Israelul implicat în şmecheriile comuniştilor de la Chişinău

Partidul Comuniştilor pregăteşte fraudarea de proporţii de alegerilor din 29 iulie. Urmează să fie tipărit un număr impunător de buletine de vot false în Israel, pe care să fie aplicate din start ştampila “votat” în rândul concurentului electoral PCRM. Declaraţia îi aparţine Vitaliei Pavlicenco, liderul Partidului Naţional Liberal, lansată în cadrul unei conferinţe de presă, informează Unimedia.

Informaţia este plasată şi pe blogul personal al politicianului. “Se pune la cale o diversiune antidemocratica de proportii. Este vorba de imprimarea unei parti a buletinelor de vot dupa tehnologii superavansate, in Israel, de exemplu, fapt care sa insemne ca pe 49,99% din buletine – oriunde ai vota, stampila “Votat” sa apara, iarasi, de exemplu, in dreptul primului concurent electoral din lista”.

Pavlicenco a precizat că informația urmează să fie adusă la cunoştinţa Ambasadei statului Israel, Consiliului Europei, Organizaţiei de Securitate şi Cooperare în Europa, Uniunii Europene etc.

Liderul PNL a mai făcut apel la liderii PL, PLDM și AMN să păzească cu mare atenţie buletinele de vot pe tot parcursul procesului electoral, de la imprimare şi până la numărarea acestora.

Vezi şi „Anticipate sau teatru evreiesc la Chişinău?

Reclame

21 Responses to Israelul implicat în şmecheriile comuniştilor de la Chişinău

 1. Klezmer Popescu spune:

  Refuz sa cred asa ceva. Israelul este un stat serios si un prieten al Romaniei. Evreii nu s-ar complica niciodata cu un maimutoi ca Voronin!

 2. † marturisitor ortodox spune:

  Domnule Popescu pe ce va bazati cand afirmati ca Isrelul este un stat serios si prieten al Romaniei?

  Am sa postez cateva argumente sa vedeti ca nu este chiar asa. Iata ce spunea pastorul protestant evreu Richard Wumbrand intr-un discurs al sau in fata unei multimi de oameni despre poporul evreu(retineti va rog mai ales ce spunea rabinul evreu despre crestinti):

  In 1946 a avut loc o conferinta a confesiunilor din Romania, convocata de Ana Pauker,evreica si conducatoare a comunistilor. Atunci a luat cuvantul rabinul-sef Safran, care a acuzat pe crestini ca-i prigonesc pe evrei si a amenintat cu razbunarea, cautând în acelasi timp să nege dumnezeirea lui Hristos; ei, evreii, a spus Safran, sunt poporul ales!

  Crestinii prezenti acolo au înghetat de frica. Un mitropolit roman a vorbit ca să nu taca si a spus de toate, dar nu a îndraznit sa-L apere pe Hristos si nici pe romani. Catolicii au fost demni, dar retinuti. Protestantii au fost confuzi si oscilanti. In sala se gasea si W., impreuna cu sotia sa, care i-a zis:

  – Tu trebuie sa-i spui rabinului adevarul. Cere deci cuvantul!

  Cum si el era reprezentant al miscarii ecumenice, i s-a îngaduit să vorbeasca. A început prin a evoca originea sa iudaica, apoi a marturisit cum a ajuns crestin, în fine a trecut la atac impotriva lui Safran si a pacatelor si necredintei poporului evreu, pe care le-a dezvaluit cum numai un evreu poate să o faca.

  – Voi sunteti vinovati! a strigat el. Pacatele voastre au urcat pana la cer. Voi urati, voi uneltiti, voi impilati, voi mintiti impotriva lui Hristos si a Bisericii Sale. Ati pierdut dreptul de popor ales prin uciderea lui Hristos si nu va ramane decat să va pocaiti si să va încrestinati! Căci Cel pe Care Il prigoniti este Cel vestit patriarhilor si prorocilor. In afara lui Hristos nu aveti mantuire!

  Rabinul facea spume, Ana Pauker a dat ordin să fie întrerupta radiodifuzarea discursului. Sala aplauda frenetic. Adevarul iesise la lumina prin W.. Când a terminat cuvantarea era sleit, o putere mare iesise din el. Au venit ai lui si l-au scos pe o usa laturalnica, fiindca evreii il asteptau sa-l ucida.

  Ce parere aveti domnule Popescu? Dar sa mergem mai departe sa vedem ce cred evreii despre crestini:

  Infruntarea

  Intr-una din zile a fost adus la sanatoriu un evreu talmudist cocosat, foarte grav bolnav. Când a intrat în contact cu atmosfera din camera 4, ura lui impotriva crestinilor s-a dezlantuit violent:

  – Voi, crestinii, sunteti vinovati de pogromul impotriva evreilor. Ne vom razbuna dupa legea noastra!

  I s-a raspuns:

  – Dimpotriva, crestinii sunt victimele directe sau indirecte ale evreilor. Evreii au ucis pe Hristos si-i prigonesc si-i ucid pe crestini ori de cate ori au ocazia în istorie, ca să ajunga ei însisi stapanii lumii. Dar lumea moderna nu poate accepta guvernarea unui neam strain care se considera Israel.

  Aici Wumbrand a intervenit si el ferm în discutie:

  – Comunismul este instrumentul de iudaizare a lumii.

  – Pentru aceasta afirmatie vei plati scump! i-a strigat înfuriat evreul talmudist.

  W. însa a continuat netulburat:

  – In lupta dintre Stalin si Trotki a învins Stalin, care s-a folosit de evrei. El le-a refuzat puterea, dar nu si serviciile. Asa ca evreii au ales locul doi în comunism si nu l-au parasit niciodata. Ei sunt calul troian al revolutiei comuniste.

  – Fiinta poporului evreu este sfanta si va pieri oricine se va atinge de ea.

  – Tocmai asta este greseala rabinica, a spus W., rasismul de tip divin, dominatia lumii de catre evrei. Obsesia puterii mondiale ii satanizeaza pe iudei! Dar lumea a ajuns la o stare de constiinta care nu mai poate admite imparatia universala a evreilor. Nici comunistii, nici capitalistii nu sunt dispusi să dea puterea în mana evreilor.

  – Poporul evreu isi dovedeste mesianismul prin influenta lui mondiala si prin crearea statului Israel, a replicat cocosatul.

  – Nu cu puterea lui Dumnezeu au facut ei aceste fapte, ci ca antihristi ce s-au închinat lui satana.

  – Meriti să fii ucis! a strigat turbat talmudistul.

  – Si mama si fratii mei mi-au spus la fel, a raspuns senin W..

  Dupa ce s-a mai linistit, cocosatul a reluat:

  – Evreii au fost capabili să creeze dupa 2000 de ani statul israelit si vor fi capabili să conduca lumea întreaga.

  W. i-a raspuns:

  – Statul Israel este o dovada a vremurilor apocaliptice de sfarsit de lume, de venire a doua oara a lui Hristos. Puterea vi se va lua. Iubesc poporul evreu, e poporul meu, dar cred ca numai prin Hristos se va mantui. Locul evreilor va fi unul de cinste în crestinism. Acum însa, când sunt imbatati de putere, ei nu pot vedea adevarul, nu se pot pocai. As vrea să fiu si eu anatema ca Pavel, numai să pot mantui pe unii dintre ei!

  – Vom rezidi templul lui Solomon si vom sterge orice urma de crestinism din Ierusalim!

  – Veti fi din nou loviti cumplit, a zis W..

  – Ne vor apara crestinii, a raspuns cu talc evreul talmudist. Am reusit să nastem un complex de vinovatie în constiinta crestinatatii, care o paralizeaza si prin care o vom supune.

  – Vinovatia este a voastra, dar voi respingeti adevarul. Hristos înca va mai întinde mana prin care va puteti salva. Si va veni vremea prorocita în care evreii vor intra în numarul crestinatatii; atunci va fi slava si bucurie pe pamant.

  – Avem o mostenire comuna, a încercat evreul să coteasca discutia.

  – Hristos ne desparte, i-a retezat-o W.. Chiar Moise si prorocii sunt ai nostri. Daca ati urma lui Moise, ati fi crestini!

  – Nu evreii, ci romanii L-au ucis pe Hristos, a insistat talmudistul.

  – Evreii L-au ucis prin forma legala de atunci, deci prin romani. Nu romanii L-au urat pe Hristos, ci evreii. Nu pe romani ii acuza Hristos, ci pe evrei.

  – Nu poporul evreu L-a ucis pe Hristos, ci capeteniile lui.

  – Poporul evreu, cu unele exceptii de credinciosi, si-a urmat conducatorii si este vrednic de ei.

  – Au trecut zeci de generatii de la Ana si Caiafa, e vremea să se uite crima de atunci.

  – Urmareste ce fac evreii de atunci si pana azi impotriva crestinilor si a tuturor oamenilor si vei întelege de ce li s-a spus ca pacatul impotriva lui Hristos va fi iertat, dar pacatul impotriva Duhului Sfant nu li se va ierta. Evreii de azi sunt mai vinovati decat evreii care L-au ucis pe Hristos!

  Bolnavii din camera 4 ascultau uimiti. W. vorbea din propria lui otrava sufleteasca, de care acum se simtea eliberat. Talmudistul s-a jurat sa-l denunte dupa eliberare la mai-marii comunitatii evreiesti, care-l vor distruge. Insa în scurt timp a murit.

  Dupa aceasta confruntare, Valeriu i-a spus:

  – Domnul pastor cunoaste foarte bine adevarul, ramane numai să se statorniceasca în el.

  W. s-a înclinat usor si a ramas pe gânduri. Cunostea, într-adevar, mai bine ca altii problema evreiasca si raportarea ei la crestinism. Avusese discutii aprinse pe aceasta tema cu fratele sau, care era mare maestru în Loja secreta iudaica, loja ce controla masoneria internationala.

  – Cum vreti voi, vreo cinsprezece milioane de evrei, să guvernati patru miliarde de neevrei? il întrebase W..

  Iar fratele i-a raspuns:

  – Avem prozeliti suficienti. Unii stiu ca ne sunt prozeliti, altii nu stiu, dar toti sunt la dispozitia noastra si noi vom fi dumnezeul lor. Noi am creat francmasoneria, iar prin comunism, capitalism, materialism si umanitarism am dat deja o spiritualitate iudaica întregii lumi. Lumea se iudaizeaza zi de zi. Evreii sunt fermentul secolului XX.

  – Dar Hristos a venit! zicea W..

  – Nu a venit. Acela a fost un fur si un tradator al poporului ales.

  – De ce nu vine atunci Hristosul?

  – Insusi poporul evreu este Hristosul!

  Atunci W. a luat foc si a început sa-i demonstreze fratelui sau ca poporul evreu e plin de nelegiuire si pacat, încat nu poate fi frumosul, sfantul si desavarsitul Hristos. Acela a fost si ramane Iisus Hristos.

  Ce parere aveti domnule Popescu?

  Va rog acum sa priviti cum lucreaza evreii sionisti pentru a cucerii intreaga lume si pentru a-l incorona la Ierusalim pe imaparatul lor antihrist.Aici este vorba despre dinastia de evrei bancheri Rothschild care la ora actuala detin in mare parte controlul finaciar al planetei:

  O sa ziceti poate ca acesta este un video realizat de „antisemiti” palestinieni dar daca vreti va pot dovedi oricand ca ceea ce se afirma in acel scurt clip este adevarat. Totusi dupa ce a-ti vizionat clipul de mai sus vi se pare o coincidenta urmatorul clip:

  As vrea domnule Popescu daca puteti sa mai vizionati ulitmul cip in care vreau sa arat ura evreilor talmudici impotriva crestinilor si a Domnului Iisus Hristos. Sa vedeti de fapt de ce duh sunt posedati. Clipul contine injuraturi in limba engleza dar putem vedea clar ura evreilor impotriva crestinilor si a celor care nu sunt ca ei, „poporul ales”:

  A-ti mai afirmat ca evreii nu s-ar complica cu un maimutoi ca Voronin.

  Tinand cont ca urmaresc iudaizarea lumii au toate motivile sa se implice in politica Moldovei. Scopul este intrarea Molodivei in UE. Asta urmaresc. Restul se poate deduce usor. Doamne ajuta si sa ma iertati.

  „Presedintele Traian Basescu le-a transmis tinerilor etnici romani din diaspora ca viziunea Romaniei este ca mai devreme sau mai tarziu Republica Moldova va deveni un stat membru al UE. Basescu a precizat insa ca, pana atunci este important ca acest stat sa respecte comunitatile care traiesc pe teritoriul sau. Seful statului a mentionat ca viziunea Romaniei este ca „mai devreme sau mau tarziu Republica Moldova va deveni un stat membru al UE”, iar pana atunci este important ca acest stat sa-si consolideze democratia”.

 3. andrei botezatu spune:

  da poate israelul il si sustine ,pe tovarasul voronin,fiind din aceeasi tabara

 4. dardala spune:

  Prieten al României zici? Poate din acest motiv preşedintele lor a declarat că o poate cumpăra?

 5. Alex spune:

  @Popescu
  Pentru bani orice se face. Voronin creca are destula avere, nu stiu de ce nu lasa si el tara in pace. O fi si el marioneta cuiva, probabil a uniunii europene

 6. yo_sErgiu spune:

  de ce sa nu-l foloseasca, dupa cum stie toata lumea tovarasul Voronin afirma ca Romania a furat din teritoriul Republicii Moldova, el recunoaste Moldova lui Stefan cel Mare. se stie ca tinta evreilor e sa formeze un alt stat Israel chiar la noi in Romania, regiunea Moldova(cea a lui Stefan)asa ca inca un motiv.Oare nu sunt destule pentru a fi si plauzibile?

 7. Elizaveta Pricop spune:

  evreii?mari caini…………de catre ei sunt inventate toate porcariile astea cu criza si alte alea……..din pacate, cu banii lor controleaza aproape toata lumea……si mai stii cum o sa cumpere si Romania, si Moldova!Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu!!!

 8. Geta spune:

  Se spune ca 73% din teritoriul Romaniei, nu mai este in proprietatea romanilor. Probabil de aceea nu au fost ajutati taranii de guvern, pt. ca sa-si vanda pamantul pe nimic, pe de alta parte, fabricile au fost vandute si transformate in afaceri imobiliare, si in consecinta, atat romanii de la sat cat si cei de la oras iau drumul strainatatii pentru a fi sclavi, si cand vor reveni, vor gasi tara ocupata si atunci pot „linistiti” sa fie sclavi si aici. Mersi, „partid”.
  Domnul si Dumnezeul si Mantuitorul Nostru Iisus Hristos, sa fie cu noi si cu toti care-L iubesc!

 9. Klezmer Popescu spune:

  @marturisitor ortodox
  Pot sa te asigur de urmatoarele
  – Fam. Rothschild nu are legatura cu iudaismul veritabil;
  – Filmul cu Shimon Peres e tradus inexact;
  – Al treilea film e un trucaj. (Evident!)

 10. Klezmer Popescu spune:

  @marturisitor ortodox
  si eu sunt ortodox la randul meu, asa ca iti inteleg indignarea! dar nu trebuie sa ne lasam sedusi de astfel de ideologii nefaste ca : antisemitismul crestinesc!

 11. mihai g spune:

  Klezmer Popescu,

  poate ne oferi tu o traducere exacta, ce spui?

  Nu exista antisemitism crestinesc si nici nu poate exista. Crestinii -adevarati- au insa „defectul” ca nu sufera minciuna si spun lucrurilor pe nume.

 12. VladR spune:

  Tind sa il cred pe dl Klezmer in ceea ce priveste lipsa unei legaturi reale intre fam Rothschild si iudaismul veritabil.

  A se vedea cartea lui Virgil Maxim – Imn pentru crucea purtata. Virgil Maxim arata ca de fapt evreii ashkenazi (slavici) sunt cei care au planuri globaliste, iar nu evreii sefarzi.

 13. adriana spune:

  @Klezmer,

  poate ar trebui sa lamurim ceva fffff important: diferenta dintre iudaism si mozaism. In spirit, nu in litera. Si e cam mare. Mozaismul duce, inevitabil, la Hristos. Eu inteleg ca ai o grija: sa taxezi orice suna usor antisemit(termenul, in sine, e idiot si irealist, sa fim seriosi). Foarte bine si asa. Numai ca, la ora asta, evreii sunt cel mai putin nedreptatit popor de pe planeta asta. Sa nu ne amagim.

  Iudaismul veritabil, adica mozaismul, e o mancare, iudaismul kabalist, globalist, etc., e alta mancare.Nu iudaismul, ci gresita lui intelegere duce la ce avem azi in fata ochilor.Iudeii veritabili,(adica NU aceia despre care Duhul spune in apocalipsa ca sunt o ”sinagoga a satanei”, si ca nu sunt iudei, ci mint), s-au facut crestini. Care nu s-au facut, inteleg sa pastreze pacea. In rest..

 14. mihai g spune:

  VladR,

  eu cred ca cei din dinastia Rothschild au legaturi cat se poate de reale cu iudaismul, cel putin din punct de vedere etnic deoarece…chiar sunt evrei.
  Din ce ramura fac ei parte nu stiu. Iarasi nu stiu care dintre evrei au planuri globaliste si care nu, dar sunt convins ca nu toti viseaza sa le puna bocancul pe ceafa ne-iudeilor.

  Totusi, experientele epocii moderne si mai ales ale ultimului secol – dar bineintales si cele din antichitate si ev mediu – ne indeamna sa fim precauti.

  Nu sunt un adept al suspiciunii generalizate fata de poporul evreu dar mi s-ar parea o mare prostie sa ma fac ca nu vad, ca nu stiu, ca nu aud.

  Regretabil este ca multi dintre evrei nu fac decat sa intareasca ideea ca adevaratii rasisti si asupritori, generatori de holocausturi si de tot felul de ideologii criminale sunt chiar ei.
  E interesant cum domnul Klezmer ne indeamna, pe blogul dumnealui, sa ne „smerim” sa ne „orientam corect dupa Lumina cea Adevarata” adica sa „renuntam la antisemitismul pasiv” si sa devenim filosemiti, aceasta fiind „cea mai frumoasa treapta” pe care putem pasi in calitate de crestini ortodocsi, toate acestea dupa ce vom fi scapat de sub „influenta nefasta a popimii reactionare”.

  Cred ca alaturi de Mihnea Georgescu, domnul Klezmer este unul dintre evreii de pe blogosfera ce te forteaza sa devii antisemit.

 15. Klezmer Popescu spune:

  Sunt roman.

 16. floare de piatra spune:

  @mihai g,
  Toata stima si respectul meu!
  Sunt de acord cu dta.
  Domnul si Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu sa te binecuvanteze!

 17. † marturisitor ortodox spune:

  Domnule Popescu poate imi spuneti dvs cine a finantat crearea statului Israel? Eu am vorbit si vorbesc despre evreii talmudisti(babilonieni) cei care l-au rastignit pe Hristos si care pregatesc venirea lui antihrist nu de cei care cred in Torah si nu au nici o legatura cu sionismul. Din evreii care inca tin legea lui Moise nealterata se spune ca se vor mantuii 144 de mii. Eu ca sa zicem asa sunt antisionit nu antisemit.

  Revin din nou la afirmatia dvs ca: „Israelul este un stat serios si un prieten al Romaniei”.

  Stiati ca:

  Magnatul Baron Edmond de Rothschild I, a finantat direct(1870-1910) infiintarea unei asezari compacte in Palestina?

  Theodor Herzl(initiatorul si liderul Miscarii Sioniste) pregateste, pana in noiembrie 1915, o intrevedere cu bancherul evreu englez Edmond James de Rothscild.In acest scop scrie o ciorna pentru discutile pe 64 de pagini,numita ulterior” Der Judenstaat”(Statul Evreu).La intrevedere Herlz propune bacherului evreu sa preia conducerea unei largi organizatii,a tuturor evreilor,pentru acumularea mijloacelor financiare si organizarea actiunilor de Reaintoarcere in Ertz Isarel. Edmund la inceput fiind un pic sceptic ii raspunde:”Cum crezi ca ca cu 100.000 de snoreri (sarmani)sa refaci Tara lui Israel”? De nu a fost de acord baronul la inceput?Pentru ca nu a i s-a parut o afacere profitabila sa investeasca bani in finantarea coloniilor evreiesti in Palestina,credea ca planul lui Herlz era imposibil de aceea nu vroia sa riste sa-si piarda banii. Un alt motiv ar fi fost ca se temea ca Herlz sa preia controlul asupra noului stat ce urma sa se infiinteze si el nu vroia aceasta,vroia ca el sa detina controlul absolut asupra statului Israel. De aceea a finantat propiile sale colonii,folosindu-se in acelasi timp si de Herlz.Dupa ce Herlz a murit si nu a mai fost o amenintare pt. Edmund acesta a colaborat direct cu succesorul lui Helrz,David Wolffsohn urmat apoi de Otto Warburg si Chalm Weizmann care mai tarziu a devenit primul presedinte al Israelului,toti acestia fiind finantati de catre Rotschilzi.

  Un alt evreu care a cerut suportul financiar al familiei Rotschild a fost Rabbi Zvi Hirsch Kalischer (1795 – 1874), rabin al comunitatii din Torun. In 1862 el declara ca Reintoarcerea in tara Sionului trebuie sa inceapă prin actiunea poporului Evreu de a se reinstala concret,practicănd agricultura si autoapararea ca mijloace de implantare. El a parcurs de-a lungul si de-a latul Germania solicitand strangerea de fonduri de catre evreii cu stare pentru proiectele de reasezare a familiilor evreesti in Palestina, printre care pe bancherii din ramura Berlineza a familiei Rothschild. In 1862 publica lucrarea ’Drishat Tziyon veHevrat Erez Noshevet’  (“Cautandu-l pe Sion”), un prim manual pentru formarea asezarilor moderne agricole in Israel.

  Amandoi erau constienti ca emanciparea comunităţilor evreesti din prima decadă a secolului al XIX-lea din Franta, Imperiul Habsburgic si Germania, de catre Napoleon I, nu era suficienta. Ea inducea o automultumire a clasei de mijloc si a magnaţilor evrei vis-a-vis de traiul cotidian: un pericol mortal pentru inducerea acelei stari de spirit de sacrificiu ce o impunea stabilirea pe pamintul arid şi reactia neospitalieră a populaţiei localnice din Palestina (ceea ce s-a si intamplat după 1890).

  De aceea militau pentru dezvoltarea sistematica a constiintei naţionale in interiorul comunitatilor de evrei, in stransa conlucrare cu instruirea talmudica si de socializare comunitara a tinerei generatii ca prima etapa al procesului de Reintoarcere.

  Sa vedem acum cum a preluat familia Rotschild controlul asupra Palestinei deci implicit si a Isrelului:

  Dupa primul Razboi Mondial familia Rotschild preia controlul asupra dreptului de propietate a cailor ferate din Palestina(care aprtineau Imperiului Otoman). Aceasta manevra le-a permis evreilor bancheri sa preia controlul asupra comertului Palestinei.Familia Rotschild a imprumutat Turcia cu o suma aproape de 100 de milioane de lire. Cand guvernul turc sa prabusit dupa primul razboi mondial(pentru ca erau de partea invinsilor),Rothschilzi au avut drept de propietate asupra Palestinei din cauza datoriilor neplatite ale Turciei fata de ei. Guvernul britanic a urmat ordinelor familei Rothschild. Britanicilor li sa dat un mandat asupra Palestinei si Rothschilzi au reusit prin legaturile lor(agenti secreti)din guvernul britanic sa pregateasca pasii care au urmat la infiintarea statului Israel.

  Sa vedem acum pe scurt cum s-au desfasurat lucrurile mai departe:

  Benjamin Freedman, un evreu crestinat este cel care a demascat la nivelul istoriei marea conspiratie sionista prin care evreii sionisti actioneaza pentru a-si subjuga intreaga civilizatie.

  B. Freedman si-a petrecut viata in eligarhia si cercurile iudeo-masonice si astfel fusese strans asociat cu Bernard Baruch(evreu bancher), cu Samuel Untermayer si cu presedinti marionete ai S.U.A manuiti de acestia.

  Iata pe scurt dezvaluirile lui Benjamin Freedman referitor la situatia primului razboi mondial si la rolul ocult jucat de miscarea sionista. Urmatorul discurs a fost dat in fata unei audiente patriotice in anul 1961 la hotelul Willard in Washington D.C, pentru ziarul patriotic Common Sense al lui Conde McGinley:

  B. Freedman:

  ” Germania a oferit la un moment dat conditii de pace extrem de avatajoase, incheirea pacii cu revenirea la situatia de dinainte de razboi favorabila Angliei. Guvernul britanic se gandea serios sa le accepte, cand in octombrie 1916 sionistii din Germania, reprezentanti ai evreimii Est-Europene(inclusiv si evrei din Romania), au impiedicat incheierea pacii, promitand Marii Britanii o victorie care va fi obtinuta de catre Statele Unite ale Americii ( care la acea data nu intrase in primul razboi mondial si nu era in conflict cu nimeni), cu conditia ca Marea Britanie sa daruiasca sionistilor Palestina ( Israelul de astazi) “.

  Cum s-au intamplat de fapt lucrurile in detaliu:

  Primul razboi mondial a inceput in vara anului 1914. In decurusul a doi ani Germania deja castigase razboiul. Submarinele nemtesti, care au fost o surpriza pentru cei de atunci, au distrus toate convoaiele britanicilor de la oceanul Atlantic, lasand Anglia fara armament si mancare pentru soldatii ei.

  La vremea aceea armata franceza a capitulase. Pierdusera 600.000 dintre tinerii soldati in apararea Verdumului de pe Somes. Armata rusa era secatuita iar armata italiana se prabusise complet.

  Nici un foc nu a fost tras pe teritoriile Germaniei, in schimb Germania oferea Angliei tratate de pace. I s-a oferit Angliei un tratat de pace, ceea ce avocatii numesc principiul “status quo ante” care inseamna: ” Haideti sa sa incheiem razboiul si sa lasam totul asa cum a fost inainte de a incepe “.

  In vara anului 1916 Anglia considera termenii de pace care fusesera oferiti de catre Germania. Nu a avut incotro. Ori trebuia sa accepte negocierile de pace oferite de catre Germania ori sa sa intoarca la razboi si sa fie invinsa total.

  In timp ce toate acestea se desfasurau, sionsitii din Germania, condusi de catre evreul Chaim Weitzman, care mai tarziu a devenit primul presedinte al Israelului s-a dus la cabinetul de razboi al britanicilor si a zis: “ Nu capitulati Germaniei ! Puteti castiga acest razboi daca Statele Unite va vin ca aliati. Putem aranja asta. Dar in schimb, trebuie sa ne promiteti Palestina, odata ce lucrurile se intorc in favoarea voastra “.

  Ideea e ca rabini talmudisti evrei moderni,(urmasii lui Ana si Caifa),astazi organizati in miscarea Chabad Lubavitch au dorit infiintarea statului Israel. Ce urmaresc? Rezidirea templului lui Solomon la Ierusalim si intronarea antihristului.

  Domnule Popescu as putea sa scriu mult pe tema asta,deoarece am resurse foarte multe,din pacate nu am timp sa scriu asa de mult(lucrez in paralel la un blog). Am cateva articole si in limba engleza foarte explicite cu infiintarea statului Israel(daca doriti am sa le public si aici,numai sa le cititi).

  Totusi daca nu va de ajuns ce am scris pana acum va rog pe dvs sa scrieti cine a ajutat la infiintarea statului Israel.

  PS: Clipul cu Simon Peres e real.Pe 10 octombrie 2007,la Hotelul Hilton din Tel-Aviv, Shimon Peres declara ca Israel cumpara Manhattan, Ungaria, România si Polonia. A fost tradus de mai multe surse in numeraose limbi cu acelasi mesaj.

  Al treailea clip nu este un trucaj. Spuneti ca evident este dar nu aduceti dovezi in spatele afirmatiei dvs. Dovediti-mi ca e trucaj iar eu va voi dovedi cu atat mai mult ca este real. Cam asa gandesc toti evreii talmudisti,exact ca cel din acel clip.

  Numai bine! Hristos a inviat!

 18. † marturisitor ortodox spune:

  As mai vrea totusi sa aduc o completare la ceea ce am spus mai sus in legatura cu Miscarea Sionista initiata la indemnul rabinilor talmudisti:

  Rabinul talmudist Yehuda Solomon Alkalai(1798-1878),s-a nascut la Saraievo, in Bosnia. Acesta studiaza la Ierusalim sub influenta unor diferiti rabini unde devine adeptul perceptelor initiatice ale invataturii Kabbala(doctrina satanica prin care rabini talmudisti se considera dumnezei si care a fost transmisa din generatia rabinilor celor care l-au rastignit pe Domnul Iisus Hristos;in cadrul acestei invataturi se practica ritulauri de satanizare-posedare prin care rabini invoca demonii pt.a-i ajuta la pregatirea venirii antihirstului si de asemnea pt. a sataniza planeta prin diferite metode:pornografie,muzica,reclame,ecumenism,etc. si pt. a o pregati pt. venirea antihirstului). Este unul dintre rabini care a fost in spatele idologiei sioniste. Acesta scria in lucrarea sa din 1834 intitulata:”Shema Yisrael”,(„Asculta popor al lui Israel”) ca evreii trebuie sa actioneze practic si organizat pentru Reintoarcerea cat mai multora si resezarea lor ca viata spirituala si reala in tara lor,in acele vremuri numita Palestina.”Atunci Dumnezeu va veni!”(se referea la antihrist),spunea rabinul Alkalay. Tot aici el emite prima doctrina moderna privind independenţa poporului lui Israel. Maestru in studiul Kabbala, el susţine ca anul 5600(1840) este anul inceputului Reintoarcerii.

  Doctrina rabinului Alkalaky se afla in invataturile din „Miscarea spirituala Hassidica(talmudica)” care a fost initiata de rabinul Israel ben Eliezer supranumit Baal Shem Tov (1698 -1760) si de rabinul Dov Ber din Mezritsh (1704-1772). Cei care promoveaza astazi aceasta miscare sunt rabini din Chabad Lubavitch despre care am mai scris pe acest blog cu alta ocazie.

  Invataturile cuprinse in talmudul babilonian sunt pur satanice. Ce urmaresc rabini talmuditi? Pregatirea venirii anitihristului(evident cu suportul financiar al evreilor bancheri gen Rockefeller si Rothschild,etc) si inscaunarea lui la Ierusalim.

  Daca macar o persoana a inteles ceva din ce am scris, inseamna ca nu m-am ostenit degeaba.Daca am gresit pe undeva in ceea ce am scris va rog sa ma corectati. Doamne ajuta!

 19. † marturisitor ortodox spune:

  Parinte Savatie am gasit in legatura cu tema acestui articol ceva interesant:Voronin sfintit pe bani la Ierusalim:

  http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=138116&catid=22&p=comunistul-voronin-impodobit-cu-ordinul-crucii-sfantului-mormant-de-catre-patriarhul-ierusalimului.html

 20. dinu spune:

  Parinte sa spuneti ca e implicat Israelul e ca si cum Saddam ar fi spus ca Romania e implicata in Iran pentru ca a vandut arme iranienilor. Una este sa tiparesti unele lucruri intr-o tara (nici macar asta nu e dovedit) si alta este sa spui ca acea tara este implicata. S-a implicat presedintele ei, cine o reprezinta ca sa faceti asemenea acuzatii grave???

 21. olahus spune:

  „evreii?mari caini…………de catre ei sunt inventate toate porcariile astea cu criza si alte alea……..din pacate”

  Parinte Savatie, am o intrebare: oare astfel de comentarii sunt demne de un blog crestin? Fireste, nu practicati cenzura, insa orice autor responsabil si care crede in adevarul lui „”iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti” ar trebui macar sa intervina si sa combata astfel de afirmatii nedemne de un crestin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: