Prima rîndunică adusă de legalizarea islamului la Chișinău: musulmanii din Caucaz își revendică Moldova


”Pînă la căderea Califatului Otoman, Moldova s-a aflat în componența acestuia, de aceea preluarea puterii în mîinile musulmanilor în această țară este o obligație a noastră”, susțin musulmanii din Caucaz într-o știre apărută pe portalul islamist kavkazcenter.com

Musulmanii înfruntă ”mushrikunii” (”păgînii”) din Moldova pentru îndrăzneala de a protesta împotriva legalizării islamului. Episcopul de Bălți și Fălești Marchel este numit popă-superior, iar mitropolitul Vladimir – căpetenie Mushrikûn. Nici Voronin nu a scăpat de condeiul ascuțit al autorului știrii, fostul președinte, pomenit în legătură cu declarațiile sale referitor la înregistrarea Ligii Islamice, este numit căpătenie de kafiri (necredincioși).

Apogeul reacției islamiștilor de la kavkazcentre.com însă a fost ultimul alineat al știrii prin care musulmanii din Caucaz își revendică vechile teritorii otomane, printre care și Moldova: ”Pînă la căderea Califatului Otoman, Moldova s-a aflat în componența acestuia, de aceea preluarea puterii în mîinile musulmanilor în această țară este o obligație a noastră”, susțin musulmanii din spațiul ex-sovietic.

11 Responses to Prima rîndunică adusă de legalizarea islamului la Chișinău: musulmanii din Caucaz își revendică Moldova

 1. VladR spune:

  Parinte, in legatura cu legea cultelor si modificarea acesteia:

  conform legislatiei moldovenesti, nu puteti initia modificarea unui act legislativ prin solicitarea unui anumit numar de cetateni? In Romania exista o asemenea prevedere privind initiativele legislative ale cetatenilor romani.

  E adevarat ca e o procedura oarecum greoaie si are reguli stricte in Romania, dar poate in Moldova legislatia echivalenta (daca exista) este mai flexibila legat de numarul minim de cetateni care sa promoveze aceasta initiativa si apartenenta lor administrativa.

 2. m.g. spune:

  De-a dreptul incredibil !

 3. Roxolanu spune:

  Aberatii. Pe principiul asta si italienii ar putea revendica toata Europa si Nordul Africii, ba chiar si Israelul, ca doar au apartinut Imperiului Roman.

 4. Iulian Coman spune:

  Este un banc prost facut de Partidul Comunist? Mai exista asa ceva in Europa? PC? Tatucul lor nu mai este, ar trebui sa stea in puscarii la ora asta pentru ceea ce au facut! Traiasca Antonescu!

 5. dorel zdroba cap glavit spune:

  Io-te cum Marchel, Vladimir rosu si Vladimir supus Kremlin, tare aparatori ai Pravoslaviei mai razbat din Kavkavkaia Biciletskaia Eravanskaia Agentura….
  Chestia cu hotarele: Sa paziti oltenasi granitele, sa paziti ardeleni granitele!
  Doamne pazeste-ne de Muscali!
  Mai bine cu turcii cum a grait Maria Sa, Stefan! In plus, facem o intelegere cu ei si sunt sigur ca isi vor respecta cuvantul. Cuvantul rusesc insemana doar manevre de front si Moldova pulbere.

 6. mihai spune:

  in aceeasi linie de idei pai si noi ar trebui sa revendicam teritoriul de pana in Urali in virtutea apartenentei la Traci (nu doar la Dacii din actualul Banat),asta avand in vedere ca randunele trec prin Caucaz dar pot veni de mai departe …

 7. voko spune:

  Peste 17.000 de atentate islamiste de la 9/11 încoace. Evident, presa corectă-politic sare peste asemenea știri, iar dacă se pomenește despre câte-un atentat, nu veți auzi cuvântul musulman sau islam, pentru că, nu-i așa?, teroriștii nu sunt reprezentativi pentru ideologia din care au ieșit și ies necontenit noi și noi mujahedini. http://www.thereligionofpeace.com/index.html#Attacks

  Mai mulți oameni sunt uciși de islamiști în fiecare an, decât în 350 de ani cumulați ai Inchiziției spaniole.

  Teroriștii islamici ucid mai mulți oameni zilnic, decât a reușit Ku Klux Klan în ultimii 50 de ani.

  În două ore, pe 11 septembrie 2001 au murit mai mulți civili, decât în 36 de ani de conflict în Irlanda de Nord.

  19 musulmani ce au deturnat avioane au ucis mai mulți inocenți în două ore pe 11 septembrie, decât numărul criminalilor americani executați în ultimii 65 de ani.

 8. Gigi spune:

  A fost o emisiune pe otv cu Tudor Barbu despre atentatele de la 11 sept. Inca mai sunt oameni de cred in asa ceva ?
  Defapt ce ne intereseaza pe noi „afacerile” americano-arabe ?
  „Eu imi apar saracia, Si nevoile si neamul…” Si credinta.
  Asta trebui sa ne preocupe pe noi. Restu …. vrajeala.

 9. Cireşel spune:

  Sunt niste aberatii in acest articol de sorginte musulmana extremista .Musulmanii sanatosi la minte nu gindesc ca autorul acestui articol. Legalizarea Islamului nu prezinta nici un pericol. Legalizarea mafiei, afacerilor necurate, cumpararea Preotiei, cumpararea Parohiilor pe mii de Euro, incultura majoritatii clerului ortodox, biserica pe post de SRL– ADEVARATUL PERICOL SOCIAL IN R. MOLDOVA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: