Cum îl cheamă pe Vladimir Legoida?

În perioada 15-16 iulie Mitropolia Moldovei a anunțat mese rotunde cu jurnaliștii organizate de Vladimir Legoida, preşedintele Departamentului Sinodal Informaţional din cadrul Patriarhiei Moscovei. Jurnaliștii au fost clasificați, conform unei tradiții recente, în ”bisericești” și ”laici”. Împărțirea a fost necesară pentru a discuta una cu unii, alta cu alții.

Faza simpatică a confetinței cu jurnaliștii ”bisericești” a fost cînd un respectabil părinte autohton, cu respectabilă experiență pastorală, dar și jurnalistică (pe tărîmul presei laice), l-a întrebat pe domnul de la Moscova cum îl cheamă. Într-adevăr, numele Legoida e greu de reținut pentru un român.

Jurnaliștii laici, mai neobrăzați, n-au făcut prezență la Mitropolie. Probabil ei vor scrie de capul lor despre vizita patriarhului Kiril la Chișinău. Înapoiată țară Moldova, scrie fără pregătire. Dar pînă cînd?

12 Responses to Cum îl cheamă pe Vladimir Legoida?

 1. viorica spune:

  Presa laica, avand mai mare aplecare spre cele lumesti, s-ar fi plictisit cautand senzationalul O:-) angel
  Numai asa are publicul sansa unei abordari ample a evenimentului : de la sursa si ….dupa ureche . Nu e (de) bine?:) happy

 2. Graiul Ortodox spune:

  72) DESCOPERIRI ALE VATICANULUI REFERITOARE LA UNIREA PAPISTAŞILOR CU ORTODOCŞII. Unirea „Bisericilor” în diversitate dogmatică și fără ca papismul să renunţe la ereziile sale. Criza teologiei Mitropolitului Iannis Ziziulas (Președintele comisiei mixte de dialog dintre catolici și ortodocși)
  http://graiulortodox.wordpress.com/2011/07/15/72-descoperiri-ale-vaticanului-referitoare-la-unirea-papistasilor-cu-ortodocsii-unirea-%e2%80%9ebisericilor%e2%80%9d-in-diversitate-dogmatica-si-fara-ca-papismul-sa-renunte-la-ereziile-sale-criza

 3. Marele duhovnic păr. Arsenie Papacioc a trecut la Domnul. Dumnezeu să-l odihnească! http://www.trilulilu.ro/Efeseni/e6362a14dd98ab

 4. Parinte, in Romania a inceput dictatura pe fata, au blocat saiturile apologeticum.ro si saccsiv.ro. Sper sa fie o defectiune, altfel inseamna ca au inceput sa opreasca pe cei care ne strica somnul in matrixul masonic actual.
  SA STAM BINE SA LUAM AMINTE!

 5. dacă nu știți sigur informații despre cele 2 site uri … de ce spuneți că „a început dictatura pe față, se blochează site uri” ?
  Cred că trebuie să fim mai calculați în vorbe și să nu ne impacientăm așa de repede.

  Agitația asta nu duce nicăieri, trebuie să fim calmi, lucizi și să nu ne pierdem cu firea.

 6. alex spune:

  Un documentar foarte interesant, in limba engleza

 7. Elena spune:

  La multi ani! 🙂 Sa fiti sanatos! 🙂

 8. valeria spune:

  segregatio

 9. vasile dumitru spune:

  un gand de iubire pentru toti cetitorii cu ocazia Schimbarii la fata…

 10. Ecaterina spune:

  Parinte, am rezolvat problema.

  Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: