DIAVOLUL ESTE POLITIC CORECT – Lenin despre antisemitism într-o înregistrare din 1919 (cu traducere în română)

103 Responses to DIAVOLUL ESTE POLITIC CORECT – Lenin despre antisemitism într-o înregistrare din 1919 (cu traducere în română)

 1. VladR spune:

  Excelente resurse, Parinte! Dumnezeu sa va apere si sa va intareasca pe drumul ingust si periculos pe care ati pornit!

 2. acelas spune:

  … da, si este graitor acum pentru vremurile pe care le traim astazi, dupa cum mentiona cineva de la Presa Ortodoxa, cum de la „politically correctness” se trece fulgerator si mai aberant la un „theologically correctness”

  poate la tinta asta finala s-a tins de ei sa se ajunga, banuiesc. Graitor pt explozia de miscari sectare, adica pt ateismul pe care-l traim astazi …

  Doamne fereste!

  Doamne ajuta !

 3. Veronica spune:

  Da, un material exceptional!
  „………Copleşită de tristeţe Culmea Golgotei a oferit găzduire celei mai nevinovate victime ale justiţiei omeneşti. Cedrii cu ramurile întinse ca nişte aripi de condor, chiparoşi parfumaţi şi măslini cu creştetul tot verde, umbreau şi răcoreau generos grădina suferinţelor devenind totodată martori tăcuţi ai celor mai nepermise batjocuri, injurii şi suplicii pe care avea să le îndure cineva pe pământ. Toate, ca nişte santinele în post, aşteptau rabdătoare sosirea Înaltului Oaspete ca să-i dea onorul. Dar calea anevoioasă şi crucea grea erau pricini pentru care convoiul întârzia. De trei ori povara lemnului verde a strivit spinarea Mielului ce suia tăcut spre culme, silindu-i pe călăi să-i mute crucea de ocară pe umerii mai robuşti ai lui Simon Cireneul, care se întorcea de la ţarină.
  Pardoseala de pe Via Dolorosa gemea greu sub povara miilor de pelerini îmbulziţi pe uliţa strâmtă şi neîncăpătoare ce ducea spre livada cu măslini. Aerul greu, caldarâmul încins şi furia oarbă a gloatei tăiau răsuflarea osânditului nevinovat, care mergea spre junghiere. Plânse şi tăcute, mironosiţele credincioase îndurau resemnate primejdia care se întrevedea la capătul drumului de pe culmea dealului. În afară de ele, doar Veronica mai iese din cadru, când aruncă prosopul şi imortalizează pe pânză, pentru posteritate, imaginea de nedescris a suferinţei imprimată pe chipul lui Iisus. În grădină, întregul mecanism de tortură era gata de spectacol, iar călăii cu mâna pe unelte aşteptau să demareze supliciul. Cuie ascuţite, ciocane, trestie, fiere, oţet şi suliţa ucigătoare aşteptau disciplinate la rând
  să-şi facă numărul asemeni unor soldaţi din plutonul de execuţie ce stau cu mâna pe trăgaci. La ceasul al treilea din zi bate gongul, iar la ceasul al şaselea furia stihiilor se dezlănţuie. Dacă omul, făptura favorită a lui Dumnezeu tace şi chiar îşi dă acceptul, firea înconjurătoare ca la o comandă protestează violent contra măsurilor nedrepte. În crucea amiezii, când arşiţa pârjolea pielea bătucită de vergi şi fruntea înţepată de spini, soarele se stinge, aşa încât „întuneric s-a făcut peste tot pământul până la ceasul al nouălea”. Toţi luminătorii de pe boltă se sting, revărsând un potop de întuneric negru ca păcura peste ilustra capitală ctitorită de David spre a sluji ca cetate Marelui Împărat. Acum cetatea este învăluită în trei ceasuri de întuneric şi suferinţă, după care se aşterne liniştea şi Iisus îşi dă duhul.
  În acel ceas se pune capăt calvarului. Un fapt de neuitat va marca acest moment: „Catapeteasma templului s-a sfâşiat în două de sus până jos, pământul s-a cutremurat şi pietrele s-au despicat. Mormintele s-au deschis şi multe trupuri ale sfinţilor adormiţi s-au sculat. Şi ieşind din morminte după Învierea Lui, au intrat în Sfânta Cetate şi s-au arătat multora” (Matei XXVII, 51-53). Este confirmarea mesajului mesianic către lume, că Fiul Omului şi din pietre poate ridica fiii lui Avraam, sau „dacă voi veţi tăcea, pietrele vor vorbi”. Atunci şi acolo, în Ghetsimani, glasul pietrelor, catapeteasma despicată, cutremurul pământului şi mormintele deschise, asemenea unor gărzi de corp, au luat atitudine împotriva celei mai nedrepte sentinţe din istoria lumii.”
  Bunul Dumnezeu sa ne deschida ochii duhovnicesti sa putem deosebi calea!

 4. daniela spune:

  dragostea de putere si unde duce ea.si ca sa stapanesti ce?ce valoreaza atat de mult pe lumea asta incat sa innebunesti de dorinta de a-l stapani?

 5. Donkeypapuas spune:

  Lenin a murit de sifilis. Pe de altă parte acest scelerat mai era şi bisexual, fiind scaose la lumina zilei – după căderea Uniunii Sovietice – scrisorile sale de amor către Zinoviev (sau Buharin, poate mă înşel) în care-i spunea: „pupa-ţi-aş funduleţul tău”. asata ca să vadă şi propagandiştii aşa-zişilor gay ce predecesor au avut!

 6. Mirela spune:

  Inca din timpul confortabilului exil de la Zürich, Lenin intretinea legaturi homosexuale cu tovarasul sau de lupta bolsevica Grigori Evseievici Zinoviev (pe numele sau adevarat Apfelbaum). Intr-un documentar intitulat „WallStreet-ul a finantat cu milioane «verzi» revolutia «rosie»”, politologul Vladimir Alexe scrie, sub titlul „Lenin calatorea impreuna cu sotia sa, Nadejda si cu amantul sau, «Micul Ghersele»” urmatoarele: „Lenin si grupul sau de bolsevici au parasit Zürichul cu un tren special, pe 9 aprilie 1917, orele 15,10, data fixata de serviciul secret german.” „Printre cei 33 de calatori, alaturi de Lenin si sotia sa Nadejda Krupskaia, se afla si Zinoviev, cel cu care Lenin intretinea, de ani de zile, o relatie homosexuala (cei doi fusesera surprinsi in pat, la Zürich, chiar de Krupskaia!). Mai tarziu, cand Lenin era pe moarte, dupa atentatul Dvorei Kaplan, «Micul Ghersele» (cum isi spunea Zinoviev) continuu sa-i dea tarcoale lui «Vova» (Lenin) si sa-i scrie biletele infocate de amor, descoperite dupa 1991 in arhiva Kremlinului” (Romania Libera, 12.02.1998). In ce priveste structura psihologica a lui Vladimir Ilici, J. de Launay afirma ca era emotiv stiind sa-si controleze perfect emotivitatea, altruist si iubitor de copii. De pe urma „altruismului” au ramas CEKA (politia politica secreta bolsevica), teroarea de stat si cca. 15 milioane de victime.

 7. […] Parintele Savatie Bastovoi: DIAVOLUL ESTE POLITIC CORECT – Lenin despre antisemitism într-o înregistrare din 1919 (cu traduc… […]

 8. savatie spune:

  LENIN GENIUL SEC. XX
  (unul din articolele care apar în zilele noastre în ziarul „Comunistul” de la Chişinău)

  Chiar şi mulţi ideologi burghezi au apreciat înalt activitatea lui Lenin şi a guvernului condus de el, aveau o profundă stimă faţă de el. Astfel, unul din diplomaţii SUA, V. Bullit, care a vizitat Rusia din însărcinarea preşedintelui SUA, Willson, îi scria aceluia în raportul său: “Întreaga energie a guvernului Rusiei este îndreptată spre munca făuritoare… În timp de un an şi jumătate el a făcut mai mult decît a făcut ţarismul pe parcursul a 50 de ani”.

  Aceeaşi situaţie s-a stabilit acum şi în Moldova. În timp de şapte ani, partidul de guvernămînt a scos Moldova din mlaştina în care unioniştii o scufundaseră în anii de diriguire a lor. Şi afirmaţiile scriitorului englez Herbert Wells despre bolşevici în anul 1920 de asemenea amintesc despre realitatea de astăzi din republica noastră: “În acele timpuri era doar o singură organizaţie, care avea un program unic de acţiuni, o voinţă unică, îşi împărtăşea el părerile, — partidul comunsit. Acest partid poseda o superioritate morală incontestabilă asupra tuturor adversarilor săi”. Se spune că istoria nu se repetă. Ba încă cum se repetă! Noi ne convingem de aceasta din exeperienţa proprie.

  Anume leniniştii fideli, întruniţi în componenţa PCRM, din anul 2001 încoace salvează Moldova de haos, de anrahie şi de desrămare. Are absolută dreptate A.M.Gorki, care a afirmat că măreaţa minte a lui V.I. Lenin lucrează nu numai pentru noi, ci şi pentru întreaga omenire.

  Numai un geniu a putut să pregătească şi să organizeze minunat o răscoală armată aproape fără vărsare de sînge, un marş triumfal al Puterii Svietice, o stabilire rapidă şi bine pusă la punct a controlului asupra unei colosale ţări. Numai un geniu a putut să mobilizeze resursele la apărarea Patriei. Numai unui geniu i-a putut fi în puteri să demonstreze lumii un nou model de dezvoltare a societăţii.

  În ultimul timp noi am devenit martori ai unei ponegriri şi defăimări răutăcioase a numelui lui V.I. Lenin. Cine sînt aceşti critici? Anume din cauza acestor ipocriţi s-a destrămat URSS, socialismul a suferit o înfrîngere. Dar aceasta este o înfrîngere temporară. Partidele de stînga din Europa, din lume prind puteri.

  Astăzi în Moldova, acest lucru este recunoscut în multe ţări, cel mai puternic, cel mai organizat şi cel mai popular partid este Partidul Comuniştilor. Majoritatea oamenilor din rîndurile lui sînt aşa cum cerea Lenin. Iar el spunea următoarele: “El selectează oamenii care să ştie ce cale noi trebuie să mai urmăm, peste ce obstacole noi trebuie să trecem. El nu face promisiuni, pe care să nu le poată îndeplini”.

  Gheorghe VASILIEV,
  membru al PCRM, or. Chişinău

  http://www.comunist.md/index.php?idPaper=51&class=Articles&action=getDetail&id=626

 9. Vania spune:

  Ca prostănac semibarbar, aş zice ceva despre Lenin, dar e de dulce…

 10. mihai g spune:

  Articolul reda cat se poate de limpede ingustimea de minte a indragostitilor de comunism.

  Cat ma amuza povestea comunista clasica a intalnirii dintre proletariat si utilajele industriale: baiatul si tractorul se intalnesc, dragoste la prima vedere, si din iubirea lor netarmurita ogoarele incep sa se are de 50 de ori mai repede.

  Argumentele idioate de tipul: noi producem de 1000 de ori mai mult sunt tipice comunistilor…tocmai ptr ca nu se intampla asa. Dovada si saracia in care se zbat majoritatea tarilor comuniste.

  I-as atentiona pe partizanii super-productiei comuniste ca aceasta problema este deja depasita in ziua de azi. Le-ar face bine sa stie ca in lumea capitalista graul se arunca in mare si laptele se varsa pe camp sau oamenii sunt trimisi fortat in concediu -cum se intampla in Japonia dar si in alte tari super dezvoltate- datorita supra-productiei.

  Si toate astea fara vreun mare geniu si vizionar precum Lenin.

 11. Donkeypapuas spune:

  Răscoală armată… fără… vărsare de sânge??? Adică în războiul civil din Rusia combatanţii jucau leapşa şi-şi dădeau picioare în fund. Acest Vasiliev pendulează între ridicol şi penibil.

 12. Mihnea Georgescu spune:

  Eşti un nemernic şi un trădător, Baştavoi!

 13. Mihnea Georgescu spune:

  Tu însuţi eşti un popă reacţionar, duşman al Poporului, pe care îl ţii în întuneric! Să-ţi fie ruşine!

 14. Mirela spune:

  Mihai Georgescu,

  Pacat de anii tai de scoala, de timpul pierdut!

  Bajatu’ draga, ca sa ma intelegi mata’, ma gandeam ca poate n-o fi rau sa rogi un „popa” sa-ti faca neste slujbe: masluri, dezlegari sau daca vrei ceva mai cool chiar o exorcizare, ceva!
  Inteleg ca esti dezamagit (mititica de tine!) de Adrian Nastase( nu te-a lasat sa-i numeri ouale?), dar chiar asa de disperat esti incat sa-l strigi in public pe Mazare:”Radule, intoarce-te!” Mazare are si el pretentiile lui ca doar nu e degeaba „nonşalant, detaşat, aristocratic, sudic, brazilian, surâzător… ” ! Fii atent sa nu te dezamageasca si el! Nu mai fi bosumflata!

 15. dadatroll spune:

  Asa le trebuie ca si la noi parca ca la nimeni adica ca romanu.

 16. sorin h spune:

  @ mihnea georgescu

  doare?

 17. Mihnea Georgescu spune:

  Dragă Sorin,

  Îmi pare rău doar de Savatie, care este un băiat bun, cu o educaţie solidă filosofică, primită şi în familie, că ajunge să creadă şi să disemineze basmele astea popeşti, bune pentru femei aflate la menopauză. Totuşi, eu cred că, fiind omul lui Soros, face un joc dublu şi are intenţii bune, dar mă contrazice tot timpul atacând Poporul Ales şi organizaţia umanitară a Franc-Masoneriei. Nu ştiu ce să mai cred!

  Cred că – vorba lui Dostoievsky – inima lui Savatie este terenul de luptă între Dumnezeu şi Satana, dar mă rog să izbândească Lumina! Aia adevărată, de la Răsărit! 😉

 18. Mihnea Georgescu spune:

  Dar ce Mirelutza, a funcţionat exorcizarea în cazul tău? Vezi că poate vorbesc cu Batiuşka Savatie să te lege de Sfânta Cruce ca la Tanacu!

 19. Mihnea Georgescu este jidan , mason, admirator a lui Ion Iliescu, “doctor in filosofie”,om de afaceri, admirator a lui Lenin. Nu merita efortul sa te certi cu el. Arunca fitile, gunoaie, minciuni, spurcă, scuipă, muşcă, latră.
  MARŞ AFARĂ , SPURCĂCIUNE!

 20. † marturisitor ortodox spune:

  Foarte informativ clipul pe care l-ati postat. Multe din ideile diabolice ale lui Lenin se pot gasi si in „Protocoalele Inteleptilor Sionului”. Aceste protocoale sunt o combinatie de idei scrise ale rabinilor evrei cu cele ale bancherilor evrei,sumarizate in protocoale pentru scopul de a distruge crestinismul si a instaura o Noua Ordine Mondiala cu un stapan pe masura:ANTIHRISTUL.Un evreu sionist zicea:

  „Guvernul Mondial suntem noi… Ca ne descurcam mai bine!Fie ca vreti, fie ca nu, vom avea un guvern mondial. Singura chestiune este daca va fi acceptat sau impus” – James P. Warburg, bancher evreu-american si consilier financiar al Presedintelui Franklin D. Roosevelt

  Cateva precizari:

  În Rusia, Lenin a fost şeful activităţilor politice, iar Trotzki, şeful armatei. El a organizat Armata Roşie. Numele nu este întâmplător. Armata Roşie bolşevică sub conducerea lui Trotzki a fost unealta ucigătoare a lui Rotschild, emblema roşie a bancherilor internaţionali.

  Este un adevăr istoric recunoscut că majoritatea revoluţionarilor lui Lenin au fost evrei.Ziarul american „Times” scria în anul 1929, pe 29 martie, că fenomenul interesant în revoluţia bolşevică este procentul mare de elemente străine şi nu ruseşti. Din cei 30 de comisari ce au avut rol conducător, trei sferturi au fost evrei. Generalul rus A. Nechvolodov scria că evreul bancher Jacob Schiff a dat în continuare 12 milioane de dolari (pe langa cele 20 precedente) acestor revoluţionari. Serviciul secret francez dă la iveală o parte din bancherii evrei care au finanţat revoluţia roşie: Felix Warburg, Otto Kohn, Mortimer Schiff, Jerome Hananer, Max Breitung din America şi Max Warburg, Olaf Aschburg, Jivtovski
  din Europa. Acestia au fost agenti ai elitelor banchere sioniste Rotschild si Rockefeller.

  În acelaşi timp, Bakhmetiev, ambasadorul rus din America, dă la iveală transportul aurului rusesc între 1918 şi 1922 din Rusia spre New York(sediul evreilor bancheri). Datorită agentului Max Warburg şi Germania a transferat bani revoluţionarilor bolşevici. Până în 1918 au fost transferate 40.580.997 mărci, iar după luarea puterii de către Lenin, trezoreria germană a dat 15 milioane de mărci bolşevicilor. Se poate vedea clar cum evreii si-au mutat averile jefuite din Germania si Rusia in SUA.

  Masacrul sângeros al milioanelor de ruşi şi înrobirea multor milioane de oameni sub comunism, i-a lăsat indiferenţi pe bancherii internaţionali în acţiunea lor spre hegemonia lumii.

  Finanţarea revoluţiei bolşevice:Trotzki-Lenin:

  Max Warburg si Paul Warburg prin colonelul Edward Mandel House: 6.000.000

  Rockefeller,Morgan Harriman, Vanderlip, prin intermediul lui Jacob Schiff: 20.000.000

  Rotschild prin agentul englez Alfred Milner: 5.000.000

  Marxistul John Clayton scria in THE CHICAGO TRIBUNE : „Trotzki conduce pe radicalii jidovi spre stapanirea lumii. Bolsevismul este numai un instrument pentru acest plan”.

  Dupa cum am vazut aceasta revoluţie a fost finanţată de mulţi bancheri evrei din America şi din Europa.
  Punerea la punct a Ohranei(serviciul secret al politiei imperiului tarist) nu a fost o problemă prea complicată pentru sionisti.

  Lordul Alfred Milner,agentul Rotschilzilor si şeful „Mesei Rotunde”(organizatia mama a Comisiei Trilaterale, Bilderberg,Clubul de la Roma,Consiliul pentru Relatii Externe, infiintate mai apoi), a intrat în mişcarea bolşevică şi a fost inflitarat in Ohrana ca si alţi agenţi ai ei, care au intrat în partidul bolşevic. Infiltrarea a fost atât de puternică, încât în 1908, din cinci membri ai comitetului din Petersburg al partidului bolşevic, patru erau din Ohrana.

  Doi agenţi ai Ohranei au întemeiat ziarul „Pravda”, prima fiţuică comunistă. Josef Stalin a fost şi el membru al Ohranei şi făcea legătura între poliţia ţaristă şi bolşevici. Banul, catalizatorul corupţiei, a fost de cea mai mare importanţă.

  În 1917, după răsturnarea ţarului, Ohrana a fost desfiinţată şi a fost organizată CEKA, cu membri de zece ori mai numeroşi ca Ohrana; apoi, în 1920, şi-a schimbat numele în GPU, iar în 1934 în NKVD. În lagărele de concentrare ale NKVD-ului au murit 4 milioane de oameni. În război au murit 10 milioane de soldaţi ruşi, iar sub guvernul comunist, până în 1950, au fost omorâţi 40 de milioane de civili.
  NKVD-ul, ulterior KGB, a avut în 1982, 90.000 de ofiţeri şi 175.000 de grăniceri, devenind cel mai puternic aparat represiv din lume.

  După revoluţia bolşevică, imperiul lui Rockefeller „Standard Oil”, a cumpărat 50% din câmpurile de petrol de la ruşi, cu toate că oficial s-a spus că au fost naţionalizate. În 1927 Standard Oil a construit prima rafinărie în Rusia, pentru ca ruşii să vândă petrol în Europa. Banii rezultaţi sunt împărţiţi între ruşi şi Rockefeller.

  Câteva exemple (cu privire la putere):

  Sunteţi noul rege al unei ţări şi vreţi să vă asiguraţi pentru totdeauna tronul.În acest scop, chemaţi la dumneavoastră două persoane, independente una de alta, persoane de care sunteţi sigur că vor face ceea ce le cereţi. Pe una o orientaţi spre stânga şi o finanţaţi să formeze un partid, pe cealaltă o finanţaţi de asemenea şi, o sprijiniţi să formeze un partid de dreapta. Acum aveţi două partide în opoziţie: dumneavoastră finanţaţi propaganda, alegerile, acţiunile şi sunteţi cel mai bine informat asupra planurilor lor. Ceea ce înseamnă că le controlaţi pe amândouă.Doriţi ca unul dintre partide să aibă mai mari şanse, îi alocaţi deci sume mai mari debani decât celuilalt partid. Ambele partide sunt convinse că dumneavoastră sunteţi de partea lor.

  Poporul se află atât de prins în acest joc „stânga sau dreapta” şi invers, încât niciodată nu-şi va da seama că dumneavoastră sunteţi cauza neînţelegerii dintre aceste partide. Dimpotrivă, poporul vă va chema în ajutor şi vă va cere sfatul.

  Un alt exemplu (cu privire la bani):
  În războiul de secesiune american (1861-1865) au luptat statele din nord (care erau împotriva sclaviei) contra statelor din sud (care erau pentru sclavagism). Înainte de război, agenţii familiei Rotschild au dus o mare propagandă pentru „Uniune” în statele din Nord. În acelaşi timp, alţi agenţi ai aceleiaşi familii Rotschild duceau o campanie contra „Uniunii” în statele din Sud. La izbucnirea războiului, Banca Rotschild din Londra a finanţat războiul în statele din Nord, iar Banca Rotschild din Paris a finanţat statele din Sud. Singurii care au câştigat războiul au fost numai membrii familiei Rotschild.

  Principiile sistemului, pe scurt:

  1. A crea conflicte în care oamenii luptă unii contra altora şi nu contra adevăratei cauze a conflictului.

  2. A nu apărea la vedere ca autor al conflictului.

  3. A susţine cu bani toate părţile beligerante.

  4. A apărea ca o instanţă împăciuitoare, care doreşte terminarea conflictului.

  Evreii doresc stăpânirea lumii şi atunci trebuie să provoace cât mai multă neînţelegere între popoare, acestea fiind cât mai încurcate în plasa dezinformării.Mijloacele cele mai puternice prin care evreii răspândesc neînţelegerea între oameni sunt aceste „organizaţiile secrete internaţionale”.

  Parintele Paisie spunea ca atunci cand vom vedea la TV reclama cu sarpele care isi inghite coada atunci este semn ca evreii au pus stapanirea pe intreg globul pamantesc. Macar daca vom muri oricum, sa murim ca martiri pentru Domnul Iisus Hristos si nu ca niste tradatori ai Sai. Doamne ajuta!

 21. Mirela spune:

  Mihnea Georgescu,

  Iti scrisesem o intreaga documentare despre exorcizare si despre cazul Tanacu, dar gandesc la cata filosofie cunosti si cat de putina filosofie ai, teama imi era sa nu ti se innoade si mai tare gandurile in capsorul tau pe interior si capoc pe exterior!

  Totusi ceva lejer pentru dl. inginer:

  „E arta ratacita-n asfintit
  Si lumea tace-ntre televizoare…
  Nu mai e loc de drame, ras sau mit
  Cata nevoie de exorcizare.”

 22. o pacatoasa spune:

  @mihnea

  „Viaţa e duelul lui Dumnezeu cu diavolul, iar câmpul de bătălie sunt eu.”
  Dostoievski în Fraţii Karamazov
  De ce dar nu te include citatul? a vorbit tatuca cu Dostoievski?
  „Avem de asemenea şi o anume vocaţie a binelui, e drept, cam infantilă.”
  Dostoievski în Crimă şi pedeapsă
  Totusi, cum ai de gand sa dai comanda cu legarea? Ca de la Bucuresti se-aude pana-n mina.

 23. Mirela spune:

  @ Pt. „Radule, intoarce-te!”

  Tot pentru tine ca sa nu mai fii necajit(a)!

  חברים יקרים, מנסה לדבר איתך על השפה שלך, אני מקווה שאתה מבין אותי! אל תהיה עצוב, ואת אלוהים מטפל בך!

  P.S. Ti-am vorbit pe limba ta cu accent unguresc!

 24. † marturisitor ortodox spune:

  @Mihnea Georgescu

  Asa-i firesc omului pãcãtos, cînd îi lovesti dracii, zice cã tu esti drac.

  Cel mai greu pãcat, vesnic fãrã iertare, este starea omului împotriva adevãrului.

  Ateismul este o infirmitate, o monstruozitate si o eroare fundamentalã a naturii umane.

  Necredinciosii, spre rusinea noastrã, îsi cred necredintei lor mai mult decât credem noi credinta noastrã.

  Iisus a tãmãduit orbirea ochilor, dar n-a putut tãmãdui orbia rãutãtii. Orbia rãutãtii nu are leac, dar are pedeapsã.

  Nimic mai greu, mai periculos decât sã te lupti cu îngustimea si cu formalismul.

  ~ Sf. Arsenie Boca

 25. blogideologic spune:

  Foarte bine, părinte Savatie, că aţi pus înregistrarea aceasta rusească din Lenin, şi excelenta traducere românească!, pe blog. Dar Lenin spune şi nişte adevăruri, atunci când vorbeşte despre ruşi. Oricum, studiile asupra temelor „Voltaire şi Rusia”, „Adorno şi Rusia”, luminează şi mai bine tabloul. Stupefiant, dar şi satele lui Potemkin, şi dictatura „corifeilor gândirii” Lenin şi Stalin au fost induse de acţiunea politică a lui Voltaire. Mă refer la acel lobyy pro-Rosia organizat de Voltaire înainte de pacea de la Kuciuc Kainargi din 1774. De acolo rezultă toate relele pentru noi, inclusiv „trădarea de la Yalta”, unde conducătorii Americii şi Angliei au uitat că garantaseră României, pe vremea guvernării Ion Antonescu, frontiera răsăriteană legitimă pe Bug (stabilită prin Capitulaţiunea de la 1740).

 26. […] O înregistrare din Lenin By blogideologic Pe blogul părintelui Savatie Baştovoi, apare o postare foarte controversată, vezi adresa URL https://savatie.wordpress.com/2009/07/21/diavolul-este-politic-corect-lenin-despre-antisemitism-intr-… […]

 27. Mihnea Georgescu spune:

  Să mă ierte Batiuşka Savatie, dar e suspect de inteligent, vă manipulează pe toţi, acest „psiholog blestemat”! 😉

 28. mihai g spune:

  Ca de obicei, tovarasul Mihnea Georgescu nu stie altceva in afara opozitiei popor ales vs popoare mai putin alese. Poate ca nici nu ar trebui sa ne mire, venind din partea unui membru al neamului ce a inventat rasismul.

 29. Mihnea Georgescu spune:

  Batiuşka, sper că nu mă cenzurezi, mai ales acum, că te-am băgat şi în BlogRoll…

 30. Să nu uităm că Lenin însuşi era pe sfert evreu…

  Djuvara zice că fiecare din cei patru bunici ai săi era de naţionalitate diferită : unul calmuc, unul rus, unul evreu şi unul … am uitat ce era; parcă german.

 31. Mihnea Georgescu spune:

  Suedez.

 32. savatie spune:

  Mihnea, oi fi şi eu şi nu ştiu 🙂

  Te-am văzut în poză cu Iliescu. Dacă vrei, jertvesc un ceas şi-ţi fac un trucaj în care, în loc de Iliescu, să apară Lenin.

  PS: S-au găsit documente care atestă că chiar tatăl lui Lenin a fost evreu, fiind medicul casei care a sedus-o pe tînăra, pe atunci, mamă a lui Volodea. În primii ani de şcoală patronimicul lui Lenin era altul decît „Ilici”.

 33. Mihnea Georgescu spune:

  Ulianov era fecior de mujik, mey, Savva… Poza cu Iliescu e chiar originală!

 34. savatie spune:

  mihnea,

  în diploma de absolvire a Universităţii Ţariste din Petersburg, eliberată la 14 ianuarie 1892, Lenin figurează cu numele „Vladimir Ivanovici Ulianov”. Numele tatălui era Ivan şi nu Ilie.

  Confuzia cu numele din diplomă a fost cercetată de istoricul Achim Armenacovichi Arutiunov (numele sper să-ţi inspire încredere). Cercetînd sutele de scrisori ale lui Lenin şi sorei sale Ana, cercetătorul a dedus că pomenitul Ilia Nicolaevici Ulianov nu a fost tatăl biologic al lui Lenin. Adevăratul tată se pare că a fost doctorul familiei pe nume Ivan Sidorovici Pocrovski, un om cult de a cărui bibliotecă (cu cărţi „interzise”) se folosea Lenin, fapt despre care face referire în mai multe scrisori.

  Mai multe, în limba rusă, aici

 35. Mihnea Georgescu spune:

  Batiuşka,

  Papaşa Lenin s-a născut la data de 22 aprilie 1870. Apropo, eu sunt născut pe 25 aprilie… Dar nu asta contează…

  Deci nu avea cum să absolve Universitatea Ţaristă din Petersburg pe data de 10 aprilie 1870, când era încă „pântecele maicii sale.”

  Trecând peste confuzia de dată şi de tată, Ivan sună mai rusesc decât Eliahu, nu crezi?

  Eu mă numesc Mihail Zaharovici. Tu ce patronim ai?

 36. Mihnea Georgescu spune:

  A avut o soră Ana? Hm, ca pe bunica mea… Da, A. A. A. îmi inspiră încredere… 😉

 37. savatie spune:

  mihnea,

  greşeala mea. Diplomă eliberată 14 ianuarie 1892.

 38. cristian spune:

  sa ma iertati parinte Savatie, dar am o intrebare off-topic pt dl Mihnea…

  @ Mihnea
  La cine te referi in fragmentul de mai jos?
  Cine-i „nespalatul”?
  „[…] Sigur, el nu este legionar precum un nespălat din cătunele Moldovei, ci pe filieră musulmană, este un admirator al naziştilor. […]”

 39. neinfectat de comunism spune:

  interesan de stiut

  mai mihnea turcittu, scoate limba aia adanca din fundurile eveilor, nu au ei nevoie de un pupincurist avar precum talica, se descurca ei si fara linguselile tale…am auzit ca te-ai reiventat si ca iti schimbi camasile mai des…am observat ca ti-ai reinnoit si clonele alea nesimtite de alter ego, nedumerit, etc…de ce tot acest efort?

 40. Dan spune:

  Mihnea esti modelul tipic de ateu si mason, de comunist: prost, incult, propagandistic, pupincurist. Te rog sa te cari cu dejectiile tale mizerabile de pe site-ul Parintelui si sa tii lectii de ateism stiintific daca esti frustrat retardatilor mintali (=atei) mai scorpie de doi bani. Masonii sunt impotriva Dumnezeului Crestin – Singurul Dumnezeu Adevarat – deci sunt niste jigodii, niste excremente si dejectii subumane. Cara-te cu umanitarismul tau ca noi nu avem nevoie de jegosi ca tine care considera bine sa ni-L ia pe Dumnezeu si sa puna in locul Lui banul, considerand magarii ca astfel ne fac un bine.

  P.S.: Despre manipulare si „basmele popesti” cum le zici mata jigodie mai bine iti vezi de manipularea ateista si de minciuna evolutionista propagata ca „adevar stiintific” de netagaduit. Asta da basm „popesc”, numai un om fara neuroni ar crede ca toata lumea si viata este produsul haosului si ne-materiei, nimicului. Nu mai adaug ca Evolutionismul tagaduieste orice principiu al fizicii asa cum o stim in ziua de astazi. Numai un gunoi si un nedezvoltat la minte l-ar crede adevarat.

 41. Donkeypapuas spune:

  @Mihnea Georgescu
  Dumneata stăpâneşti termenii pe care-i foloseşti, cunoşti înţelesul lor? Nu cred! Altfel ai ştii să faci deosebirea între „antisemitism” şi „antiiudaism”! Dar, deh, cine a ieşit de pe băncile Facultăţii de marxism-leninism…
  PS: ce fel de semiţi sunt ăia de vorbesc limba germană (dialect idiş, sunt roşcovani sau blonzi cu ochi albaştri iar acum 1400 de ani se aflau pe Volga?

 42. Mirela spune:

  @ donkeypapuas,

  nu jucau leapsa, frate, jucau „Lapte gros” si acolo aplecat cu nasu’-n vecinu’ era si Mihnea Georgescu-zis si „Radule, intoarce-te!”!

  @ neinfectat de comunism,

  apropo de alter ego… are doua personalitati si si-o dezvolta pe-a treia!

 43. Stan Jenel spune:

  „Papaşa Lenin s-a născut la data de 22 aprilie 1870. Apropo, eu sunt născut pe 25 aprilie… Dar nu asta contează…” Hitler s-a nascut pe 20 aprilie.Puteti sarbatori impreuna cand va veti intalni…

 44. VladR spune:

  Oameni buni, asa va aratati voi filiatia fata de ortodoxie? Spurcand pe cei necredinciosi? Ce fel de exemplu credeti ca dati coborandu-va la nivelul suburban?

  Ori ii combateti cu demnitate si punctual, ori va faceti de ras purtandu-va ca niste copii laudarosi!

  Daca va deranjeaza critica mea, va invit sa va petreceti mai mult timp pe site-ul lui Victor Roncea. Vi se potriveste mai bine.

 45. Motto: „Eşti un nemernic şi un trădător, Baştavoi!” Mihnea Georgescu

  Salut printre atâtea feţe prezenţa ex”prietenului” meu Mihnea Georgescu, coleg de masterat la Bucureşti, la Facultatea de Teologie Baptistă.
  Halal prieten mi-a mai fost. Îl cunosc. După ce a aflat că plec din Bucureşti mi-a spus că rupe orice legătură cu mine. Cine vorbea de trădare! M.G., care îmi dădea de înţeles că îmi este prieten şi apoi, brusc, adio…

  Hai, Mihnea, eşti patetic. Tu care te credeai fanul nr. 1 a lui Adrian Năstase, l-ai trădat şi pe el, după cum bine ai spus-o, că nu mai postezi commenturi la el pe blog?

  P.S. Aştept să văd dacă exprietenul meu are curajul să răspundă la ceea ce am scris. Eu pariez că nu o va face. Nu are nici măcar bunul simţ să aprobe comentariile pe care i le postez pe blog. Tace mâlc când îi scriu eu.

 46. Să vă mai spun ceva despre Mihnea Georgescu: cuvântul cheie cu care operează în orice situaţie este INTERESUL!!

 47. Întrebaţi-l dacă recunoaşte că este „sectar”. Vă spun că în afara doctoratului la Facultatea de Filosofie şi de faptul că este student la drept, la spiru haret, unde se ştie ce „calitate” se prestează, nu va afirma despre sine că a fost student la o facultate de teologie neoprotestantă (la secţia pastorală) şi nici la masteratul aceleiaşi facultăţi!

 48. Cezar Pesclevei spune:

  „Ulianov era fecior de mujik, mey, Savva… Poza cu Iliescu e chiar originală!” Mihnea Georgescu

  Bineînţeles că fotografia e originală. M.G. nu are de muncă, nu are altceva de făcut decât să stea pe banii altora acasă (cel mai probabil pe salariul soţiei), prieten la cataramă cu Lenea şi aleargă din când în când la diverse întâlniri mondene la care vine şi ex Presidentul României, Ion Iliescu şi se bagă în seamă pentru un autograf, o cărticică, o fotografioară etc.

  A şi încă ceva… ca să pun degetul pe rană: Mihnea Georgescu este fan francmasonerie!!! Poate chiar implicat în ea…

 49. „Tu însuţi eşti un popă reacţionar, duşman al Poporului, pe care îl ţii în întuneric! Să-ţi fie ruşine!” Mihnea Georgescu

  După limbaj, excolegul meu pare virusat de filosofia satanistului Marx Karl.
  „duşman al Ppoporului” era o expresie uzată de securişti. O fi acest Mihnea un securist neocomunist? Îmi spunea odată că vrea să se angajeze în SRI…

 50. @ Mirela,

  Crezi că Mihnea Georgescu înţelege ce i-ai scris?

 51. elena spune:

  Nu inceteaza sa ma surprinda delirul unor personaje profund bolnave sufleteste,care incearca sa intoxice lumea cu tot felul de ineptii,de genul celei debitate mai sus,unde se sustine sus(si tare)cat de umanitara este francmasoneria…curat,murdar,coane…Problema este cu totul pe dos,adica societatea asta inchinatoare la stapanitorul lumii acesteia,adica mamona,este nu numai una lipsita de orice urma(nici macar urme fine nu prezinta)de umanism sau umanitarism,dar este si o organizatie profund anticrestina si,deci,profund impotriva PreaSfintei Treimi!Voi cita(desi nu-mi face nici-o placere)din Albert Pike,mason,gradul 33,ritul scotian,rit pe care,de altfel,el l-a transformat,dintr-unul obscur,la cel cu imensa influenta,asa cum este astazi:” Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu. “De altfel,Pike insusi spunea ca masoneria are doua doctrine,una fiind ascunsa,adresata doar maestrilor,cealalta fiind publica,accesibila tuturor,inclusiv fraierilor care-si imagineaza ca e mare pricopseala sa faci parte din sau sa admiri asa ceva.
  Cat despre incercarea marsava,demonica,de tip securisto-comunist,de a sadi indoiala in inimile noastre,cine sau cat de prost ar putea fi,sa creada o asemenea ineptie,cum ca Pr.Savatie ar avea vreo legatura cu iudeo-maghiarul Soros,membru marcant al organismelor care conduc lumea aceasta?!!!!
  Iar despre fiintele aparent umane,care adora teoria darwinista,una dintre cele mai mari tampenii,din cate s-au publicat vreodata,de ce sa nu le lasam placerea de a visa,in taina,la stramosii lor,maimutele,de ce sa le stricam astfel de placeri?!!Unde mai pui ca este atat de greu sa faci un om sa recunoasca ceva ce,in mod normal,nu i-ar conveni sa recunoasca…
  Cat despre incercarea de a veni cu argumente,sa-i explici vietuitoarei,ca intre timp,au aparut ori s-au dezvoltat ramuri ale biologiei care au infirmat teoria demonica darwinista(cum sunt biologia moleculara si genetica),chiar daca ar lua o astfel de carte in mana,s-ar uita ca rata la bombardier…si,sa fim seriosi,nici-o argumentatie nu poate schimba un om care nu vrea sa se schimbe,L-au avut oamenii pe Dumnezeu in mijlocul lor si tot nu a fost de ajuns,caci mantuirea nu se face cu de-a sila…
  Evolutionisti din toate tarile,uniti-va!Uau,dar ce muuuuuulti…..multi,dar prosti!

 52. Mirela spune:

  @ VladR,

  Ai dreptate, desi ciudat, m-am amuzat! Chiar daca am motiv, asta nu ma scuza!

  @ Mihnea Georgescu,

  Iarta-ma frate!

  Imi cer iertare si celorlalti daca i-am deranjat cu postarile mele!

 53. VladR spune:

  Sfaturi foarte bune de la parintele Serafim Rose, prin razboiintrucuvant: http://www.razbointrucuvant.ro/2009/07/22/cuv-seraphim-rose-cerule-ce-se-intampla-cu-oamenii-pur-si-simplu-actual-i/#more-7418

  Voi incerca sa le aplic si eu cand e vorba despre cate (NU) stiu si cat de mare (NIMIC) sunt.

 54. VladR spune:

  Intelepciunea fara suferinta este diploma de licenta in cunoasterea lumeasca, intelepciunea izvorata din suferinta asumata cu demnitate si echilibru este inceputul desavarsirii.
  Dar acest ultim tip de intelepciune este mai mult de-sine lucrator si nu se fatzarniceshte intr-un dialog de dragul dialogului.

 55. † marturisitor ortodox spune:

  În general, cei mai mulţi istorici spun că părinţii lui Lenin (Ulianov) au fost evrei care vorbeau idiş, dar că informaţiile despre ei au fost ţinute ascunse de către iudeo-bolşevicii care au condus Uniunea Sovietică între anii 1917-1992. În orice caz, se pare că Lenin însuşi vorbea idiş, dar şi alte limbi, a fost căsătorit cu Nadezhda Konstantinovna Krupskaya care este recunoscută ca fiind o iudeo-bolşevică şi prin urmare o evreică. Jewish Chronicle din Londra în numărul din 21 aprilie 1995 într-un articol intitulat ”Lenin: Jewish roots of a revolutionary” (Lenin: Rădăcinile evreieşti ale unui revoluţionar) scris de Zev Ben-Shlomo spune că Lenin l-a avut ca străbunic din partea mamei pe Moishe Itskovich Blank şi ca bunic pe Srul Moishevich Blank. În momentul în care Blank s-a botezat, şi-a luat şi numele de Aleksandr Dmitrievich. Referitor la originile evreieşti ale lui Lenin din partea mamei, acest fapt a ieşit la iveală după moartea sa, dintr-o controversă care a avut loc între sora sa mai mare şi Stalin. Într-o scrisoare către Stalin sora lui Lenin, pe nume Anna, a scris: „Probabil nu este niciun secret pentru dumneavoastră că cercetările referitoare la bunicul nostru arată că el a provenit dintr-o familie săracă evreiască, care a fost trecut pe certificatul de botez, ca fiul lui ‘Moishe Blank din Zhitomir’ şi acest lucru poate servi în combaterea antisemitismului.” Mai mult, ea a susţinut, că originile evreieşti ale lui Lenin erau „pe mai departe confirmate de excepţionalele abilităţi ale tribului semitic… Lenin întotdeauna i-a preţuit pe evrei foarte mult.” Stalin a răspuns: „Niciun cuvânt despre asta.”

  Bibliografie:

  Frank Weltner- Lenin’s Jewish Artifacts
  Mark Weber- The Jewish Role in the Bolshevik Revolution and Russia’s Early Soviet Regime

  Numai un comunist poate sustine ca Lenin nu a fost evreu.Mama lui Lenin,Maria (Mariya) Blank Alexandrova a fost a patra fica a lui Alexander Dmitrievich Blank, un doctor evreu din orasul Zhitomir.Numele sau inainte de botez era Srul Moishevich,fiul lui Moishe Blank din Zhitomir,dupa cum am aratat mai sus.Lucrul acesta este relatat de catre Trotzki,care adauga ca Stalin a interzis orice mentionare a originii ei,pentru a nu rani sentimentele antisemite ale rusilor.Un mare numar de lideri ai revolutiei sovietice au fost evrei.Cateva exemple:

  Leo Trotzki (Lev Davonovici Bronstein) a fost in fruntea armatei rosii,iar pentru un timp,a fost seful ministerului afacerilor externe sovietic.

  Iakov Sverdlov (Solomon) a avut doua functii importante: secretar executiv al partidului bolsevic si ca presedinte a Comitetului Executiv Central,a fost capul guvernarii sovietice.

  Grigori Zinoviev (Radomyslsky) a condus Internationala Comunista (Comintern),principala agentie pentru raspandirea revolutiei in alte tari straine.

  Alti evrei proieminenii au fost comisarul de presa Karl Radek (Sobelsohn),comisarul afacerilor externe Maxim Litvinov(Meir Henoch Mojszewicz Wallach-Finkelstein),Lev Kamenev (Rosenfeld)si Moisei Uritski.

  PS:Conversatiile cu ateii sunt inutile.

  Mai multe detalii puteti gasi in limba engleza pe:

  http://www.jewwatch.com/jew-leaders-lenin.html

 56. vladp9 spune:

  fratilor,

  e oarecum firesc din partea parintelui sa-i lase pe toti sa-si spuna parerile… si abia de la o anumita limita sa blocheze. dar noi, pentru ce intram in dialog cu acesti agitatori? ei cauta atentie, se delecteaza cand agita, cand vad ca ne dam peste cap pentru a-i contrazice… cu alte cuvinte, cand le acordam mai multa atentie decat le acorda oamenii de langa ei, din viata reala. pentru ei, virtualul este un refugiu, aici se razbuna pe neatentia primita in viata reala.
  haideti sa-i lasam pe acesti agitatori sa primeasca drept raspunsuri ecouri virtuale. parintele va decide cand e cazul sa le refuze comentariile

  Doamne, ajuta!

  PS: am facut aceasta rugaminte doar pentru ca se ajunge la cuvinte grele si mai putin elegante intr-un spatiu ce ar trebui sa aiba cu totul alte valente

 57. alvi spune:

  @ mihnea georgescu
  esti penibil !

 58. Mirela spune:

  Vedeti, cum uitam cu totii ce spunea Sf. Ambrozie de la Optina:

  „Nu analiza faptele oamenilor, nu judeca şi nu spune: „De ce e aşa, pentru ce e aceasta?“ Mai bine spune în sinea ta: „Dar ce treabă am eu cu ei? Nu eu trebuie să răspund pentru ei la Înfricoşătoarea Judecată a Lui Dumnezeu“. Îndepărtează-ţi fiecare gând de la judecarea faptelor oamenilor şi roagă-te cu sârguinţă Lui Dumnezeu, ca El singur să te ajute în acest lucru. Deoarece fără ajutorul Lui Dumnezeu, noi nu putem face nimic bun, după cum Domnul Însuşi ne spune: „Fără de Mine nu puteţi face nimic“.
  Asa e bine cum spunea VladR „sa nu ne fatarnicim intr-un dialog de dragul dialogului” si spun ca bine e sa nu ne fatarnicim niciodata, dar iertare sa cerem, ca sa fim iertati de Dumnezeu!

 59. alvi spune:

  dincolo de polemica , realitatea este aceea prezentata de parinte : omenirea a fost si este supusa in permnenta manipularii , scopul , religios sau nu , a adus profit in mod evident unei singure natiuni , natiunea careia Lenin ii ia apararea atat de vehement in acest discurs .pana la urma evreii privesc cu dispret intreaga creatie a lui Dumnezeu , restul omenirii fiind pentru ei o turma de animale bune de sacrificat .
  genocidul impotriva crestinilor continua in prezent , sub forma mortii spirituale ,care o precede pe cea fizica , iar preotii , care au rolul de a indruma si de a destepta mintea si spiritul au reprezentat , asemenea tuturor intelectualilor , si chiar mai mult , un pericol, prigonirea si omorarea lor a contribuind la mentinerea credintei prin exemplul dat . Pentru a putea fi manipulata , lumea nu trebuie sa gandeasca , prostia este benefica celor care ne conduc , gandirea este pericolul care le zdruncina puterea .
  Acesti bolnavi au condus lumea, au facut-o sa creada ca omul este totul , iar Dumnezeu nimic . ma intreb ce i-a determinat sa-si vanda sufletul ? nu pot sa inteleg aceasta cadere a fiintei umane pana acolo incat sa -si ucida semenul fara remuscari . Singura explicatie ar fi ca ei sunt chiar diavoli !

 60. Mihnea Georgescu spune:

  Batiuşka, sufleţelule…

  Nu mi-ai spus care este patronimul tău. Este cumva Aaronovici?… ţi s-ar potrivi. Oricum, felicitări pentru misiune… Goy-im aceştia sunt perfect derutaţi. 🙂

  Al tău,

  Mihail Zaharovici.

 61. Mihnea Georgescu spune:

  Dragă Mirela,

  Nu este nevoie să-ţi ceri iertare, ai reacţionat cum m-aş fi aşteptat. Vino pe blogul meu, să ne conversăm în linişte, la „ceas de taină”, cum i-ar plăcea lui Batiuşka să spună, în dulşili grai moldovinesc…

 62. Mihnea Georgescu spune:

  P.S. Puteţi să-mi spuneţi Zaharovici!

  P.P.S. Îmi aduc aminte de o mostră de umor rusesc… Stalin spunând ceva de genul – ah, nu vă deranjaţi să mă numiţi Generalissim, Excelenţă, SPUNEŢI-MI ILICI…

  Ah, umorul rusesc!

 63. Mihnea Georgescu spune:

  Excelentă muzică la videoclip… Şi Papaşa Vova… kakaia orator!

  Are un accent delicios, la început nici nu credeam că vorbeşte ruseşte… Nu credeam că rusa poate suna atât de agresiv…

  Încă o dată, Batiuşka, felicitări pentru muzică!

 64. Mihnea Georgescu spune:

  Şi ceva mai de suflet (asta e şi pentru Mirela):

 65. † marturisitor ortodox spune:

  Tragedia este ca cei care se hotaresc sa lupte impotriva Domnului Iisus Hristos o fac pentru vesnicie caci Dumnezeu este vesnic.Iata ce spune parintele Paulin Lecca(traducatorul cartii „Pelerinul Rus) despre comunisti(vedeti intre min. 6 si 7 ale clipului):

 66. savatie spune:

  mihnea,

  Ivanovici, ca Lenin. Văd că tot evreii ruşi vă reprezintă cel mai bine. Am crescut pe astfel de cîntece, pentru că toată URSS cînta numai cîntece făcute de evrei. Odată cineva mi-a propus să ascult nişte muzică evreiască, iar reacţia mea a fost „ce tare seamănă cu cîntecele noastre”. De fapt, chiar şi acum tot „şansonu'” „rusesc” e cîntat de evrei.

  PS: Ţi-au dat voie ai tăi să mă bagi la reacţionari şi antisemiţi? Vezi să nu fii băgat şi tu în vreun blogrol 🙂

 67. Mihnea Georgescu spune:

  „Ce am scris, am scris.” Nu ai motive să te plângi, Ivanovici. (Ca să vezi coincidenţă!) 🙂

 68. Geta spune:

  Pentru „Mihnea cel rau”:
  PSALMUL 13
  „Zis-a cel nebun in inima sa: „Nu este Dumnezeu!” Stricatu-s-au oamenii si urati s-au facut intru indeletnicirile lor. Nu este cel ce face bunatate, nu este pana la unul.
  Domnul din cer a privit peste fiii oamenilor, sa vada de este cel ce intelege, sau cel ce cauta pe Dumnezeu.
  Toti s-au abatut, impreuna netrebnici s-au facut; nu este cel ce face bunatate, nu este pana la unul.
  Oare, nu se vor intelepti toti cei ce lucreaza faradelegea? Cei ce mananca pe poporul Meu ca painea, pe Domnul nu L-au chemat.
  Acolo s-au temut de frica, unde nu era frica, ca Dumnezeu este cu neamul dreptilor.”
  si
  PSALMUL 67
  „Sa se scoale Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe El.
  Precum se stinge fumul, sa se stinga; cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara pacatosii de la fata lui Dumnezeu.
  Iar dreptii sa se bucure si sa se veseleasca inaintea lui Dumnezeu, sa se desfateze in veselie.”

  Dumnezeu sa va apere si sa va binecuvanteze Parinte Savatie!

 69. sherlock_holmes spune:

  Itic si Strul erau prieteni. Moare Strul.
  Itic se duce la Mica Publicitate, sa dea un ferpar.
  Scrie: „Strul mort”.
  Functionara ii spune:
  – Oricum se taxeaza pe minimum 4 cuvinte.
  Itic se gandeste si scrie:
  „Strul mort, vand Trabant”…

  I: Ce este un Perpetuum mobile?
  R: Este un scotian care alearga dupa un evreu care ii datoreaza 10 Centi.

  Iţic il intreabă pe rabin:
  – E adevărat că in anul 2011 va fi un război mare şi sfirşitul lumii?
  – Nuuuu-i adevărat! in anul 2011 va fi o continuă luptă pentru pace! Va exista o singură ţară, URSS. Capitala va fi la Washington şi va fi condusă de doi chinezi: Iţac si Şloim!”

  PS.Constanta,orasul copilariei,adolescentei,imaturitatii mele…

 70. Veronica spune:

  @alvi
  „….. pina la urma evreii privesc cu dispret intreaga creatie a Lui Dumnezeu, intreaga omenire fiind pentru ei o turma de animale buna de sacrificat”!
  Din pacate, evreii dintotdeauna si-au dorit sa conduca lumea, fiind poporul ales, ei se considera mai presus de lume! Se spune ca este poporul cel mai indaratnic, cel mai incapatinat neam de pe pamint, tocmai de aceea a fost ales de Dumnezeu, pentru a fi imblinzit! Si se mai spune ca Mintuirea tot prin ei va veni, cind Bunul Dumnezeu le va deschide ochii duhovnicesti si-l vor recunoaste pe Domnul nostru Iisus Hristos ca Fiu al Lui Dumnezeu, Mesia cel mult asteptat!
  Nadejdea noastra este numai Dumnezeu, indiferent ce se pune la cale de Noua Ordine Mondiala, important este ca noi sa ducem lupta cea buna, asa cum au dus-o de veacuri parintii nostri, sa nu capitulam, sa nu deznadajduim! Rautati vor fi multe si grele! Si sa nu uitam ca toate sunt cu voia Lui Dumnezeu!
  Din pacate, pe zi ce trece ne indepartam tot mai mult de EL, de Dumnezeu cel care ne-a iubit pe toti si care ne asteapta pe toti!!!
  Doamne ajuta!

 71. daniela spune:

  dar cine este mihnea georgescu?m-am documentat putin…nu cred ca a meritat efortul,in fine…trebuie sa spun cu tristete ca ma amuza astfel de intreventii pe blogul dvs,parinte:
  „Om de afaceri, filosof, blogger. Locuiesc în Bucureşti. Provin dintr-o familie cu puternice tradiţii de stânga. Susţin un doctorat în filosofie la Universitatea Bucureşti despre Antisemitismul creştin. Am articole ştiinţifice publicate în revista de prestigiu internaţional Studia Hebraica.

  Posed plasamente imobiliare în Bucureşti şi împrejurimi. Opiniile mele politice sunt de stânga, anti-fundamentaliste şi tolerante. Mă consider un discipol al Preşedintelui Ion Iliescu şi un admirator al marelui om politic Adrian Năstase. Din data de 25 februarie 2008 sunt şi membru P.S.D. Bucureşti, organizaţia Sector 6.”
  pai,cu astfel de idoli inteleg de ce are asemenea reactii.as zice mai multe,dar nu vreau sa-mi mai fac pacate si cu un astfel de specimen uman.acelsi sfat il dau tuturor:nu mai aruncati vorbe murade,nu merita sa va murdariti,si nu dati margaritare porcilor.
  p.s.:ati observat ca nu i-a raspuns nimic lui cezar pesclevei?oare de ce,n-o fi vazut comment-ul?

 72. daniela spune:

  „Ăsta e raportul dintre mine şi băsescu! El este un biet parvenit, iar eu un Nobil şi Om chemat să conducă Neamul Românesc. Cine era familia lui băsescu în Constanţa şi cine era familia mea?”:)))))))))cu adevarat penibil:))frate,si eu sunt mandra,dar tu depasesti orice tipar;mai ca-mi vine sa stau linistita acuma in legatura cu starea mea duhovniceasca
  p.s.:credeti ca e doar ironic in aceste afirmatii?eu cred ca le viseaza noaptea.dar,deh,si eu voiam sa fiu astronaut cand eram mica:)

 73. daniela spune:

  http://www.focusblog.ro/2008/08/nobilul-blog-al-nobilului-mihnea-georgescu/
  iata un loc in care este apreciat la adevarata-i valoare
  am zis ca nu are sens sa imi fac pacate degeaba,dar in cele din urma am cedat
  este intr-adevar o mare figura a Neamului Romanesc

 74. blogideologic spune:

  @ Mihnea Georgescu spune: +Şi ceva mai de suflet+
  Văd că apare acolo inscripţionarea Belomorkanal (Canalul de la Marea Albă). Prizonierii de război români au fost trimişi să muncească acolo. Unde au murit în număr mare. Medicii sovietici făceau experienţe pe ei, la fel ca doctorul Mengele pe evrei.Ştiu toate acestea de la fratele tatălui meu, care a fost prizonier acolo. A scăpat numai pentru că nu spunea vreodată că este bolnav.

 75. pacatoasa spune:

  Mi-e mila de Mihnea, sincer..si nu ma simt superioara in vreun fel.

  Cat de intelept s-a comportat parintele..nu a intervenit – in ceea ce priveste jignirile din partea lui Mihnea cat si din partea noastra..ne-a lasat sa realizam cat de gresita este reactia noastra la comentariile lui Mihnea (multumim lui VladR). Trebuie sa raspundem intotdeauna raului cu bine

  Doamne lumineaza-ne si intareste-ne in vremea ispitelor!

 76. mihai g spune:

  Mihnea,

  esti sigur ca tu cinstesti durerile evreilor din timpul celui de-al doilea razboi mondial?
  Pentru ca mie imi pari mai mult un parazit care se hraneste din sangele si suferinta lor in cautarea gloriei personale.

 77. savatie spune:

  daniela,

  mihnea nu e deloc ironic. Are într-adevăr cu ce se lăuda. Bunicul său, Teohari Georgescu, a fost ministru de interne pe vremea lui Dej şi a ordonat arestarea a zeci de mii de creştini, printre care şi Părintele Calciu. Am citit despre Teohari în mărturiile Părintelui Calciu. Dar poate ne spune Georgescu jr. mai multe.

 78. daniela spune:

  georgescu jr ar trebui sa se ia de mana cu evreii masoni si sa ne lase pe noi in pace.
  daca e din familie aceasta „inclinatie” nu prea avem noi cu ce sa-l ajutam

 79. daniela spune:

  @ pacatoasa
  ai dreptate,asta am zis si eu putin mai sus,dar dup-aia am facut tocmai ce sfatuiam sa nu se faca…in fine
  insa,nu mi se pare ca parintele n-a reactionat in niciun fel,ba chiar l-a confruntat pe Mihnea.uneori,rautatea nu trebuie lasata libera.sa ne aducem aminte de Sf Nicolae,cum l-a palmuit pe Arie.e adevarat insa si aici ca noi nu avem dragostea Sfantului si atunci exista riscul sa nu intelegem gestul lui in totalitate corect.si totusi…sa nu uitam ca parintele da mereu dovada de dreapta socoteala in parerile sale,deci daca Sfintia Sa crede ca ceva trebuie mustrat…noi ce sa mai zicem?

 80. mihai g spune:

  Mihnea ai grija, o idee draceasca repetata la infinit are efecte dezastruoase asupra ratiunii. Vezi ce amuzat/amuzant pare tovarasul Lenin in ultima poza ? Asa-i ca-i fain ?

 81. Donkeypapuas spune:

  Mă întreb dacă n-o fi activat acest individ împreună cu Remus Cernea pentru „apărarea” monumentului satanist din Parcul Carol.

 82. @Mihai G.,

  Ai mare dreptate! Mihnea Georgescu este un PARAZIT…

 83. bolsevic vindecat spune:

  Bai Mihnea georgescu, ti-am vazut poza cu iliescu.

  Dar unde erati nene? In dulap la una, la care venise sotul acasa de la munca?

 84. Spatiul public da drepturi egale si celor ce insista sa intre unde nu sunt doriti.
  Drepturi egale pentru toti sunt utopii cu miros de revolutie frantuzeasca.
  Adica au aceleasi drepturi si cei ce spun adevarul si cei ce spun minciuni si cauta sa dezbine, dezinformeze?
  I don’t think so.
  Drepturile tin de dreptate, iar dreptatea de adevar. Cine cauta adevarul din iubire pentru acesta are toate drepturile.
  Cine vrea sa-si impuna “adevarul” propriu, este un ucigas al adevarului si ca toti ucigasii este izolat de ceilalti ca fiind nedorit, nociv.
  Sunt aici unii care, dupa dorinta impunerii “adevarului” propriu, ar avea toate drepturile sa iasa afara.

  MIHNEA
  LA-SA-NE,LA-SA-NE,
  BOL-SE-VI-CU-LE

 85. mihnea iti vine ziua infectule.Te cautam !

 86. olahus spune:

  Un excelent exemplu de Reductio ad Hitlerum/ Nazium. In cazul asta, mai exact ar fi Reductio ad Leninum/Comunistum.

  Pe scurt: Lenin a luat apararea evreilor/a fost „politic corect”
  Rezulta ca a lua apararea evreilor/a fi „politic corect” este un lucru malefic/indezirabil/rau.

  Asta dupa modelul: „Adolf Hitler accepted idea I.
  Therefore, I must be wrong.”
  (I in loc de X/ Y, nu cu sensul din engleza de „eu”)
  http://www.fallacyfiles.org/adnazium.html
  a se vedea si aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Reductio_ad_Hitlerum#cite_note-FallacyFiles1-0

  Corectitudinea politica dusa la extrem e stupida ca orice extrema. E mai putin malefica -nu am auzit de oameni care sa fie ucisi in numele corectitudinii politice extreme, insa am auzit de oameni ucisi in numele ideilor comuniste sau naziste, sau in numele religiei (in timpul inchizitie, insa nu numai).

  –Lenin si conspiratia kalmucilor–

  La fel cum stupid e si anti-semitismul/ ura fata de evrei/judeofobie. Sau cum doreste fiecare sa ii spuna ca sa nu fie deranjat de termen.

  Apropo de ura, pardon, lipsa de simpatie fata de evrei :): Marturisitor Ortodox insista asupra originilor evreiesti ale mamei lui Lenin. Mai exact bunicul din partea mamei. Desi la inceputul comentariului scrie: „În general, cei mai mulţi istorici spun că părinţii lui Lenin (Ulianov)”. Care sunt „cei mai multi istorici” si de ce nu ati citat macar unul dintre acestia care sa vorbeasca despre TATAL lui Lenin?

  Dimitri Volkogonov, un biograf al lui Lenin care-l face praf pe I.V, scrie ca acesta avea o ascendenta mixta: „Russian, Mordovian, Kalmyk, Jewish (see Blank family), Volgan German, and Swedish, and possibly others”.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Lenin#Early_life
  Fraza poate fi citita si in romaneste, in cartea lui
  http://www.okazii.ro/catalog/28384682/Dimitri-Volkogonov-Lenin-o-noua-biografie.html

  De ce ar fi mai relevanta, pentru faptul ca a fost bolsevic (un bolsevic criminal, mai exact), originea sa evreiasca decat, sa zicem, cea kalmuca?

  Stalin, Beria, Ordjonikidze (http://en.wikipedia.org/wiki/Ordjonikidze), Dzhaparidze (http://en.wikipedia.org/wiki/Prokopius_Dzhaparidze), au fost toti gruzini, din familii crestine (poate cu exceptia lui Dzhaparidze, posibil musulman tinand cont de propaganda pe care a desfasurat-o in randul „mahomedanilor”). Ba Stalin a urmat si seminarul teologic din Tiflis (Tbilisi. Sa inteleg ca si georgienii sunt un popor de comunisti?

  As putea vorbi si despre letoni, suprareprezentati, la fel ca evreii in structurile de conducere ale URSS-ul de dupa „Revolutie”. Sau despre prezenta rusilor/ minoritarilor altii decat evreii in CC-ul Partidului Bolsevic sau Ceka. Insa mai bine citit urmatorul articol, cu peste 50 de lucrari si siteuri citate: http://en.wikipedia.org/wiki/Judeo-Bolshevism.

  Mentionez ca nu sunt evreu (si nici gruzin 🙂 ), ci roman ortodox. Asta pentru ca unii cititori ai blogului de fata considera religia/originea etnica mult mai importanta decat ce se afla in mintea si/sau sufletul unui om.

  Iar parintele Savatie nu pare sa fie deranjat de acest lucru, si o spun cu mahnire. Insa sper sa ma insel.

 87. olahus spune:

  Doua corecturi: V.I in loc de I.V. (Lenin), ca doar era Ulianov, nu Djugashvili :).
  Iar citatul din domnul Marturisitor Ortodox trebuia sa fie:”În general, cei mai mulţi istorici spun că părinţii lui Lenin (Ulianov) au fost evrei care vorbeau idiş”.(partea pe care o consider relevanta)

 88. daniela spune:

  mihailt,tu de ce religie esti?unde ai mai auzit tu de comunism crestin-ortodox?

 89. alvi spune:

  @ veronica ,
  Iisus a venit in lume pentru toti oamenii . El este Legea cea noua , iar mantuirea sta in puterea noastra si nicidecum in evrei si chiar daca sunt poporul ales , in fata Judecatii suntem la fel ,doar faptele noastre vorbesc si pocainta , nu avem altceva de facut decat sa ne pocaim si sa ne rugam Domnului nostru Iisus Hristos sa ne mantuiasca pe noi pacatosii !

 90. Veronica spune:

  @ alvi,

  Sunt convinsa ca Domnul nostru Iisus Hristos a venit pentru toata lumea! Nici nu gindesc altfel! Iar eu n-am spus ca mintuirea noastra sta in evrei, nicidecum, am spus prin ei, este o diferenta!
  Iar mintuirea sta si in puterea noastra numai cu voia Lui Dumnezeu!
  Sunt de acord cu tine, sa ne rugam neincetat si Dumnezeu in marea Lui milostivire se va indura de noi pacatosii!
  Hristos in mijlocul nostru!

 91. sorin h spune:

  Părinte, iertaţi-mă,

  Ce ziceţi de ideea cenzurării totale pentru Mihnea Georgescu?

  Am argumente în sprijinul ideii, însă nu le scriu căci sunt uşor de subînţeles. Uşor de subînţeles sunt şi argumentele contra ideii.

  Daţi-mi dramul de argument contra, pe care se pare că nu l-am înţeles.

  Binecuvântaţi

 92. Baba Novac spune:

  Nu credeam ca am sa vad in viatsa mea atita ura si antisemitism, rusine!!!

 93. anca spune:

  „…omenirea reactioneaza la politica israeliteana prin antisemitism. Asa se explica nazismul si islamismul arabilor… .. Nu tot evreul e antihristic, caci si apostolii au fost evrei, dar majoritatea poporului evreu l-a urmat pe Caiafa pana in zilele noastre incarcandu-se de toata raspunderea. Ei sunt vinovati in fata Lui dumnezeu si sunt dusmani ai tuturor neamurilor. … Pacea lor va veni prin pocainta in fata Lui Dumnezeu si prin infratire cu toate neamurile” Ioan Ianolide – Detinutul profet
  Cred ca asta este explicatia conflictelor nu numai de pe acest site…….
  Doamne ajuta

 94. Nu toti ‘baptistii’ sunt Baptisti. Putini evrei sunt ‘jidani’ (am preluat termenul peiorativ intru a sublinia ca din moment ce ai devenit comunist incetezi sa mai apartii Poporului Ales). Daca e sa descrii intr-un cuvant filosofia economica a evreilor, spui ‘capitalism’, nu ‘comunism’. Evreii adevarati sunt sefarzi, sunt bruneti si calculati la bani, nu blonzi khazari, de adoptie, inghititi de rusi.
  In rest, oameni-ligioane gasesti cu galeata, in toate natiile si in toate religiile si cultele. Nu-i judecam noi, ca are cine sa fie Judecator. Noi doar ne dam cu parerea. Daca suntem si crestini, intoarcem celalat obraz. Dar observam. Nu poti trece cu vederea atata moarte.
  Remember: Procesul de la Nurenberg. Intrase in impas, juridic vorbind. Apoi au venit imaginile… Sala, pana si Goering, a amutit. Cuvintele nu mai aveau sens.
  Din nefericire, americanii n-au filmat si in Rusia. Cred ca ne cutremuram si mai rau.

 95. Simona spune:

  sunt de acord cu tine, felix, ca fiecare padure are uscaciunile ei, sau ca sunt vase de cinste si vase de necinste.
  insa ce ma framanta pe mine, este de ce toti cei care ne numim crestini nu suntem impreuna duminica in aceiasi biserica?

 96. tutenes spune:

  Pentru o alta viziune asupra adevaratei istorii a Romaniei si a politicii unor evrei cititi si aici : http://foaienationala.wordpress.com/2009/02/03/regele-amanta-si-legiunea-arhanghelului-mihail/

 97. nicu spune:

  Foarte interesant: Foto soc: SWASTIKA BOLSEVICA pe un document din 1919 http://saccsiv.wordpress.com/2009/09/10/foto-soc-swastika-bolsevica-pe-un-document-din-1919/

 98. Mihnea Georgescu spune:

  @Nicu

  Da, e mişto swastika bolşevică, fascinant simbol!

 99. Bog spune:

  Cautam un material despre mentalitatea lui Lenin…si am gasit mica voastrea cearta….penibila, personal cred in Dumnezeu, dar fata de biserica nu manifest nici cea mai mica urma de respect, in antichitate Biblia adevarata era in marile biblioteci din Alexandria, dar o data cu arderea bibliotecii, si manuscrisul a disparut asa ca fiecare a scris dupa capu lui din nou Biblia, voi sunteti orbi, cititi printre randuri, odata ce omul a obtinut permisiunea sa conduca dorinta de manipulare e infinita, nu ma luati cu prostii ca voi sunteti oameni credinciosi, diferenta dintre voi si Lenin e aceea ca voi nu ati avut puterea in mana, nu ma intereseaya cati ani aveti, invatati istorie, de-a lungul istoriei biserica nu a facut nimic altceva decat sa manipuleze, si inca o intrebare. De ce de la sf sec al 20 inceput de 21 nu au mai aparut moaste de sfinti? Dece toate moastele sunt din secole foarte indepartate? Voi crede-ti orbeste fara sa puneti intrebari, situatie similara evului mediu, daca ar aparea in Biblie spus ca morcovul e mar ati da cu toti din cap nu?? De ce nu aveti ficare o comunicare cu Dumnezeu, de ce trebuie sa crede-ti ce se spune intr-o carte?? Daca a-ti fi citit Codul lui Da Vinci inaintea Biblieie si dupa ati fi citit Biblia a-ti mai crede ceva din Biblie?? CREDE-TI CU SUFLETUL NU CU MINTEA.

 100. lenin este unul din diavoli , a omorit cute de mii de oameni , nu cred ca ar trebui sai faceti publicitate ce a zis despre una si despre alta ( criminalul este criminal )

 101. Ana spune:

  Bog @ „cred in Dumnezeu, dar fata de biserica nu manifest nici cea mai mica urma de respect,”

  Maica Siluana are o replica: „Ti se pare”

  Ti se pare ca crezi in Dumnezeu.

 102. Ana spune:

  Bog @ „Daca a-ti fi citit Codul lui Da Vinci inaintea Biblieie si dupa ati fi citit Biblia a-ti mai crede ceva din Biblie?? ”

  Daca esti crestin ortodox, citesti Biblia ca sa inveti cuvantul lui Dumnezeu. E o carte sfanta, carte de capatai. Recent am ascultat un interviu cu pictorul Stefan Caltia care spunea ca bunica sa cu toate ca traise toata viata intr-un sat unde se vorbea ungureste si nemteste, ea vorbea romaneste foarte frumos. Ea citea mereu aceeasi carte

  Vezi tu ce te invata printre altele o carte a Bibliei? Vezi ce ne poate face pe noi sa fim frumosi?:)

  Codul lui Da Vinci, este o carte careia i s-a facut foarte multa reclama si cine s-a hotarat s-o citeasca arata ca un sinucigas.

  Maculatura demonica.

  sa fii cinstit, frumos si vesel:)

 103. Ady spune:

  Romania a ramas doar o firma si nimic mai mult,suntem doar o piata de desfacere,unde toti strainii vin isi bat joc de noi si pleaca…tara noastra este vinduta finantei jidanesti de politicienii nostri masonizati,care joaca rolul nu de conducatori ai tarii ci de adevarate prezervative jidanesti,care in loc de creer,au in cap sperma jidaneasca.
  Jidanii acesti fii ai satanei acesti dusmani ai neamului omenesc,au asasinat Romania economic,iar in acelasi timp au lucrat din greu la demoralizarea si degenerarea neamului romanesc,prin infuzia de asa zisa democratie si civilizatie europeana care de fapt nu este decit cultura satanei.
  Daca aruncati o privire in societatea romaneasca,constatam cu durere ca majoritatea tinerilor,sunt distrusi de tot felul de patimi rele…Dezvoltind-ule oamenilor gustul pentru lux si destrabalare jidanimea prin agentii sai din toate tarile lumii a reusit sa reduca masele de oameni numai la simturi,transformind-ui in niste dobitoace degenerate.
  Fratilor un om redus numai la simturi nu mai este in stare sa discearna adevarul,si nu-l intereseaza decit sa-si satisfaca propriile lui placeri de care este dependent,chiar daca l-ai duce sa vada ca in Romania se construiesc lagare de exterminare,el tot nu crede decit atunci cind bocancii militari il izbesc in fata.
  Si in felul acesta pe ruinele omenirii demoralizate jidanul satanist isi construieste,propriul sau imperiu mondial iar la momentul potrivit,care nu este departe va da perdeaua deoparte si ni-l va prezenta pe Anticrist regele lor cel mult astepta.
  Atentatul pe care la pus la caleTalmudul,contra civilizatiei crestine a fost ingenios studiat,si numai datorita prinderii la vreme a firului planul lor nu a putut izbuti mai devreme.
  Fara sa se amestece pe fata pentru a nu se descoperi originea raului,cahalul talmudic a pornit mai intai la un fapt simplu si anume la infectarea progresiva a intregului organism al omenirii.Si cum lumea are si ea dupa gradul de intelegere al oamenilor imparteala ei,a introdus in patura de jos a oamenilor,microbul sectelor religioase prin care sa voit macinarea sentimentului religios crestin si microbul comunismului in clasa muncitoare.
  Iar printre intelectualii nostri,au semanat microbul francmasoneriei.
  Nici chiar pe inaltele pozitii ale gindirii romanesti nu este pace.Criza de gindire sanatoasa este evidenta in acest timp.Alunecata pe povirnisul gindirii ateisto-materialista mentalitatea multor intelectuai,a fost infectata si ea de anumiti “Intelepti ai timpului din neamul lui Iuda”,iar masoneria a conlucrat si ea la determinarea confuziei totale,afirmind nesiguranta in materie de gindire.
  Daca aruncam o privire inapoi in istorie vedem ca ultimele doua decenii,au fost pline de framintari sociale si spirituale,provocate din umbra de cele mai macabre,planuri ale lui Israel si intretinute cu banii abundenti ai bancilor jidanesti.
  Toate aceste framintari au ca scop darimarea civilizatiei milenare crestine formata la umbra sfintei cruci a lui Hristos,si prin aceasta la domnia jidanilor peste toate neamurile pamintului.
  Fratilor cred ca in astfel de momente grele pentru tara noastra ar trebui sa infiintam o Asociatie de Trezire Nationala unde sa se spuna adevarul oamenilor despre pericolul jidano-mason, iar oamenii stiind adevarul, asa se formeaza si caracterul national,si astfel strinsi uniti in jurul unei idei si a bisericii ortodoxe,vom putea combate pe jidan,si spiritul lui satanist si dizolva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: