Panou anticomunist (3) „Ai înţepenit în comunism?”

INTEPENIT

Susţine un proiect anticomunist!

8 Responses to Panou anticomunist (3) „Ai înţepenit în comunism?”

  1. marius spune:

    Nu, parinte . AM FOST INTEPENIT.

  2. […] Panou anticomunist (3) “Ai înţepenit în comunism?” […]

  3. anticomunistu spune:

    Oranduiri venit-au şi s-au dus
    Dar comunismu-i fără de apus.
    Dispreţuind şi lauri şi trufia,
    El ne-a obişnuit cu veşnicia.
    (Alexandru Andritoiu – Cântare.)

  4. Donkeypapuas spune:

    Sunt mulţi înţepeniţi şi, mai nou, li se bagă din nou Capitalul lui Marx pe gât (veşnica minciună cum că-i panaceu anti-criză).

  5. SERGE spune:

    COMUNISMUL DE LA NOI ARE MULTE IN COMUN CU ISTORIA IMPERIALISTA RUSA…VOM SCAPA DE COMUNISM DOAR ATUNCI CAND ,NOI, BASARABENII , VOM CONSTIENTIZA CA NOI NU AVEM NIMIC IN COMUN CU RUSIA…SI NU DOAR POLITIC DAR SI SPIRITUAL …NOI CREDINCIOSII ORTODOCSI DIN BASARABIA AVEM PATRIARHIE LA BUCURESTI!

  6. floare de piatra spune:

    Voronine, ai intepenit in comunism ? Ti-ai facut bagajele? Daca nu, grabeste-te! Ai sange pe maini, si cei ce au sange pe maini nu mai sunt vrednici sa conduca un Popor. Ei sunt asasini. Daca vrei sa nu arzi in focul vesnic, retrage-te din lume si roaga-te, pana la sfarsitul vietii tale, lui Dumnezeu si Sfintei Fecioare Maria ca sa te ierte pentru toate asasinatele pe care le-ai comis. Ia-ti si complicii cu tine! Fratii nostri din Basarabia, trebuie sa fie liberi, liberi asa cum i-a lasat Dumnezeu! Fara iude comuniste!

  7. floare de piatra spune:

    @anticomunistu,
    Mai traieste, oare, Alexandru Andritoiu – autorul versurilor de mai sus – ? Acestui tradator, care prin aceasta”Cântare” aducea osanale sistemului comunist satanic, spunand ca ” comunismu-i fara de apus”, iata ca
    i s-a dat peste bot. Si nu numai lui. Tradatorii care credeau ca acest sistem ticalos va dura vesnic, s-au inselat amarnic.

  8. floare de piatra spune:

    @ Serge,
    Si Romania este ortodoxa si Rusia este ortodoxa, asa cum foarte bine se stie, numai ca Patriarhul Daniel si Patriarhul Kiril nu sunt ortodocsi. Ei nu il slujesc pe Dumnezeu, ei il slujesc pe Satana, iar faptele lor o dovedesc. Au facut Biserica de ras, spune un Sfant Pustnic, si eu cred la fel.

Lasă un comentariu