Ambasadorul Poloniei le-a pus sare și piper pe rană homosexualilor moldoveni

”Sare și piper”, o emisiune despre mîncare și obsesii sexuale găzduită de Jurnal TV, l-a avut invitat de ziua Europei pe ambasadorul Poloniei în Moldova, Bogumil Luft. Scopul străveziu al autorilor a fost acela de a deplînge o dată în plus ”intoleranța” moldovenilor față de minoritățile sexuale. În acest sens echipa de la ”Sare și piper” și-a pregătit din timp un filmuleț cu homosexuali și moldoveni, în care cei din urmă blochează o paradă a celor dintîi.

Ambasadorul le-a explicat celor de la ”Sare și piper” că se mai întîmplă și în Polonia manifestări ale intolereanței. ”Există probleme care nu se rezolvă niciodată într-o societate”, a precizat ambasadorul.

La aberațiile celor trei prezentatori, care încercau să-l convingă pe ambasador cum că mii de moldoveni, reprezentanți ai Mitropoliei Moldovei, au ieșit cu singurul scop de a-i bate pe homosexuali (lucru care nu s-a întîmplat) Bogumil Luft a răspuns cu o glumă: ”Înseamnă că reprezentanții Mitropoliei fac sport de trei ori pe zi?”

Foarte nefericită ideea celor de la ”Sare și piper”, înveterați activiști pentru drepturile homosexualilor, de a invita la o discuție în sprijinul homosexualilor pe ambasadorul unei țări în care toleranța față de apucăturile sexuale este zero. Relativ recent Polonia a aprobat legea potrivit căreia pedofilii și violatorii sînt castrați chimic. De asemenea și avortul este interzis în această țară. Cu alte cuvinte ”sare și piper” pe rănile bieților homosexuali din Moldova, proaspăt răniți după lupta eșuată pentru promovarea legii antidiscriminare.

Mai în glumă, mai în serios, ambasadorul Poloniei la Chișinău, cu ironia-i specifică, a ținut să precizeze: „Polonia nu a intrat în Europa. Europa a intrat în Polonia”.

Anunțuri

9 Responses to Ambasadorul Poloniei le-a pus sare și piper pe rană homosexualilor moldoveni

 1. dan alexandru spune:

  Deci mai sunt si oameni care nu s-au vandut.

 2. Aetos33 spune:

  DE IERI, 9 MAI 2011, PATRIARHIA IERUSALIMULUI A ÎNTRERUPT COMUNIUNEA EUHARISTICĂ CU PATRIARHIA ROMÂNĂ http://acvila30.wordpress.com/2011/05/10/το-πατριαρχειον-ιεροσολυμων-διεκοψε/

 3. ieromonah savatie spune:

  Aetos33,

  cine traduce?

 4. Camarad spune:

  Hristos a Inviat parinte Savatie!Am o rugaminte la d-stra.Priviti va rog documentarul Ring of Power si,expuneti-ne va rog parerea.Multumesc anticipat.

 5. Ina spune:

  Slava Domnului ca mai exista si oameni sanatosi la minte, printre cei care sunt in functii de conducere. Buna gluma ambasadorului, cu toate ca nu i-am inteles toate aspectele. cand a spus de sport de 3 ori pe zi, se referea oare la rugaciunile de dimineata, seara si la miting?

  Doamne ajuta

 6. Ioan spune:

  ASA CA POLONEZII,TREBUIE SA FIM NOI INSINE CU TRADITIILE NOASTRE DE VEACURI,NU CU CE NE INDOAPA DIN EUROPA!

 7. vasile dumitru spune:

  magareata pe capul nostru si noi discutam despre sexul ingerilor.volter junior.

 8. Cristina spune:

  Poate ar trebui sa se dea peste nas homosexualilor si cu aceste infamii: http://antimedia.info/politic/ucigasii-de-ingeri-demnitar-ue-printre-clientii-unei-retele-de-pedofilie-video
  Republica Moldova pare locul perfect pentru pedofilii homosexuali. Iata ce fel de homosexuali ‘innascuti’ sunt victimele de 15 ani carora li se perverteste intreaga viziune asupra vietii, dupa cum arata monstrul in care s-a tranformat victima Misa. Oare nu s-ar putea citi moliftele Sf Vasile impotriva demonizatilor care vin sa ne perverteasca si copiii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: