Identitatea pruncului folosit în campania homosexuală din România

Presa română a intrat în alertă după ce orașul Timișoara a fost împînzit ieri cu panouri de propagandă homosexuală nemaipomenite pe teritoriul României. Panoul înfățișează un prunc abia născut care în loc de nume are la mînă o brățară pe care scrie „homosexual”. Astfel de afișe nu au mai apărut în Europa din timpul nazismului, cînd anumiți ideologi fasciști încercau să demonstreze superioritatea de rasă pe criterii sexiste, în speță homosexualitatea.

Ceea ce și-au permis homosexualii pe teritoriul României este o tentativă de legitimare a celei mai odioase dintre perversiuni: pedofilia. Urmînd logica acestui afiș copilul din imagine putea deveni „homosexual” doar prin viol, dată fiind absența impulsurilor sexuale la o vîrstă atît de fragedă.

Gravitatea faptei impune demararea unei anchete menite să identifice autorii panoului prin care să iasă la fotograf și prin fotograf să stabilească identitatea pruncului folosit în această campanie fascistă. Să se afle cine sînt părinții copilului, dăcă și-au dat acordul pentru ca imaginea pruncului lor să fie folosită în acest scop, dacă au fost plătiți și care sînt pedepsele legale pentru un asemenea comerț. Dacă pruncul a fost abandonat, să fie sancționată instituția care l-a vîndut. În orice caz, identitatea pruncului trebuie stabilită și autorii odiosului panou, fie că au acționat cu acordul părinților, a unei maternități sau azil de copii, fie că au acționat cu de la sine putere, să fie anchetați și trași la răspundere.

De asemenea, trebuie să se cerceteze dacă există vreo legătură între sponsorii panourilor de propagandă homosexuală de tip fascist de la Timișoara, organizatorii concursului „mister gay Europa” desfășurat în aceste zile la Brașov și sondajul comandat de Soros și apărut zilele trecute în presa din SUA prin care tinerii români au fost acuzați de vedere „xenofobe și homofobe”. Și, nu în ultimul rînd, dacă toate aceste „coincidențe” (prea multe pentru o minoritate) pot fi corelate cu campania de impunere a legii „antidiscriminare” desfășurate în această primăvară la Chișinău și care urmează să fie reluată la începutul lui iunie.

UPDATE: In urma reactiei Mitropoliei Moldovei si Bucovinei panourile homosexuale au fost scoase la Iasi.

48 Responses to Identitatea pruncului folosit în campania homosexuală din România

 1. Ala spune:

  Suntem martori la un atac furibund din partea sodomitilor si a finantatorilor lor. Care va fi contraatacul nostru?

 2. […] Identitatea pruncului folosit in campania homosexuala din Romania […]

 3. Mos Ioan spune:

  Totul se leaga………
  Sa fie trasi la raspundere toti acesti ticalosi- criminali care prin POPORUL ROMÂN ÏSI BAT JOC DE ÎNSUSI DOMNUL SI MÂNTUITORUL NOSTRU IISUS HRISTOS!
  Este scandalos ce se petrece, în special, în Tara noastra, iar Daniel din Deal tace, când de fapt vocea lui ar trebui sa rasune ca traznetul….

  Fratilor si surorilor întru’ Domnul sa facem totul pentru a opri marsurile sodomitilor si legiferarea casatoriilor lor! Iar pe cei ce Îl urasc pe HRISTOS, îi invitam sa-si faca valiza si sa plece pe alte meleaguri….
  România si Basarabia noastra nu sunt depozitele de gunoaie ale occidentalilor putreziti pâna în maduva oaselor, si la propriu si la figurat, noi suntem Crestini Ortodocsi în toate aspectele vietii si întelegem sa ramânem asa, iar cei ce îndraznesc sa ne abata de la Calea noastra, care este HRISTOS, vor raspunde penal de toate atrocitatile împotriva Poporului Român si a Bisericii Lui.

 4. Simona spune:

  Dezgustatoare, aceasta imagine din panou.Si se folosesc de imaginea curata a unui bebelus pt a-si promova necuratiile. Daca as fi in Timisoara nici nu as vrea sa le vad. Atat de multi bani bagati in aceste mizerii, iar daca un preot ortodox mananca un colac, este imediat pus la zid.

 5. Mihai-Radu spune:

  Căutând expresia de pe afiş
  http://www.google.ro/images?q=orientarea+sexuala+nu+este+o+boala+este+o+alegere&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=ro&tab=wi&biw=1356&bih=777
  am găsit că a fost şi în Italia
  http://hristofor.wordpress.com/2007/10/27/bebelusul-homosexual/

  Homosexualii zic că orientarea lor sexuală nu este bolnăvicioasă, este sănătoasă.
  Înţeleg bine că ei nu suferă de obsesii sexuale?
  Homosexualii zic ca orientarea lor sexuală nu este o alegere.
  Activitatea lor sexuală este după propria plăcere?

 6. alaandrei spune:

  Peste 200 de homo la vara vin in Rominia din Europa, pentru o parada gai, cum nu a mai fost in Europa.Asa ca au inceput dez(informarea) in masa ca ei trebuie privilegiati(nazistii erau la fel) pentru ca asa sau nascut, mai speciali, restul oamenilor sau nascut pentru a fi folositi de ei.

 7. Bogdan spune:

  Cei din Iasi, cine se ofera pentru o sesiune de aruncat cu oua/rosii/vopsea in respectivul afis? Dati reply la contra_afis@yahoo.com daca va intereseaza. Daca nu, macar dati mai departe si intrebati si pe altii.

 8. ieromonah savatie spune:

  Bogdan,
  sarmanul prunc n-are nici o vina ca sa fie astfel murdarit. Mai bine luati un flex si taiati instalatia panoului. Eu voi fi vinovatul moral pentru dauna si voi plati paguba proprietarului acelei instalatii daca se va ajunge la judecata.

 9. ortodox spune:

  Si in centru Bucurestiului am vazut ieri un panou , foarte aproape de locul pe unde a trecut pelerinajul de Florii !

 10. viorica spune:

  Poate o completare inspirata a mesajului rezolva, cu mai putin efort, neajunsul acestei forme de propaganda. Sigur, daca legea ofera oricaror desuchiati dreptul de a deversa mizerii,nu ne va refuza nici noua pe acela de a pastra aerul respirabil.
  Calea cea mai simpla si eficace de aparare ar fi tot dialogul – de la om la om printre prieteni si cunoscuti – sa se inteleaga incotro merg lucrurile, sa se priceapa cat de paguboasa este nepasarea.

 11. enoriasa spune:

  Corect! Homosexualitatea „NU este o alegere, NU este o boala”, desigur, este UN VICIU!

  Primaria „orasului-erou”, Timisoara, sustine public viciul ba chiar sugereaza extinderea lui chiar din frageda pruncie!
  Ce-i cu oamenii astia care conduc orasul Timisoara, nu mai au nici un fel de judecata si bun simt? Astia nu au familii, nu au copii sau sunt toti din leagan homosexuali?Te pomenesti ca afisul e prelucrat dupa vreo poza din copilarie a vreunui edil timisorean, mai stii?!?
  Ce surpriza grotesca le ofera alegatorilor lor la sfarsit de mandat! La alegerile viitoare sa ii voteze homosexualii, pentru care fac lobby pe banii contribuabililor! Atunci cred ca vior oesi invingatori doar in Sodoma sau Gomora, dar nu in Timisoara!

 12. VladR spune:

  PSI Romania sunt cei care promoveaza acest panou. Ar trebui bombardati cu telefoane:

  Str. Tudor Ştefan 43, sector 1, Bucureşti, cod 011658, România
  Tel: +4021 312 72 30, +4021 312 72 35
  Fax: +4021 312 72 33
  E-mail: psi@psi.ro

 13. laurentiu spune:

  Am aflat ca si in Iasi si Bucuresti exista astfel de panouri publicitare. Campania face parte din proiectele EEA Grants, bani de la UE si Norvegia, sub coordonarea Ministerului de Finante, nu se poate sa nu stie nimeni de ele…

 14. VladR spune:

  Legat de asa zisa teorie a homosexualitatii innascute:

  E drept ca inima izvoraste si din sine ganduri bune si rele. Dar nu rodeste prin fire cugetarile rele, ci amintirea raului i s-a facut ca un fel de deprindere din pricina ratacirii dintai. Insa cele mai multe si mai rele dintre ganduri le zamisleste din rautatea dracilor. Dar noi le simtim pe toate ca iesind din inima. Si de aceea au banuit unii ca in minte se afla impreuna cu harul si pacatul. De aceea socotesc ei ca a zis si Domnul ”ca cele ce ies din gura purced din inima si acelea spurca pe om. Caci din inima purced ganduri rele, curvii” si cele urmatoare. Ei nu stiu insa ca mintea noastra, avand o simtire foarte fina, isi insuseste lucrarea gandurilor soptite ei de duhurile rele, oarecum prin trup, dat fiind ca firea lunecoasa a acestuia duce prin starea lui umorala si mai mult sufletul la aceasta stare, intr-un chip in care nu stim. Numai fiindca trupul iubeste pare ca si gandurile semanate de draci in suflet purced din inima. Fapt e ca noi ni le insusim atunci cand vrem sa ne indulcim cu ele. Acest lucru l-a osandit Domnul cand a spus cuvantul de mai inainte. Caci cel ce se indulceste cu gandurile suflate lui de rautatea Satanei si inscrie oarecum amintirea lor in inima sa, e vadit ca de aici inainte le rodeste din cugetul sau. (Diadoh al Foticeii)

 15. Nicu spune:

  Poza cu copilul poate fi luata din orice baza de data de pe net – cu plata sau gratuit. Banderola se poate pune apoi – prin diverse programe video. Ori – intr-adevar – poate fi folosit un copil special pt poza asta – se poate vedea la o analiza in detaliu a fotografiei daca banderola a fost adaugata grafic pe o poza oarecare cu un copil – sau a fost facuta o poza unui copil care o purta.
  Daca raspunsul e primul – copilu poate fi oricine – de oriunde din lume. – Asta e – avem net.

 16. Bogdan spune:

  @ieromonah savatie

  Blagosloviti.

  Nu cred ca era vorba de aruncat cu oua in prunc, ci in textul „orientarea sexuala nu este o boala”.

  Din pacate taierea instalatiei de iluminare ar avea efect doar noaptea, cand oricum nu il vede multa lume. Majoritatea raului este facuta ziua, cand il vad copii de varsta scoalara si se gandesc Doamnne fereste ca nu e rau sa fii homosexual…

  Bogdan.

 17. laurentiu spune:

  Am mai aflat de la o amica de pe facebook si faptul ca este vorba de PSI Romania, totalgay si altii… Banii au fost dati pentru informare si preventia HIV-SIDA si nu promovarea homosexualitatii !!! E bine de stiut!

 18. Ina spune:

  Date mai noi despre panou, venite prin mail de la cineva din orgonizatia Pro vita. Le salut initiativa si faptul ca au alertat politia, primaria etc. E ceva munca, dar e frumos sa vezi ca cineva totusi actioneaza. Doamne ajuta sa se faca in toate orasele la fel.
  http://www.opiniatimisoarei.ro/socant-bebelus-promoveaza-homosexualitatea-plin-centrul-timisoarei-pe-panou-publicitar-s-a-iscat-adevarat-scandal/15/04/2011

 19. dimenticaminfirenze spune:

  Incredibil!

 20. Diana-Elena spune:

  am citit cu grija comantariile de pe aceasta pagina si am ramas putin uimita…

  cand am vazut panoul, pentru ca m-am interesat de aceasta problema a homosexualitatii si am ajuns la informatii date de carti de medicina, nu m-am revoltat, cum s-au revoltat toti care au scris aici pe blog…

  pentru ca se stie, in medicina, ca un dezacord de hormoni in timpul sarcinei pot cauza orientarea homosexuala a copilasului; baiatul se va simti femeie in corpul unui barbat si fetita barbat in corp de femeie…

  eu sunt de parere ca s-a exagerat aici cu afirmatiile de genul fascism…etc

  cum interpretez eu acest afis, dupa ce am citit articole de medicina, cateva paragrafe din carti de medicina si am vazut documentare pe aceasta tema:
  ca de la nastere deja s-ar putea sa fie ceva schimbat in organismului noului nascut, datorata unui dezacord de hormoni care impregneaza orientarea sexuala de baza.
  este un apel de intelegere si de deschidere la minte, ca aceasta orientare sexulala nu este vina copilului, a mediului inconjurator, si mai presus, ca nu este o boala.

  sper ca nu am jignit pe nimeni cu ce am scris aici!

 21. Valentina spune:

  Au aparut si in Craiova astfel de afise….. se poate face ceva impotriva lor?

 22. Mihai-Radu spune:

  @Diana-Elena

  Un dezacord de hormoni poate cauza o boala.

  Un dezacord de hormoni poate cauza orientarea sexuala – unii sunt mai pofticiosi si altii nu.

  Activitatea sexuala este mereu o alegere – cand, unde, cum, cu cine, de loc.

 23. Cititoare spune:

  Draga Diana-Elena,

  Nu ai citit cartile care trebuie. Daca vrei o informare corecta, trebuie sa citesti carti de medicina, sexologie, psihologie si psihiatrie, aparute INAINTE DE INCEPEREA PROPAGANDEI PE PLAN MONDIAL A ACESTUI VICIU! Cele ulterioare sunt studii „stiintifice” comandate, cum se face de atatea ori in lume! Nu ai auzit cati savanti se plang ca STIINTA NU MAI ESTE LIBERA, CI O AFACERE POLITICA?

 24. Cititoare spune:

  Campania este odioasa si antiumana (fascista) indiferent de identitatea pruncului (a carui poza putea fi luata de oriunde, iar a identifica poza sau fotograful e, in acest moment, pierdere de timp, chiar daca juridic, ar ingreuna dosarul penal al faptasilor). Mult mai eficient este ca una asociatiile sau grupurile crestine sa dea in judecata faptasii (PSI Romania, i-a identificat un cititor de pe blog) pentru crimele de care vorbeste Parintele („Astfel de afișe nu au mai apărut în Europa din timpul nazismului…”). Putem face o lista de semnaturi de sustinere si picheta sediul organizatiei PSI, accentuand si pe DISCRIMINAREA POZITIVA la care suntem supusi.

 25. Ina spune:

  @Diana Elena, sigur nu stii despre ce vorbesti. In afara de faptul ca homosexulitatea este un atac asupra familiei, educatiei copilului etc, nu este nici civilizat, nici demn, nici moral sa aduci un astfel de afis intr-o tara crestina. Pe ce baze acel copil este declarat homosexual? Pe baza unor minti bolnave, neinfranate.

  Tu te bazezi pe studii facute de minti bolnave si nu pe Cuvantul lui Dumnezeu. Ce te atrage pe tine sa asculti mai degraba de cineva incognito care are anumite interese (financiare), si sa nu te gandesti la tine insati si la ce-ti spune constiinta ta?

  Daca ai avea copiii te-ai simti responsabila si vinovata in fata unei astfel de reclame. Pe mine ca parinte o astfel de reclama ma doare. Pe tine nu?

 26. Ina spune:

  Intre timp afisul din Timisoara a fost scos. Sa speram ca si in celelalte orase se vor gasi luptatori activi asemenea celor din Timisoara.

  Doamne ajuta

 27. Ina spune:

  Ptr cei din Bucuresti:

  „La Bucuresti e un panou si pe Calea Mosilor, la 1 km de primaria domnului Ontanu „(mesaj venit cu posta electronica de la provita).

 28. urcam pe cararea ortodoxa spune:

  +++

  Antihrist lucra si tace. Se vor deschide si mai multe fronturi de lupta. Cum vedeti fratilor lupta peste 20 de ani???

  Domnul cu noi

 29. Aida spune:

  Sunt profund dezgustata…Pe ce cai sa le mai explici? Cand biserica ii asteapta sa se indrepte, cand sunt marturii de la oameni care si-au revenit in firea lor dupa ce s-au afundat in mocirla asta, cand sunt opinii medicale despre nefirescul oamenilor astora, ei pe prunci s-au gasit sa-i manjeasca! Taman inainte de Saptamana Mare! Ce afront scarbos la adresa crestinilor! Si tot noi suntem aia intolerantii!
  Ma intreb ce zice omul acela „de rand” (pe care nimeni nu catadicsesti sa-l intrebe si caruia ii cad ochii pe „reclama” in asteptarea grea a autobuzului, gandind cum sa-si imparta banii la „supermarket” pentru masa de dupa slujba Invierii…),despre o asemenea afisare tendentioasa.Probabil ii trimite la mamă, nu la tată! Si isi intoarce ochii cu inca o tristete in plus. Pe el cine il vede? Nadajduim ca Domnul…

 30. antuza spune:

  Pentru tot ceea ce se intampla in lumea in care traim, si care acum 20-30-40 de ani ar fi fost imposibil de crezut ca s-ar putea intampla, conducatorii lumii acesteia impreuna cu toti cei care le “canta-n struna” vor plati intr-o buna zi. Toti care vor putere si fac orice pentru ca s-o obtina, nu mai vor bine omului, ci distrugerea lui. Acestia sunt oameni fara Dumnezeu, carora nu le mai este frica de nimic, si a caror constiinta a fost anulata. Puterea pe care o exercita nu le foloseste la nimic. Este o putere fara glorie, iar faptele-i condamna fara drept de apel. E adevarat ca pana la ultima suflare mai exista o speranta, pentru ca si talharul de pe crucea din dreapta Mantuitorului s-a mantuit in ultima secunda de viata, prin .. pocainta, caci Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu.

 31. viorica spune:

  Cu toata amaraciunea pricinuita de aceasta campanie sfruntata poate, n-ar fi lipsit de sens sa tragem ceva invataminte:
  (1)ceea ce se intampla nu sint coincidente;
  (2)efortul de a convinge prin dialog de acest fel, in zvacniri, ne risipeste energia in zadar, raspunsurile la astfel de atacuri ar trebui coordonate;
  (3) cei inca prinsi in clestele propriilor probleme pot fi derutati de radicalitatea atitudinii crestine, chiar daca este corecta – sub motivul ca nu-i priveste „splendoarea” rezultatelor acestei ideologii:folosind prilejul, sa-i ajutam sa vada!
  (4) sa intelegem din grosolania cu care se apasa, umilind OMUL, ca este graba mare…

 32. enoriasa spune:

  Toate aceste provocari se fac cu program, acum, in preajma celei mai mari sarbatori crestine, cu scopul de a murdari, de a intrista, de a starni revolta majoritatii populatiei, care traieste intr-un cuget si o inima minunata sarbatoare. E o troaca cu laturi aruncata peste poporul roman ortodox, desigur de persoane care nu au de-a face nimic nici cu poporul roman nici cu ortodoxia. E un alt mod la care recurg depravatii, cu indrazneala de a-l infrunta pe Dumnezeu! Cei care au primit odioasa idee, cei care au lucrat la realizarea ei si edilii oraselor care le-au aprobat afisarea publica si-au dat marturisirea publica a apostaziei lor. Ei sunt intolerantii, care nu tolereaza bucuria crestinilor in intampinarea Pastelui. Aceste mizerii fac parte dintr-un program de maculare a sarbatorilor pascale pt. ca au aparut concomitent cu alte provocari blasfemiatoare publicate de presa. Retro satana!

 33. Roxolanu spune:

  Eu propun sa nu mai scriem atat pe bloguri si sa dam jos panourile sau sa scriem pe ele un contramesaj: VICIU…homosexualitatea nu este o alegere, ci un viciu.

 34. crisuadi spune:

  Mi-e greu sa cred ca sunt heterosexual si apoi , prin simpla alegere , sa devin poponar ! Daca nu esti poponar , nu te poti transforma in unul..Ii intreb pe oamenii normali , heterosexuali : Puteti sa deveniti poponari , sa va culcati cu barbati ?
  Conform cu legea ( nu stiu care , intreb ), poponarii au voie sa faca prozeliti ? ? Caci , asta fac ei , prozelitism !

 35. urcam pe cararea ortodoxa spune:

  +++

  Sau luat masuri contundente impotriva publicitati.
  Video care arata luptatorii in actiune:

  http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/04/19/operatiunea-picasso-ii-aparati-copiii-de-propaganda-homosexuala/

  Domnul cu noi

 36. Ina spune:

  Si cu toate astea mai sunt multe afise. Oare proprietarii panourilor, sunt sanctionati ingtr-un fel? Si faptul ca populatia civila trebuie sa faca pe politistii sa gaseasca toate afisele, e normal?

  Stiu ca statul impune niste taxe de la proprietarii acestor panouri si deci au date despre toate panourile si amplasarea lor.

  Deci cine ia masuri?

 37. daniela spune:

  ma intreb daca nu mi-ati publicat comentariul din cauza vreunei erori tehnice(am avut niste probleme cand am incercat sa il trimit) sau din cauza continutului.daca e a doua varianta,vreau sa stiu,ca intotdeauna,ce a fost gresit.
  sarut mana

 38. daniela spune:

  foarte tare nasu’ pe scandalul asta.a fost el pus la colt cand l-ati chemat la lansarea de carte,dar uite acolo crestin!
  se pare ca el a luat drept subliminal mesajul „te nasti gay”,bebelusii pot fi gay.mie mi s-a parut drept in fata

 39. UnGuru spune:

  „Medicii taoisti considera ca homosexualitatea este o practica periculoasa din mai multe motive. In primul rand, energia YANG este, prin natura sa, o forta activa, agresiva si, atunci cand se intalnesc doua forte agresive, apare un conflict fundamental de energii si intentii. Homosexualitatea masculina necesita supunerea unui partener celuilalt, prin adoptarea rolului feminin, atat din punct de vedere fiziologic, cat si psihologic, iar atunci cand aceasta practica devine un obicei, ea submineaza fundamental rolul fundamental YANG menit de natura … Lasand aspectul psihologic la o parte, cea mai grava amenintare cauzata de practicile homosexuale in cazul barbatilor este cea fiziologica.
  …Medicii taoisti antici au observat o stare patologica (sindromul „dragonului yang”) care aparea in exclusivitate la barbatii homosexuali promiscui. Printre simptome :starea de slabiciune, oboseala, ulceratiile pielii si furunculii, imunitatea scazuta si impotenta”.

  Acesta este un citat dintr-o carte taoista de Qi Kung, extrem de serioasa.

  UnGuru
  P.S. Poate observam si ceea ce spunea Pr. Serafim Rose despre Taoism si fascinantele lui asemanari cu Ortodoxia.
  Nu vorbea despre religia taoista , evident.

 40. jurodstvo spune:

  Ce putem face? Sa ne traim mucenicia de a NU ne amesteca cu raul.

 41. mihaip spune:

  nu numai ca a aparut in Timisoara dar au avut murdarul tupeu sa puna un panou fix in centrul Bcurestiului langa Patriarhie ceea ce este mai grav este faptul ca studentii de la facltatea de sociologie si asistenta ssociala raman cu ideea ca homosexualitatea nu este o boala nici o alegere ci este o mostenire genetica asa cum spune acel afis, cred ca o sa aiba tupeul sa ceara Biserici legalizarea casatoriei intre homosexuali, iar daca nu esti de acord cu ei iti pun imediat eticheta de homofob.

 42. Alina spune:

  Afişele s-au înmulţit în Bucureşti, sunt şi la ieşirea din Politehnică, loc prin care circulă mii de tineri şi copii zilnic, de asemenea sunt în tot oraşul, la Unirii, … pe mine mă îngrozeşte ce efect vor avea. Nu ştiu cum să facem să fie date jos

 43. VladR spune:

  Alina, pentru a fi date jos este nevoie de o reactie puternica si venita din mai multe parti (oameni care sa organizeze proteste numeroase, personalitati, Biserica ca si institutie administrativa etc). Asa cum s-a intamplat in Moldova nu cu mult timp in urma.
  Acestea (propunerea legislativa din Moldova, banerele din Romania) sunt simple teste pe care le fac unii terti pentru a vedea care este „starea natiunii”.

  Sincer, desi stiu ca intr-o zi Basarabia si Bucovina vor reveni la Romania, simt ca nu ii meritam pe fratii nostri, deoarece sunt mult mai uniti ca noi, pe langa alte calitati (dar nu e locul sa fac digresiuni aici). Poate vom invata si noi (sau mai bine zis poate ne vom trezi)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: