Panou anticomunist „Uneltele torturii”

uneltele torturii

Notă: Lucrarea este proprietatea intelectuală a autorului şi nu poate fi folosită de nici un partid sau grupare politică. Dacă există persoane sau organizaţii apolitice care ar putea susţine expunerea unor panouri anticomuniste (de dimensiuni mari şi foarte mari), doresc să iau legătura cu ele pentru a înfăptui împreună acest proiect, în conformitate cu legislaţia în vigoare a RM.

3 Responses to Panou anticomunist „Uneltele torturii”

 1. […] Panou anticomunist “Uneltele torturii”  […]

 2. floare de piatra spune:

  Secera si ciocanul vor ramane, in istorie, simbolul comunismului, sistem satanic care a asasinat sute de milioane de fiinte omenesti. Uneltele torturii au fost si sunt multiple. Sa ne gandim la toti cei care au fost infometati, batuti, mancati de paduchi, torturati si omorati la Canal, in inchisorile comuniste de pretutindeni, in campurile din Siberia si din toate tarile comuniste, incarcerati pe nedrept.
  Sa ne gandim si la fratii nostri chinezi, studentii care au fost zdrobiti cu tancurile comuniste in 4 iunie 1989 si la toti ceilalti care au fost asasinati si la cei care zac si acum in inchisorile blestemate comuniste. Incerc aceeasi mila si neputinta pentru fratii nostri din Coreea de Nord, Vietnam, Laos, etc.etc.
  …………………………………………

  O alta unealta de tortura este cutitul doctorului criminal care practica avortul, asasinand astfel un copilas in pantecele mamei. De asemenea toate medicamentele si mijloacele contraceptive sunt unelte de tortura. Se stie, ca femeile care avorteaza( indiferent de metoda folosita )
  vor innebuni mai tarziu, vor fi deci torturate pshihic toata viata lor.
  ………………………………………….
  Fetele care sunt atrase, peste hotare, prin promisiuni mincinoase, spunandu-li-se ca vor ocupa munci bine platite, aceste fete ajunse pe alte meleaguri, sunt amenintate, torturate, batute si obligate sa faca prostitutie pentru satanele care le „invita” sa plece din tara lor…
  ………………………………………..
  Toate legile scelerate care se dau in favoarea avortului, a homosexualitatii, a prostitutiei, a incestului, a eutanaziei, a libertatii omului, om creat de Bunul Dumnezeu, etc., deci toate aceste legi sunt unelte de tortura psihica si fizica.
  …………………………………………….
  Televiziunea, radio-ul, cinema-ul, o anumita literatura, ( cu exceptii, bineinteles ), au devenit unelte de tortura psihica, indreptate mai intai, impotriva crestinilor.
  …………………………………………….
  Actele de identitate biometrice, de asemenea, sunt unelte de tortura, acestea sunt o insulta la adresa lui Dumnezeu si a fapturii Sale.
  ……………………………………………
  Robotii care inlocuiesc munca omului au devenit unelte de tortura, luandu-i omului painea de la gura. Sub masca asa zisului progres, milioane de oameni raman muritori de foame, din cauza arogantilor care conduc lumea.
  …………………………………………..
  De asemenea hrana artificiala, sintetica, constituie
  o insulta la sanatatea fizica si psihica a Omului. Dumnezeu ne-a poruncit sa avem grija de corpul nostru
  deoarece este templul Sufletului, deci noi avem datoria sa fim foarte atenti la tot ceea ce mancam, si bem, la calitatea aerului, etc..
  Cand milioane de adulti si copii mor de cancer sau de alte boli grave, din cauza unei alimentatii otravite, este bine sa luam aminte cum ne hranim.
  …………………………………………..

  Toti ticalosii care tortureaza fizic si psihic miliarde de fiinte omenesti, deoarece nu au dragoste si respect pentru creaturile lui DUMNEZEU, vor avea parte de Tortura Vesnica in Focul cel Nestins.

 3. NU_ignorantei spune:

  am incercat sa dau mai departe mesajul acesta !
  Sper sa se gaseasca oameni ca lumea ca sa sa porneasca acest proiect!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: