Homosexualii s-au aliat cu musulmanii la Chișinău


Protestele ortodocșilor împotriva noii Legi a cultelor au debutat în această dimineață la Bălți. Urmează ca în următoarele ore protestatarii să iasă în Chișinău, Ungheni, Cahul și Hîncești.

Credincioșii cer revizuirea legii cultelor și conformarea ei la realitățile din Moldova, țară majoritar ortodoxă. Noua lege a cultelor, votată în timpul guvernării comuniste, oferă posibilitatea oricui să înregistreze un cult fără a întruni normele prevăzute în majoritatea statelor europene, adică factorul numeric și vechimea cultului pe teritoriul țării.

 Surpriza zilei o constituie „protestul antiprotest” al homosexualilor din Moldova. Cu titulatura oficială de „Coaliție antidiscriminare”, activiștii homosexuali au anunțat că vor picheta astăzi sediul Mitropoliei Moldovei în semn de solidarizare cu Liga Islamică din Moldova.

 Asocierea dintre homosexuali și islamiști în Moldova ar putea atrage reacții adverse din partea muftiatelor din țările islamice unde homosexualitatea se pedepsește cu moartea sau cu detenție pe viață. Aceasta ar putea contribui la revederea statutului de cult pe care și-l arogă persoanele care s-au declarat musulmani și s-au constituit în Liga Islamică din Moldova.

10 Responses to Homosexualii s-au aliat cu musulmanii la Chișinău

 1. dan alexandru spune:

  Poate o fi vorba de o miscare noua, cea a musulmanilor homosexuali, care cu acelasi curaj vor protesta si in iran sau celelalte tari musulmane, cerandu-si drepturile la libera exprimare a actului sexual. Asta da curaj. Ar fi chiar martiri: primii homosexuali care au murit pentru credinta lor.

 2. Hohmah spune:

  Exact ce comentam la alt articol, nu mai departe de ieri :
  „Obsesia pentru sex a musulmanilor (multe virgine in raiul lor, multe neveste, barbati daca este cazul, eunuci ca paznici etc.)denota obsesia pentru trup in detrimentul spiritului, iar faptul ca a reusit “in forta” sa se intinda si in zone alta data hinduiste sau budhiste arata fara putinta de tagada ca este chiar mai rau decat acestea.”
  Faptul ca Lenin a fost un homosexual „femeia”/pasiv (Zenoviev era „activul”) il puteti vedea limpede in ziarul (bulgar) Trud in unul dintre numerele sale recente.
  Si poate ne va lamuri mai mult cartea ce va apare la RAO – ” Cu asa prieteni…Razboiul clandestin al blocului sovietic impotriva Romaniei” si care apare prezentata (serial) in ultimul numar din revista lunara „Lumea” cu titlul ” O afacere cu homosexuali, NATO si crime KGB pe teritoriul Romaniei”.

 3. Iulian Coman spune:

  Piei satana de pe pamanturile romanesti! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 4. VladR spune:

  Curat Nebun, coane Fanica!:)

 5. alex spune:

  Cum nu intelegeti? Homosexualii sunt promovati de Stanga, iar musulmanii, la randul lor au o ideologie de Stanga si sunt promovati de Stanga in toata Europa.
  A trecut sloganul cu proletariatul, acum Stanga isi recruteaza electoratul din sloganuri pro-imigranti: i-ar integra pe toti musulmanii in Europa, numai sa poata pune mana pe voturile lor. Si asa plange Stanga pe umerii imigrantilor

 6. Gogu spune:

  Ii invit pe homalai sa mearga intrun stat islamic si sa spuna acolo ca sunt gay. Asa de pamplezie.
  De mai apuca sa se intoarca de acolo, atunci sa ne spuna si noua cum a fost.
  Acum pe bune, astia sunt prosti bai, bai da prosti cu spume. Ei nu inteleg ca doar in state crestine se pot manifesta asa.
  Ba da sunt prosti cu spume.
  Doamne iarta-ma da asta-i adevarul. Iar ei nu vad cat sunt de folositi.

 7. CodrinStegaru spune:

  http://news.yahoo.com/s/ap/20110625/ap_on_re_us/us_gay_marriage_ny au fost legalizate casatoriile homosexualilor in New York.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: