Legătura telefonică mobilă cu Chişinăul a fost blocată, iar poliţia republicană blochează intrarea în capitală

Legătura telefonică mobilă cu oraşul Chişinău a fost blocată. Deasemenea poliţia moldovenească face tot ce poate pentru a bloca accesul „provincialilor” în Chişinău. Cu toate acestea, numărul protestatarilor creşte. Presa moscovită continuă să-şi înnoiască ştirile despre ceea ce se întîmplă la Chişinău. Moldovenii din afara Chişinăului află despre evenimentele din capitala Republicii din reportajele din presa de la Bucureşti şi Moscova.

Reclame

19 Responses to Legătura telefonică mobilă cu Chişinăul a fost blocată, iar poliţia republicană blochează intrarea în capitală

 1. Ina spune:

  Ma.nfioara starea asta de amintire de dinainte de 89.

 2. vladp9 spune:

  aici aveti o desfasurare amanuntita a zilei de azi:

  http://www.curaj.net/

 3. dan alexandru spune:

  e mana serviciilor secrete aici.

 4. […] telefonică mobilă cu Chişinăul a fost blocată By Alin Cristea Savatie Baştovoi: “Legătura telefonică mobilă cu oraşul Chişinău a fost blocată. Deasemenea poliţia […]

 5. Donkeypapuas spune:

  @dan alexandru
  Mai bine spuneai „agenurili străine”. RUŞINE!
  Ce frumos e să profiţi de libertate după ce mor alţii pentru ea!

 6. angi spune:

  Doamne Ajuta,

  Parinte Savatie , Domnul si Maica Domnului sa va intareasca in aceste zile de grele incercari si sufletesti si duhovnicesti dar si trupesti.Mi-am permis sa pun aici, pe un parinte sfant de la muntele Athos- despre Rusia…si nu numai…

  Proorocie a Părintelui Iosif Vatopedinul

  Părintele Iosif: Ne bucuram sa va primim. Aveti respectul nostru profund si cele mai bune urari din partea noastra.

  Un pelerin: Multumim, parinte, ca ne-ati primit. Vremurile in Rusia, acum, sunt pe de o parte teribile si pe de alta parte complexe.

  Părintele Iosif: Noi ne rugam ca poporul rus sa se intoarca la starea sa naturala, care a existat inaintea distrugerii, pentru ca avem radacini comune si punem la inima situatia in care se afla poporul rus.

  Un pelerin: Exista multe suferinte, desigur. Dependenta de droguri este agresiva. Exista o stare de degenerare a natiunii noastre.

  Părintele Iosif: Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. Si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. Si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta.
  Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati. Puterea lumii a fost preluata acum de evrei, iar scopul lor este de a anihila Crestinismul. Mania lui Dumnezeu va face astfel incat toti dusmanii secreti care au condus la aceasta stare sa se autodistruga. Mai ales de aceea este trimisa mania lui Dumnezeu peste noi: pentru a-i distruge, intr-un fel sau altul. Dar acest lucru nu trebuie deloc sa ne inspaimanteze, pentru ca trebuie sa avem mereu nadejde in Dumnezeu. Pentru ca mii si milioane de martiri, inclusiv Noii Martiri, au suferit exact in acelasi mod, si trebuie sa fim pregatiti pentru aceasta si sa nu ne inspaimantam. Trebuie sa existe rabdare, rugaciune si nadejde in pronia Divina, din partea noastra. Sa ne rugam pentru renasterea Crestinismului dupa acest razboi, dupa tot ceea ce ne asteapta, pentru ca Domnul sa ne dea cu adevarat puterea sa restauram toate acestea. Dar acest rau (razboiul) trebuie indurat.

  Un pelerin: Si cat de repede va renaste Rusia dupa aceasta?

  Părintele Iosif: Totul a inceput acum, acum va fi o mare explozie. Dupa aceasta va urma renasterea.

  Un pelerin:Acum multe icoane izvorasc mir. Noi avem o icoana a Mantuitorului din care curge sange.

  Părintele Iosif: Si aici in Grecia de asemenea, multe izvorasc mir. Aceasta simbolizeaza ca Mantuitorul plange, si Maica Domnului plange, si icoanele plang.

  Un pelerin: Au dus o icoana pe hartie cu o urma de sange pe ea sa fie analizata si s-a descoperit ca era plasma.

  Părintele Iosif: Acesta este inceputul acestor evenimente, evenimente tulburatoare, evenimente militare. Cei care pun in miscare acest rau sunt evreii. Ei sunt indemnati de catre diavol sa faca aceasta, pentru a distruge samanta ortodoxiei in Grecia si in Rusia. Acesta va fi principalul lor obstacol in dominarea lumii. Si fara indoiala ei ii vor obliga pe turci sa vina aici, in Grecia, pentru a-si incepe lucrarea lor; iar Grecia, desi are teoretic un guvern, nu are un guvern cu adevarat. Ii lipseste puterea, iar turcii vor veni aici. Acesta va fi momentul cand Rusia de asemenea isi va pune in miscare fortele sale pentru a se impotrivi turcilor. Evenimentele se vor desfasura astfel: cand Rusia vine in ajutorul Greciei, americanii si NATO vor incerca sa previna aceasta, pentru a nu se forma nici o alianta intre doua tari ortodoxe. De asemenea ei vor provoca la lupta alte puteri, cum ar fi Japonia si altele. Va fi mare sacrificiu pe teritoriul fostului Imperiu Bizantin. Vor pieri 600 de milioane de oameni. Vaticanul de asemenea se va implica mult, pentru a impiedica rolul crescand al ortodoxiei si pentru a preveni o alianta intre tarile ortodoxe. Astfel se va implini pronia Divina.

  Un pelerin: Desigur. Toate premizele pentru aceste evenimente sunt create. Dar trebuie luat in considerare si faptul ca exista o opozitie in mass-media. Cat timp va mentine presedintele Rusiei calea pe care merge acum? Este buna calea pe care merge?

  Părintele Iosif: Dumnezeu va permite distrugerea tuturor celor care seamana aceste tentatii, pornografia si dependenta de droguri. Iar Domnul le va intuneca mintile astfel incat sa se distruga unii pe altii fara nici o satisfactie. Domnul va permite aceasta special pentru a putea aduce o mare “epurare”. In ceea ce-l priveste pe Putin, nu va fi mult la putere, si apoi va urma un razboi, iar el nu va rezista mult. Dar dupa aceasta “epurare” va urma o mare renastere a ortodoxiei, nu numai in Rusia, ci peste tot in lume. Dumnezeu isi va arata binecuvantarea Sa, ca si in primele secole de crestinism. Atunci oamenii se duceau la Dumnezeu cu inima deschisa. Aceasta va dura pentru 3-4 decade (decenii), apoi dictatura lui Antihrist va incepe brusc. Acestea sunt evenimentele teribile pe care trebuie sa le induram, sa nu le permitem sa ne sperie, pentru ca Dumnezeu ne va adaposti. Da, cu siguranta vom trece prin dificultati, foame, si chiar persecutii, si multe altele, dar Dumnezeu nu ne va abandona. Iar cei care sunt la putere ar trebui sa-i indemne pe subordonatii lor sa fie cu Dumnezeu, sa respecte rugaciunea, iar Dumnezeu ne va adaposti. Starea care va urma “epurarii” va fi una de mare renastere.
  Noi păstorii trebuie, atat cat ne sta in putinta, sa-i facem pe oameni sa renunte la pacatele lor, pentru ca gratia Divina sa nu se indeparteze de la noi. Pentru a fi cat mai aproape posibil de Dumnezeu, in rugaciune. Atunci Dumnezeu va fi intotdeauna cu noi, indiferent de cat de grele vor fi circumstantele. Dumnezeu nu ne va abandona.

 7. Momarlanul spune:

  Dane, mana serviciilor secrete incearca sa opreasca prabusirea lui Voronin si a comunisilor. Nu ies in strada 30.000 de oameni sau mai multi asa usor. La Bucuresti au iesit 1000-2000 de oameni nu pentru salarii, nu pentru alte revendicari sociale, ci pentru a fi alaturi de basarabeni si de lupta lor.De buna voie si nesiliti de nimeni. Maine poate vor iesi mai multi. Nu stiu a cui mana e, insa asemenea momente emotionante eu n-am mai trait de multa vreme. O fi o inselare. E posibil. Dar, suntem ortodocsi, suntem un singur popor, avem o singura patrie.Ce e rau in a dori sa traiesti alaturi de fratii tai intr-o tara in care sa poti vorbi liber si sa iti duci viata dupa cum crezi de cuviinta?

 8. dan alexandru spune:

  Eu nu ma uit la tv in saptamana asta, asa ca nu sunt la punct cu evenimentele. Dar cred ca Rusia ar fi facut mai mare scandal daca nu era vreo intelegere cu americanii.

 9. anonim spune:

  E mana masonilor cu sfanta binecuvantare a sionistilor.

 10. andy spune:

  @anonim: si cu implicarea preotilor noii ordini (oba)mondiala

 11. emilia spune:

  Sa ne rugam mai bine cu toti sa ne dea bunul Dumnezeu dupa mare mila sa ceea ce socoate el de cuviinta, dar nu ceea ce ne pare noua, ca ar fi bine pentru noi.
  Deoarece ,sigur toata firea noastra omeneasca e alaturi de cei ce protesteaza si am vrea sa fie dati jos toti cei ce si-au batut joc de tara.
  Dar sa nu uitam ce-au patit romanii.
  Sa nu dam dintr-un rau in unul mai mare.
  Fie Doamne dupa mare mila Ta.

 12. VladR spune:

  Momarlane, sunt multi care simt la fel ca tine dar iata ca sunt si cei care isi doresc din suflet sa fie o mare conspiratie, caci ce ne-am face fara putina picanterie? Oamenii sunt prea prosti, sunt o masa amorfa, cum ar putea ei singuri sa isi asume conditia de romani si oameni liberi? Sigur e ceva necurat la mijloc. Nationalismul asta miroase a francmasonerie!

  Rau este sa nu mai simti romaneste. Rau este sa iti lipseasca echilibrul si dreapta-socoteala.

 13. dan alexandru spune:

  @VladR

  Domnule Vlad, stii tu ce este in sufletului omului, ca sa faci afirmatia pe care ai facut-o?

  Si eu doresc sa devin in momentul asta sfant, dar nu intrunesc conditiile necesare. Una e ce dorim, alta e ce realizam. Diferenta dintre cele doua este data de credinta in momentul dat. Conditie pe care nu o indeplinesc.

  Nu sunt un om care crede neaparat in manipularea totala. Dar trebuie sa remarc o oarecare analogie cu ce s-a intamplat la noi in 89. Care, fie vorba intre noi, numai revolutie n-a fost.

 14. VladR spune:

  Iar tinerii care au manifestat la revolutia din 89, care nu a fost revolutie, erau agenti ai agenturilor straine, nu, Dan Alexandru? Nu e nevoie sa stiu ce e in sufletul omului ca sa fac asemenea afirmatii. Se vede cu ochiul liber. Si nici de sfintenie nu e vorba aici, nici macar aluziv.

  Pentru cei care mai au nevoie de explicatii si nu au inteles ce am vrut sa spun, reformulez: ’89 ca si ’09 au fost doua fenomene care au implicat in mod COVARSITOR oameni cinstiti, oameni cu idealuri. Faptul ca acesti oameni au fost sau sunt implicati fara voia lor in conspiratii francmasonice sau de alt fel, asta nu am de unde sa stiu.

  Dar a pune la indoiala, la modul general, buna credinta a participantilor la evenimentele din ’89 si ’09, mi se pare pueril.

 15. Marra spune:

  Sigur tinerii care puneau flori in scuturile militienilor, erau masoni. Doamneee!

 16. VladR spune:

  Lavinutza, nu era mai bine daca parintele Iustin statea cuminte la manastire in loc sa sufere in inchisoare? Nu era mai bine ca zeci de mii de romani sa pactizeze cu comunismul si sa evite astfel torturile din inchisorile comuniste precum si Siberia?
  Tu ce zici?:)

  P.S. Intrebarile sunt retorice.

 17. mariusmioc spune:

  Apropo de ce zice Belkovski.
  Cine este Natalia Morar, presupusă lideră a revoluţiei din Chişinău: http://mariusmioc.wordpress.com/2009/04/08/cine-e-natalia-morar-presupusa-lidera-a-revolutiei-de-la-chisinau/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: