Israelul condamnat de evrei

juish-palestina

Intraţi aici pentru a vedea mai mult

Reclame

17 Responses to Israelul condamnat de evrei

 1. ion adrian spune:

  Este interesant si este important ca unii evrei nu sunt de acord cu atacul asupra fasiei gaza. totusi intreb lasand deoparte orice data istorica.
  Hamas bombarda (desigur ineficient si rudimentar) teritoriul locuit de israelieni?

 2. Dan spune:

  De parca statul evreu se va lasa impresionat de astfel de manifestatii! Sunt o pierdere inutila de timp, o data ce conducerea unui stat isi pune in cap ceva degeaba apelezi la sentimentalisme ieftine ca s-o imblanzesti, ca nu tine. Cum ar fi fost de exemplu daca sub dictatura lui Mao Tzedung ar fi marsaluit oamenii sa protesteze impotriva uciderii a zeci de milioane de chinezi, oare Mao ar fi oprit masacrul? Desigur ca nu!
  Mai bine astfel de oameni daca chiar sunt sinceri in dorinta lor s-ar ruga lui Dumnezeu pentru incetarea Holocaustului palestinian, daca pot (eu de exemplu nu as putea sa ma rog pentru aceasta, iti trebuie o anumita masura duhovniceasca pentru asa ceva). Dar protestele acestea inutile nu-s deloc eficiente.
  De fapt aici e problema noastra, a oamenilor moderni: in loc sa apelam in asemenea situatii la Dumnezeu prin post national, rugaciune, s.a. precum faceau strabunii nostri, protestam in mod ieftin – atragandu-ne totusi in urma a astfel de manifeste anumiti vrajmasi – fara a avea vreun efect (poate doar surasul cinic al statului), doar asa ca sa ne linistim constiinta ca „am facut si noi ceva”.
  Nu ma cred mai breaz ca altii, dar in mod cert din cate am observat in alte astfel de situatii, aceste actiuni sunt ineficiente, pierdere de timp, inutile si nu ajuta pe nimeni, ba de cele mai multe ori efectul e opus celui scontat.

 3. savatie spune:

  Dan, de ce numeşti ieftină mărturia acestor oameni? Ei sînt, după cuvîntul lui Hristos, făcători de pace şi, de aceea, fericiţi.

  Cum ai ajuns la concluzia că Mao Tzedung a ucis zeci de milioane de oameni tocmai dintre cei care nu mărşăluiau împotriva lui?

  Să ştii că nici o mărturie nu e ieftină, deoarece, precum bine ai observat, atrage duşmani, iar alteori moartea. În ce priveşte rugăciunea, Dumnezeu urăşte bărbatul fricos şi nu-l ascultă.

 4. Gheorghe spune:

  Parinte Savatie vreau sa va spuneti parerea referitor la pasapoartele biometrice, carduri cu cip. Se agitata lumea pe forumuri datorita introducerii lor in Romania. Va multumesc!
  Doamne ajuta!

 5. saccsiv spune:

  Reveniti dupa o vizita la presedintele iranian Ahmadinejad, cativa rabini explica intr-o emisiune televizata motivul pentru care au o atitudine contrara sionismului. Aflam ca chiar si in 1944 puteau fi salvati multi dintre evreii din Ungaria, deoarece nazistii flamanzi fiind dupa fonduri au fost deschisi unei astfel de intelegeri „ evrei contra bani „ , insa ELITELE bogatane sioniste n-au fost de acord. Si este evident ca nu doreau asa ceva din moment ce ele chiar FINANTASERA nazismul:

  http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/05/nazismul-partea-2-finantatorii-si-sustinatorii-national-socialismului/

  Si o facusera deoarece au avut nevoie atat de declansarea razboiului cat si de holocaust, pentru crearea mai apoi a unui zid concentric protector, a unui formidabil sistem ( inclusiv legislativ ) anti antisemitism in spatele caruia sa-si faca nestanjeniti de cap.

  De aceea dr. Nahum Goldman ( 1894 – 1982 ), presedinte al World Zionist Organization, avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:
  „ Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre „

  Iar acei rabini observa foarte bine folosirea holocaustului ca formidabila unealta si nu sunt de acord cu aceasta. Mai spun ei ca marea problema din Orientul Apropiat este actuala formula de stat a Israelului, generatoare de mega probleme voite. Amintesc ca sute de ani evreii aveau comunitati ce traiau in buna intelegere cu musulmanii, pana cand sionistii s-au gandit ca nu este bine asa …

  In aceasta chestiune si eu zic la fel ca ei. Aici sta sursa multor rele: activitatea ELITELOR atat pe plan mondial, cat si in Orientul Apropiat. Dar opiniei publice i se ascunde acest lucru prin mass-media manipulatoare si prin clasa politica marioneta.

  RAZBOI “ ATIPIC “
  Dupa cum deja ati observat, actuala desfasurare a actiunilor din Gaza este mult diferita de “ tiparul “ cu care de zeci de ani ne obisnuiseram. Israelul parca face tot ce-i sta in putinta sa-i sara lumea in cap. Apar pe mapamond manifestatii contra actiunii sale cu mult mai mari si cu mult mai numeroase decat in trecut. Stiind ca ELITELE n-au dat dovada in istorie de nici un fel de scrupul umanitar, nici macar fata de poporul evreu, ca ei au declansat mega criza economica mondiala actuala si ca au nevoie si de un mare razboi pentru crearea unui cumul de crize pentru a veni cu “ solutia “ GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, putem presupune ca daca nu acesta va fi inceputul celui de al treilea razboi mondial, atunci este sigur o tatonare a sa.

  http://saccsiv.wordpress.com/2009/01/11/cateva-motive-pentru-care-sunt-urati-evreii-gaza-rabini-contra-sionism/

 6. narcis spune:

  penibila poza! si ce nevinovati sunt cei din Hamas, Hezbollah si Fatah, niste mielusei…

 7. ionadrian spune:

  Totusi eu plec de la fapte. Au bombardat Cei din Hamas pe cei din Israel Isra,un timp, cu diverse „bombarde”?
  Daca da, de ce sa ma mir de o reactie? si apoi in razboi nu e ca in tampenia aceea de la noi, de la legitima aparare, care spune ca daca unul ma ataca eu trebuie sa-i raspund doar la paritate ceea ce dpdv militar este o sinistra idiotenie.

 8. savatie spune:

  Atîta timp cît marea majoritate a victimelor atacurilor armate o constituie copiii, batrînii şi femeile, operaţiunea este una greşită şi trebuie întreruptă. Războiul are regulile sale, pe care Israelul, de această dată, le încalcă.

 9. ionadrian spune:

  Da, dar aceasta guerila palestiniana este protajata, cu sau fara voia lor de acesti batrani, femei, copii in mijlocul carora sunt infiltrati si de fapt asta este cu aprobarea lor.
  In timpul razboiului aviatia bombardeaza orase in care se afla trupe,
  acolo este un razboi de care vad eu ca este tinuta numai o parte ca fiind responsabila? Bucurestiul , Ploiestiul nu au fost bombardate in 1944?
  Desigur ca Israelul putea sa-si saxrifice o multime de militari si sa incerce sa ocupe fara bombardamente zona ptr a-i dezarma pe Hamas, dar cine isi sacrifica propia armata ptr a reduce pierderile colaterale ale adversarului?

  Care ar fi concret, regulile de razboi pe care ar putea sa le respecte Israelul?
  Inca odata nu discut de justificari istorice ci de situatia concreta a acestui razboi.

 10. savatie spune:

  Văd că dumneata aperi cu mult cinism aruncarea de bombe asupra oraşelor în speranţa că una din ele ar putea cădea în capul unui terorist. Într-un război luptă soldaţii. Atunci cînd soldaţii încep să omoare civili, într-un mod cu totul gratuit, aşa cum este cazul bombardamentelor din Palestina, soldaţii nu mai sînt soldaţi, ci criminali (criminali de război). Eu nu sînt strateg de război şi nici om politic, de aceea privesc uciderea unui număr atît de mare de oameni nevinovaţi, lipsiţi de apărare, ca pe o crimă ruşinoasă care trebuie oprită.

  Unde sînt bombele palestenienilor şi de ce ele nu zboară acum asupra Israelului? S-au speriat oare arabii, cei care, la nevoie, merg la moarte sigură? Sau poate că li s-au terminat bombele? Sau poate că nici nu le-au avut?

 11. Stan Jenel spune:

  Bombele palestiniene sunt o poveste. Probabil le-o fi numarat ionadrian si a ajuns la concluzia ca doua sute saptezeci de copii morti din noua sute de victime(palestinieni,deh) nu sunt un pret prea mare pentru obraznicia lor de a locui in fasia Gaza.

 12. laur spune:

  pt cei interesati – o multime de linkuri despre masacrul din Gaza

  http://laurentiudumitru.ro/blog/2009/01/12/linkurile-zilei-masacru-in-gaza-1/

 13. raluca spune:

  omoara civili pentru ca problema lor de fapt este prezenta acelor oameni acolo, si nu pitrele/petardele aruncate de pustii palestinieni spre soldatii israelieni.

 14. ion adrian spune:

  Dupa stiinta mea, adica dupa ce pot sa aflu Hamas(eu spun Hamas si nu palestinieni care sunt un termen mai vast) a continuat sa bombardeze desigur ineficient si acum aflu ca si sperietoarea Al Qaeqda care nici nu stiu daca exista sau mai exista toarna gaz peste foc.
  Nu spun ca razboiul dus de Israel este curat si nici nu ma astept de la sionisti la asa ceva dar este razboi cu arme de foc si nu duel cu sabii sau cu pistoale.
  Poate ca ne asteapta un viitor, ca cel descris in Dune dupa o victorie musulmana mondiala?
  Oricum pe alt sit sunt facut nazist antisemit si mi-e frica sa nu devin aici nazist sionist . 🙂

 15. ion adrian spune:

  Faptul ca Israelul inceteaza unilateral focul este o actiune abila care nepriciputilor li se poate parea marinimie dar se incearca pastrarea celor castigate in teren fara sa se asume vre-o obligatie. Si daca doresti sa redeschizi lupta e simplu 😮 provocare mosadista ca si cei ai lui Ismail sunt la fel de venali ca si cei ai lui Israil, si treaba se rezolva.

 16. mariusica spune:

  Israel nu are de ce sa inceteze focul pentru ca daca nu sunt lasati sa traiasca in pace in tara lor,este normal.De cand pana cand fac palestinienii legea?Israel a fost promis evreilor de 2000 de ani,palestinienii n-au ce cauta acolo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: