Chișinău: miting antigay în fața Parlamentului. Ghimpu și Voronin s-au alăturat protestatarilor

Sute de cetățeni s-au adunat în această dimineață în fața Parlamentului Republicii Moldova pentru a protesta împotriva proiectului de lege denumit generic „antidiscriminare” propus de Guvernul Filat. Mitingul a fost organizat de Asociația pentru Familie din Moldova. Pe lîngă organizatori protestul a fost susținut de cetățeni care au venit să-și exprime propriul dezacord cu proiectul de lege.

De asemenea zeci de preoți ortodocși au venit să-i încurajeze pe organizatorii protestului în acțiunea lor, precizînd că protestele ortodocșilor abia urmează să fie organizate. Preoții au declarat că vor folosi toate căile legale pentru a bloca noul proiect de lege.

Mai multe pe www.ortodox.md

10 Responses to Chișinău: miting antigay în fața Parlamentului. Ghimpu și Voronin s-au alăturat protestatarilor

 1. Iulian Coman spune:

  Acesti gay sa-si vada de treburile lor intre cwei patru pereti ai lor si nimic mai mult. Drepturi? este o gluma de prost gust. Piei satana!

 2. enoriasa spune:

  Acestia, asa cum considera ca Sfanta Scriptura este doar o” legenda”, un „mit” uar Iisus, doar o „persoana in istorie”, tot asa cred ca evenimentele din Sodoma si Gomora au fost povesti! Printre „succesele” democratiei se inscrie si moartea bunei cuviinte stramosesti si generalizarea nerusinarii sub umbrela „drepturilor omului”, acele drepturi care il directioneaza cu buna stiinta mai jos decat animalul, betia, desfraul, drogurile. Sarmanii, sarmanii, penultima lor statie este boala, iar ultima, moarte vesnica! Parinti, ma rog dumneavoastra, vegheati asupra tuturor copilasilor!

 3. viorica spune:

  Este salutara exprimarea solidara a pozitiei cetatenilor in fata incercarii de legitimare a acestei manifestari patologice nefiresti. Asememea este si reactia fara echivoc a Mitopoliei Moldovei care arata cum intelege sa asume implicarea in viata societatii si grija pentru enoriasii sai.
  Cu regret, vad pareri care vorbesc despre castigare de drepturi pentru acesti „orientati” impotriva naturii umane pana la urma, asociind asta cu lumea civilizata; poate isi vor schimba parerea afland ca pedofilii au izbutit sa primesca de la psihologii experti acelasi statut de „orientati sexual”.Poate asa se intelege mai bine de ce „constituie contravenţie (…) discriminarea orientării sexuale sau convingerilor acestora promovate de ei” precum si rostul masurilor afirmative.
  Nici o lege de pe pamant nu poate schimba in cinste o asa spurcaciune. Sa ne fereasca Domnul!

 4. viorica spune:

  Parinte, binecuvantati!
  Am vazut(pe site-ul Mitropoliei)decizia Sinodului MBOM privind difuzarea informatiei in mass-media care, intr-un fel se pliaza pe hotaririle Soborului BORu. Are legatura cu scandalul provocat in toamna de diaconul rus?

  P.S. tare mai seamana cu o mai veche decizie a BOR

 5. m.g. spune:

  Interesant ca si Voronin s-a alaturat protestatarilor. Oare ce pacat este mai grav, sodomia ori uciderea ?

  Sunt curios daca Mitropolia Moldovei ar fi pastrat aceiasi pozitie in cazul in care „stapanirea” ar fi dictat altfel, asa cum se intampla in lumea „civilizata”.

 6. camelia spune:

  Coloană verticală pentru frații basarabeni !
  Apărați dreapta credință.

 7. Mos Ioan spune:

  Dracii de la Bruxelles – Uniunea Comunista Europeana
  legifereaza homosexualitatea si alte crime…..ei sunt vinovatii în primul rând, iar turbatii care practica „aceasta” vor avea parte de o noua Sodoma si Gomora….
  VADE RETRO SATANA!

 8. Radu Humor spune:

  Felicitari !
  Prelatii vostri merita toata stima, la fel cu cei pe care-i pastoresc intru credinta stramoseasca !
  Degeneratii astia vor sa se scarbavniceasca si in p[ublic, nu le ajunge promiscuitatea in care-si traiesc pacatele !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: