mită. Sediul se află în clădirea Euro Credit Bank. Însă din cauza iresponsabilităţii sale, el a fost substituit. Cu atît mai mult că a implicat masoneria moldovenească si într-un scandal, din care cauza unele loji au început să nu recunoască Marea Lojă Moldovenească. Intrarea în masonerie constituia suma de aproximativ 500$, însă de la o vreme toate au început să mearga aşa de prost, încat membrii părăseau loja în masă, ritualurile nici măcar nu erau rostite, ci citite de pe foaie.
    Din politicienii moldoveni implicati în Masonierie, mult sau mai puţin îi putem nominaliza pe Dumitru Braghiş, Veaceslav Untilă, Serafim Urecheanu, Oleg Serebrian, Vitalia Pavlicenco este membră la Rotary Club Moldova (un fel de anticameră a “zidarilor liberi” precum este şi Lions International), în Moldova femeile nefiind admise în calitate de membri în lojile regulare.
    La moment, în Republica Moldova, exista 16 loji, conduse de Marele Maiestru Iurie Sedleţki, rectorul Universităţii de Studii Europene din Moldova.

  14. saccsiv spune:

    † marturisitor ortodox

    Iertare ca intervin si aici. Spui:

    „In afara de China si Rusia toate tarile sunt sub controlul lor.”

    Nu e tocmai asa:

    CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

    CHINA , sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

    “CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

    “ CADEREA COMUNISMULUI “ , RUSIA , OLIGARHIE , EVREI , NOUA ORDINE MONDIALA

  15. IudaismRO spune:

    Riposta AMN la “Atac asupra Moldovei”

    http://www.jurnaltv.md/?article=2900

  16. † marturisitor ortodox spune:

    Da frate saccsiv eu nu te contrazic. Este posibil ca sionistii sa se foloseasca de China pentru a castiga razboiul impotriva Rusiei. Eu nu sunt sigur ca la ora actuala China este in totalitate in mainile lor, desi ar putea fi. Iata ce spune Sfantul Serafim de la Virita pe tema asta(referitor la al treilea razboi mondial)intr-o prorocie a Sfintiei sale:

    Va veni vremea când Rusia va fi sfâsiata în bucati. La început o vor împarti, iar apoi vor începe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana pâna la o vreme în stapânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia – chinezii, care vor veni în Rusia, se vor face casatorii mixte, iar în final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pâna la Urali. Când China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite. Multe tari se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând mare parte din pamânturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfânta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri(aici este vorba despre Noua Ordine Mondiala). Oamenii vor întelege ca nu se poate trai asa pe mai departe fiindca tot ce este viu va pieri si vor alege un guvern unic( guvernul noii ordini mondiale) care va fi antecamera împaratiei lui Antihrist. Apoi vor începe prigoanele asupra crestinilor; când în adâncul Rusiei vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa între primii, caci multi dintre cei ce vor ramâne vor pieri. Va veni împaratia minciunii si raului. Va fi atât de greu, atât de dificil si îngrozitor încât sa nu dea Dumnezeu sa traiesti pâna atunci.

    Putem vedea clar din aceasta prorocie ce o asteapta pe Rusia si pe noi.

  17. adriana spune:

    masoni,Obama, FMI, tara vanduta cu noi cu tot, economia pe sub pamant si subsolul in proprietatea altorta,etc…

    Mai oameni buni, nu va bucurati, totusi, ca vom avea O CATEDRALA A MANTUIRII NEAMULUI, maaaaaaaaaaaaaaaaaare, cu peste 100 m inaltimme, cu nu stiu cate lifturi si cinematografe,cu un soi de mall in componența? nu va simtiti impliniti, asa, ca neam? …

  18. Simona spune:

    @adriana
    ce are a face una cu alta? Tie iti place ca esti vanduta strainilor, si ca nimic nu-i al tau? Sau poate tu esti universala? hmmm….

  19. adriana spune:

    @Simona,

    🙂

    Cred ca sunt ambigua… fara sa vreau.
    Eu insiram toate ”durerile”. Mari si grele.Ne doare peste tot ca deja nu ne mai doare… nu mai avem unde.

    Chelului tichie de margaritar ii trebuie.Asta e ideea.La ce ne trebuie? Neamul nu e o chestie abstracta, pe care o scoatem din manualul de istorie, o fluturam pe la campanii electorale populiste, sau o asezam pe frontispiciul unei catedrale, fie ea si imensa. Neamul ”functioneaza” pe niste coordonate, spirituale si materiale. Le mai avem? Le mai stim? Le mai marturisim?

    In numele carui neam se construieste o catedrala(si orice altceva, in definitiv, la asemenea proportii si cu asemenea pretentii)? A unuia care fuge in Spania la capsuni? Care sta pe un subsol aflat in proprietate straina? Care avea la activ, in 2004, la 1000 de nascuti vii, 1600 de avorturi(!!!)? Care importa orice, pana si paine, cand la noi pamantul sta ”cu burta la soare”? Care beneficiaza intens de o educatie care ii spune ca ”nationalismul e câh”?
    Vom ajunge o populatie, nici macar un popor, darami-te un Neam..

    Dar sa nu disperam. Vom avea o catedrala mare cu lifturi, cinematografe si mall. Asa ca, fratilor, simtiti-va impliniti. De asta ducem lipsa in materie de credinta.

  20. floare de piatra spune:

    Dracii astia de masoni( evrei si alte natii)
    isi bat joc de miliarde de fiinte omenesti, prin moarte fizica si mai ales moarte spirituala, si anume: razboaie puse la cale de ei, infometare ( mii de oameni mor zilnic din cauza subnutritiei), avorturi, eutanazie, vaccinuri(au produs un vaccin pentru a predispune la homosexualitate), distrugerea pamanturilor arabile( ingrasaminte chimice), alimentatie artificiala plina de E-uri, iradiata, distrugerea
    padurilor (le dau foc intentionat ca sa fie omul dependent de gazul „lor” deci sa nu mai faca focul cu lemne, plus ca pe „padurile arse” vor construi
    hoteluri, vile, etc.).
    Acum au inventat gogoritzele cu tot felul de gripe: gripa aviara, gripa porcina, etc., vor sa vaccineze obligatoriu oamenii, ca „ei” sa castige miliarde de dolari, in detrimentul sanatatii oamenilor.
    Cand eram copil, la noi, la tara, mai murea din cand in cand cate o gaina, cate o curca, cate o gasca, etc. si bunica (Dumnezeu s-o odihneasca in pace!) zicea:”De, mai moare cate o pasare, asa cum moare si omul…”, si nimeni nu se panica. Acum, au ajuns acesti asasini, care mint cu nerusinare, sa ia si ultima gaina din curtea omului…
    Televiziunea, radioul, cinema-ul, ziarele, etc., sunt in slujba masonilor si deci spun minciuni 24/24 de ore, deci joaca dupa cum le canta stapanii lor. Aceasta mass media ( cu cateva exceptii) este putrezita pana in maduva oaselor si masonizata pana in adancul creierului si ticalosita, dovada ca prin tot ceea ce spune si face ( reportaje, filme, etc.)nu face altceva decat sa incite la dezmat,avort,homosexualitate,sinucidere, droguri, etc., separare intre copii si parinti( sunt parinti care au crescut 5-6 copii, s-au chinuit cu ei si copiii, drept rasplata, ii arunca in strada si le vind casa sau ii arunca intr-un camin si nu se duc sa-i viziteze nici macar o data pe an). Deci traim vremuri…….
    Acesti dusmani ai lui Hristos fac sute de milioane de victime din cauza unei alimentatii nocive( am scris mai sus). De aceea cine are posibilitatea sa-si cultive pamanturile,ii indemn din toata inima s-o faca. Vor avea astfel produse naturale, nechimizate, cu alta savoare….. si deci vor „vizita” mai rar doctorul………
    Firma americana „Monsanto”, firma satanica este in Romania, acum, cu organismele modificate (mai bine zis manipulate) genetic, cu semintele sterilizate, etc. Tara noastra este cobaiul acestor blestemati, si nu numai ea. Dracii astia joaca, deja, pe cadavrele multor romani.
    Acesti criminali ( Monsanto avand multi masoni care lucreaza pentru ea), omoara si iar omoara, pentru a reduce populatia globului si a castiga miliarde de dolari….

    Cat priveste moartea spirituala, o vedem cu totii, in jurul nostru : dusmanii lui HRISTOS fac totul sa distruga crestinismul, sa indeparteze tinerii,( mai ales), din Biserica, sa desparta familiile, etc..
    Cand il aud pe secatura de Horia Roman Patepaveici cum isi bate joc de HRISTOS, de Mihail Eminescu, de Tara si Neam ma gandesc la Vlad Tepes:
    „Unde esti tu, Tepes Doamne
    Ca punand mana pe el/ei( Horia Roman P.,etc.)
    Sa-i imparti in doua cete
    In nebuni si in misei”……
    ……………………………..
    Din banii celor care muncesc, Uniunea Europeana produce filme porno, reviste si carti porno,si toate spurcaciunile pentru a omori sufletul omului, pentru a-l indeparta si mai mult de Dumnezeu.
    ………………………………………….
    Iata numai cateva din crimele comise, cu zambetul pe buze, de catre masoni si de slugile lor.
    Daca, mai doreste cineva,poate sa dezvolte mai departe toate acestea…….

    Cat priveste Voronin si complicii sai, acesti criminali care au asasinat pe eroii nostri la Chisinau in aceasta primavara, nu sunt decat niste unelte ale masonilor, si care ,toti, vor primi dreapta rasplatire din mana lui Dumnezeu.

    Au mai gasit o Minciuna: Dracii( stapanii acestei lumi) spun ca suntem prea multi pe planeta si ca nu ar fi mancare pentru cei peste 6.000.000.000.(miliarde). In realitate planeta poate hrani peste 12.000.000.000.(miliarde) de oameni,o spun oamenii de stiinta crestini, deci…..

    Sa fugim de masoni, ca dracul de tamaie!

  21. VladR spune:

    Floare de piatra, trebuie sa mai cresti. Si sa asculti de oameni ca Parintele. Mai ai drum lung inainte.

    A-propos, cel mai bine e sa te abtii cand auzi de la „Radio Shantz” sau din surse colaterale anumite zvonuri alarmante dar neverificate.

    Ma refer la cazul Monsanto Romania, pe care intamplator il cunosc. In Romania legislatia nu permite cultivarea OMGurilor.

    Statului roman i-a fost mereu foame, dar acum e lihnit din cauza crizei. Una din marile frici ale corporatiilor straine este sa fie prinse incalcand legislatia romaneasca. Stiu ca asta inseamna o investitie ratata, amenzi grase si o imagine proasta. Se misca doar in cadrul legislativ actual si daca gasesc „loopholes”, se folosesc de ele asa cum toti o facem.

    Cat despre masoni, sunt doar partea vizibila a icebergului.

  22. SERGE spune:

    Eu nu cred ca la Chisinau, totul se face inspre binele cetateanului de rand…Vladimir Voronin, este fiul satanii, sustin aceasta ipoteza , din cauza ca doar fiul satanii ar pute sa se inchine FOCULUI HARIC, SA INTRE IN SFINTA SI APOSTOLEASCA BISERICA, ca mai apoi, peste doar citeva zile sa depuna buchete de flori, si sa-l elogieze pe cel mai mare ateu si criminal, Lenin…DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS A SPUS CAM ASA : CEL CE SE INCHINA LA DOI D-ZEI ,ORI IL SLUJESTE PE UNUL, ORI PE ALTUL, DARE PE AMINDOI IN EGALA MASURA NICIODATA! Voronin il slujeste pe satana…

  23. † marturisitor ortodox spune:

    @VladR

    Draga VladR se pare ca nu cunosti nimic despre Monsanto. Spui:

    „Una din marile frici ale corporatiilor straine este sa fie prinse incalcand legislatia romaneasca.”

    Asa sa fie oare? Apoi vi din nou si zici:

    „Cat despre masoni sunt doar partea vizibila a icebergului”

    Aha si partea nevizibila a icebergului care e ne poti spune si noua?

    Poate nu sti ca Romania a fost cumparata de evrei si este condusa de ei prin intermediul masoneriei si a altor organizatii oculte ce pozeaza ca fiind „filantropice”. Trebuie sa mai sti,daca nu sti afli acum ca Monsanto ca si compania farmaceutica Merck(faimosi mai nou pt. Gardasil) si altele ca ele lucreaza conduse din umbra de catre elitele sionsite pt. depopularea planetei. Adresa corporatiei Monsanto din Bucuresti:MONSANTO ROMANIA SRL :
    http://www.monsanto.com/who_we_are/locations/romania.asp

    Ia citeste ce scrie aicidespre Monsanto(sper ca stii engleza):

    Monsanto Contaminates Romania with Genetic Engineering:

    Recent Greenpeace research in Romania has exposed the fact that Monsanto’s introduction of genetically engineered soybeans has virtually destroyed both conventional and organic farming in many regions. Neither the Romanian goverenment nor Monsanto applied the precautionary principle in assessing the impact of these crops in agriculture.

    Berlin, Germany, 11 January 2006

    Greenpeace today, joined by a former manager of Monsanto and Limagrain in Romania, Mr Dragos Dima, at a press conference at the International Green Week in Berlin exposed how Monsanto will contaminate EU agriculture with genetically engineered (GE) Soya. U.S. biotech giant made an application in December 2005 to the European Union to grow its genetically engineered (GE) ‘Roundup Ready’ soybeans across the whole of Europe once its current licence – permitting the beans’ import but not cultivation – expires in 2006 (1).

    Articolul complet il poti gasi aici:

    http://www.pej.org/html/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4072&mode=thread&order=0&thold=0

    Parinte Savatie am vazut ca nu mi-ati publicat mesajul anterior. Nu stiu de ce. As vrea daca se poate pana la proba contrara sa nu ma suspectati de nimic negativ. Va multumesc. Doamne ajuta!

  24. IudaismRO spune:

    Adevarul conform Partidului Liberal

    http://jurnaltv.md/?article=2962

  25. VladR spune:

    Draga Marturisitorule, iti multumesc pentru informatiile oferite. Ce cunosc eu vine incepand din 2007 si pe aceste informatii m-am bazat in afirmatiile mele.

    NU contest ca in acest moment Monsanto produce OMGuri in alte parti ale lumii. Contest doar vehicularea de informatii neprobate. Pentru ca in acest moment din experienta mea stiu ca nu este vorba de cultivarea OMG in Romania.

    Despre masonerie ce imi oferi tu este yesterday’s news. Multumesc oricum pentru intentia buna.

    P.S. Incerc sa ma rezum la cateva cuvinte in postarile mele, deoarece banuiesc ca majoritatea cititorilor de pe acest blog urmaresc doar cativa comentatori cu atentie, peste restul trec repede. Si nu vreau sa obosesc pe nimeni cu elucubratiile mele.

    Din cauza stilului meu lapidar probabil sunt inteles uneori incomplet, distorsionat.

    Drept urmare imi cer scuze pt lungimea acestei postari si pentru faptul ca m-am exprimat incomplet in postarea anterioara.

    Pace.

  26. blogideologic spune:

    „Pentru ca in acest moment in experienta mea stiu ca nu este vorba de cultivarea OMG in Romania.”
    Se cultivă masiv OMG-uri în România.Prima oară a început firma Grivco a lui Dan Voiculescu.

  27. Veronica spune:

    @ floare de piatra,

    sunt intru totul de acord cu tot ceea ce ai spus!

    Spui sa fugim de masoni! Sa ne stoarcem creierul si sa gasim o solutie pentru toti, pentru a-i indeparta pe masoni! Trebuie sa existe o solutie pentru anihilarea lor!

    Doamne ajuta!

  28. VladR spune:

    Blogideologic, citatul meu in postarea ta ar fi trebuit sa arate cam asa:

    „NU contest ca in acest moment Monsanto produce OMGuri in alte parti ale lumii. Contest doar vehicularea de informatii neprobate. Pentru ca in acest moment din experienta mea stiu ca nu este vorba de cultivarea OMG in Romania.”

    In aceste conditii ai fi vazut ca ma refeream la Monsanto.

    Iar daca ai fi citit toata postarea mea ai fi observat ca aveam in vedere doar cazul Monsanto incepand cu anul 2007.

  29. Mina spune:

    @ VladR – in Romania, politicienii au aprobat demult cultivarea si folosirea organismelor modificate genetic:
    http://www.romanialibera.ro/a109519/senatul-aproba-cultivarea-organismelor-modificate-genetic.html

    Ca unul care sustii ca esti in stransa legatura cu acest domeniu, te intreb: De ce dezinformezi?

    Mai nou, au liber sa ne „hraneasca” cu mizeriile lor:

    http://www.juridice.ro/stiri-juridice/flux-stiri/40554-Camera-Deputatilor-aprobat-introducerea-piata-organismelor-modificate-genetic.html

    Parerea mea este ca esti pe statul de plata al americanilor, fie ca angajat Monsanto, fie ca ONg-ist.

  30. VladR spune:

    Devine cu adevarat penibila problema cu Monsanto.

    OUG 43/2007 prevede la art. 3 urmatoarele:
    „În conformitate cu principiul precauţiei, pentru evitarea efectelor adverse asupra sănătăţii umane şi asupra mediului, este interzisă introducerea deliberată în mediu a unui organism modificat genetic în scop de cercetare-dezvoltare sau în orice alte scopuri decât introducerea pe piaţă, fără autorizaţie, emisă de autoritatea competentă, în conformitate cu prevederile cap. II.
    (2)Este interzisă introducerea deliberată în mediu a unui organism modificat genetic în scop de cercetare-dezvoltare sau în orice alte scopuri decât introducerea pe piaţă, fără respectarea condiţiilor impuse prin autorizaţia prevăzută la alin. (1).”

    Exista un proiect de lege pentru aprobarea aceastei OUG care va stabili cu mai multa claritate modul in care pot fi INTRODUSE pe piata OMGurile.

    Nu sunt vandut nici evreilor, nici masonilor, nu fac parte din nici un ONG.

    Caracterul ocupatiei mele ma face sa intru in contact cu o diversitate mare de oameni, societati, situatii.

    Am intervenit la comentariul florii de piatra pe Monsanto nu pentru ca as apara aceasta firma, ci doar pentru ca m-am saturat sa aud tot felul de afirmatii gratuite, fara suport.

    Mina, daca aveai buna-vointa de a citi postarile mele anterioare, ai fi observat ca am afirmat ca eu cunosc o realitate care infirma zvonul privind cultivarea de OMG de catre Monsanto in Romania dupa 2007. Atat si nimic altceva pe tema OMGurilor.

    In concluzie, Mina si toti ceilalti care va dati mari si tari pe aici, cunoasteti legislatia romaneasca pe domeniul OMGurilor? Cunoasteti macar numarul directivei europene care reglementeaza OMGurile?

    Dar stati! Nu e nevoie sa dati navala pe „gugal” ca sa vedeti acum ce scrie in ele!:)) E suficient sa stii ca hidra masonica va papa pe toti.

    P.S. E ultimul meu comentariu pe aceasta tema, pentru ca vad ca HABAR NU AVETI sa va documentati sau sa cititi inainte postarile mele pentru a vedea ca sunt de buna credinta. Aflarea in treaba este la mare arta prin zona carpato-danubiano-pontica.

    Incercati sa luati lectii de la Parinte, care stie de o maniera profesionala si nepartinitoare sa prezinte un subiect important, cu probe, FARA SA CADA IN DERIZORIU. Eu unul am multe de invatat de la dansul.

  31. † marturisitor ortodox spune:

    @ VladR

    „E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” ~ Albert Einstein

  32. floare de piatra spune:

    @ VladR
    Dle,
    In ultimul dtale mesaj afirmi: „Aflarea in treaba este la mare arta prin zona carpato-danubiano-pontica”…..
    Crezi ca alta treaba nu am decat sa „stau” pe ordinator?
    Prin ceea ce am scris despre firma satanica „Monsanto”
    ( dracii si-au luat acest nume ca sa induca lumea in eroare), am vrut sa avertizez si eu la nivelul meu, despre ticalosiile acestei firme satanice, deci despre organismele modificate genetic. Deja sunt studii care arata nocivitatea acestor blestemate organisme modificate genetic, dar care studii nu prea le vezi pe toate drumurile…. intelegi ce vreau sa spun?
    Dta spui: „Contest doar vehicularea de informatii neprobate”…. ce informatii mai vrei dle.VladR cand
    spitalele sunt pline de bolnavi, cand se moare pe capete peste tot pamantul? Oare nu vezi ca aceasta firma Monsanto ruineaza sanatatea creaturilor lui DUMNEZEU? Si nu este singura…….
    Dle. vreau sa-ti mai spun ca eu cand aflu ceva si stiu ca este adevarat, il impartasesc si altora, deoarece stii cum spunea Sf.Ioan „VETI CUNOASTE ADEVARUL, SI ADEVARUL VA VA FACE LIBERI”…..

    Cat priveste „Radio Shantz”, copil fiind si copilarind la tara auzeam ce mai vorbeau batranii si
    trageam multe invataminte, invataminte care mi-au folosit mai tarziu in viata. Batranii si parintii nostri ne spuneau adevarul si despre comunisti si despre celelalte ticalosii in timp ce „Radio Shantz-ul modern” ne ascunde Adevarul in toate privintele incitand la distrugerea Crestinismului, etc.etc..
    Ar fi bine sa iei aminte si sa intelegi ca nu tot ce zboara este avion…………

Lasă un comentariu