Semnaţi petiţia pentru apărarea valorilor familiei!

Mai multe detalii pe Altermedia

Potrivit unor informatii, in luna septembrie, Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei doreste sa ia in discutie o rezolutie prin care statelor membre li s-ar “recomanda” sa legalizeze casatoriile intre homosexuali.

Alianta Familiilor din Romania (http://www.protejarea-familiei.com) a initiat o actiune civica de colectare de semnaturi impotriva acestei rezolutii. Semnaturile vor fi depuse la registratura Comisiei Europene, impreuna cu o Nota de Protest.

Petitia online poate fi citita si semnata la adresa:
http://tinyurl.com/5dvncx

Sub textul bilingv se afla linkul pentru semnaturi. Semnatarii primesc un email in care li se solicita confirmarea semnaturii, prin accesarea unui link. Fara aceasta confirmare, semnatura nu este valabila. De aceea, semnatarii trebuie sa verifice primirea emailului pentru confirmare, care poate intra in folderul Bulk (pentru utilizatorii de Yahoo! Mail).

Semnati si transmiteti linkul spre petitie tuturor prietenilor vostri, romani sau nu. Orice cetatean al Europei o poate semna.

Reclame

4 Responses to Semnaţi petiţia pentru apărarea valorilor familiei!

 1. Iuliana spune:

  e o mica confuzie ‘tehnica’ in articol.
  Daca scrisoarea e adresata APCE, cum inteleg ca e, sper sincer ca de depus o vor depune la registratura Consiliului Europei si nu la cea a Comisiei Europene.

  Comisia Europeana e o institutie a Uniunii Europene, iar APCE e o institutie a Consiliului Europei, care e o organizatie internationala complet diferita de UE.

 2. Radu Neuman spune:

  Axxa, multumesc mult.

 3. Gabriel spune:

  Părinte, aş dori să dezbateţi problema cu Origen. Multă lume nu ştie ce şi cum. Mai ales acum că se încearcă reabilitarea sa, el fiind anatematizat pentru erezia apocatastazei. Şi este introdus ca studiu şi în facultăţile teologice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: