O carte recomandată de Patriarhia Română

Sursa: Basilica.ro
(Agenţia de ştiri a Patriarhiei Române)

Prof. dr. ing. Nicolae Noica, Palatul Patriarhiei – de la Camera Deputaţilor la Casa Bisericii, Editura Cadmos, 2008

Pe data de 29 septembrie, în Aula ‘Patriarhul Teoctist’ a Palatului Patriarhiei, în prezenţa Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a avut loc lansarea volumului ,,Palatul Patriarhiei – de la Camera Deputaţilor la Casa Bisericii”, scris de prof. dr. ing. Nicolae Noica, fost ministru al Lucrărilor Publice şi Amenajării Teritoriului. La eveniment au participat membri ai Sfântului Sinod, clerici, personalităţi ale vieţii academice şi culturale româneşti.

Volumului ‘Palatul Patriarhiei – de la Camera Deputaţilor la Casa Bisericii’, este editat într-un tiraj de 200 de exemplare, numărul acestora urmând să crească în perioada următoare. Volumul prezintă istoria de un secol a clădirii din Dealul Mitropoliei din Capitală.

Textele din categoria „Ştiri Oficiale”
nu suferă intervenţii.

4 Responses to O carte recomandată de Patriarhia Română

 1. Paul Slayer spune:

  E o ironie? 🙂

 2. savatie spune:

  Nici vorbă, e ceva cît se poate de real. M-am gîndit să preiau periodic ştiri, recomandări, evenimente de pe Agenţia de Ştiri a Patriarhiei Române – Basilica. Unii vizitatori ai acestui blog sînt înclinaţi spre latura oficială a lucrurilor şi nu vreau să se simtă trecuţi cu vederea.

 3. ghenadie spune:

  palatul patriarhiei?…si multpreafericitul patriarh si-a dat acordul!!!?asta spune parca prea multe intrun mod socant!am si eu in oras sala regatului a martorilor lui iehova,e bine ca acum avem palate!stiti cine a lipsit la inaugurare?…..fat-frumos,greuceanu si praslea cel voinic…iar merele de aur cred ca le-au primit membrii ‘congresului ecumenic’!…am vazut de curand la tv pe un parinte care prin stradanie a ridicat un orfelinat!stiti cu ce se aseamana aceste constructii fabuloase?…cu pamantul pe care il cumpara bogatii planetei pe luna!

 4. ghenadie spune:

  o carte recomandata de patriarhia romana =)) ! are pilde din proloage?….poate peste ceva timp o sa ne recomande si ‘reconstruirea templului lui solomon’ ca sa vedem acest fenomen ca pe o realizare de mare pret a omenirii si nu ca pe ceea ce premerge!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: