De ziua copilului Pro Vita organizeaza Marsul Tacerii

Comunicat de presa

Pe data de 1 iunie, Pro Vita Bucureşti organizează Marşul Tăcerii. Un marş pentru dreptul la viaţă al copilului născut şi nenăscut. Copiii şi mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este soluţia.

Avortul distruge suflete şi vieţi. Avortul lasă urme atât fizice cât şi psihice. Femeia merită respectul şi grija noastră. Prin avort ea este înjosită, tratată cu dispreţ, fără milă.

Susţine acest marş, vino alături de noi. Ajută oamenii să conştientizeze că viaţa începe din momentul concepţiei.

Sufletul unui copil depinde de alegerea ta. ALEGE VIAŢA!

Copiii nenăscuţi nu pot striga şi nici nu pot răspunde dacă-şi doresc sau nu viaţa. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apăra.

Punctul de întâlnire va fi în parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17. Ne vom opri la Biserica Eroii Revolutiei unde vom aprinde lumânări şi vom depune flori.

Participă împreună cu noi pe 1 iunie la Marşul Tăcerii. Nu vom striga şi nu vom da interviuri, prin tăcerea şi sobrietatea noastră vom comemora, fără a învinovăţi pe nimeni, viaţa curmată a milioane de copii în România.

Viaţa este un dar şi merită să fie respectată ca atare!

„Dacă vom accepta ca o mamă îşi poate ucide propriul copil, cum vom putea spune oamenilor să nu se ucidă între ei?” (Maica Tereza de Calcutta)

Contact: Roxana Goci, tel. 0744 982 925, roxana at provitabucuresti.ro

5 Responses to De ziua copilului Pro Vita organizeaza Marsul Tacerii

 1. Tora ! Tora ! Tora ! spune:

  Da, avortul distruge suflete si vieti!Dar,mamele ,ce sa decida?
  „De vad raul sau nu-l vad, el pe lume tot ramane
  Si nimic nu foloseste de-oi cerca sa raman treaz”

 2. Ana spune:

  „Dar,mamele ,ce sa decida?”

  Sa decida sa fie mame.

 3. Ana spune:

  Avortul este o mare crima. Nu avem noi dreptul sa luam viata pe care o da Dumnezeu. Nu avem dreptul sa decidem cine traieste si cine nu. Acel copil este viu din prima secunda de viata. Este foarte bine ca se trag semnale de alarma impotriva avorturilor.

 4. silvia spune:

  sunt o femeie de 50 de ani care pe vremea lui Ceausescu a facut greseala sa avorteze. Aveam un copil si la 7 luni de la nasterea lui am ramas insarcinata. Eram casatorita, dar nu aveam casa si am crezut ca daca mai am inca un copil o sa-mi fie foarte greu sa suport sa stau cu socrii mei.Vreau sa spun ca am fost marcata toata viata. desi intre timp am mai facut un copil si acum imi inchipui cum ar fi fost cel pe care nu am vrut sa il nasc. sfatuiesc toate femeile sa nu treaca prin asa ceva. nimic nu inlocuieste zambetul unui copil si imbratisarea lui oricat de greu iti este.

 5. viorica spune:

  Si aceasta imi pare o grozavie: Un nou proiect de lege privind reproducerea umana asistata medical a fost inaintat spre aprobare in data de 22 februarie 2011. Scopul principal al proiectului este de a facilita accesul cuplurilor la tehnicile de reproducere asistata medical si de a garanta sustinerea financiara din partea statului.
  http://medlive.hotnews.ro/infertilitate-reproducere-umana-asistata-medical-vezi-lista-completa-clinici-acreditate-fertilizare-in-vitro.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: