Banii dati la McDonald’s ajung la activistii homosexuali

Articol preluat de pe Altermedia

Cunoscuta firmă americană subventionează în Statele Unite asociatiile de homosexuali.

Asociatia Americana a Familiilor (AFA), al cărei boicot anterior institutiei Ford, din cauza sustinerii acordată de aceasta activistilor homosexuali, a fost suspendat după ce vânzările companiei au căzut cu 8 la sută pe lună timp de doi ani, le solicită acum cetătenilor să nu mai cumpere produse de la McDonald’s.

„Acest boicot nu are legătură cu angajarea unor homosexuali sau cu homosexualii care iau masa la McDonald’s. Aici este vorba de McDonald’s, ca firmă, care a ales să se folosească de prestigiul ei pentru a promova programul socio-politic al homosexualilor, inclusiv căsătoria între homosexuali,” a declarat presedintele AFA, Donald E. Wildmon.

AFA arată că McDonald’s a donat 20.000 de dolari unei asociatii de homosexuali (Camera de Comert a Homosexualilor si Lesbienelor), în schimbul statului de membru în această asociatie care face lobby pentru legalizarea căsătoriilor între homosexuali.
AFA solicitase anterior companiei să-si retragă numele si sigla de pe situl homosexualilor, unde apărea mentionată ca „partener corporativ si organizatie aliată”. De asemenea, AFA a solicitat McDonald’s să suspende numirea lui Richard Ellis, vice presedinte pe Comunicare la McDonald’s SUA, ca membru în conducerea asociatiei de homosexuali.

„McDonald’s a refuzat ambele cereri,” se arată în anuntul AFA. De fapt, Pat Harris, responsabilă si vice presedinte cu „incluziunea si diversitatea”, a declarat că MdDonald’s va continua să aibă „aceeasi pozitie în ceea ce priveste diversitatea”.

„Ellis, care este homosexual, a primit un loc în conducerea asociatiei de homosexuali… A declarat că este ‘miscat de faptul că se poate alătura [acestei asociatii] si că este gata să înceapă lucrul. Împărtăsesc interesul pentru dezvoltarea afacerilor în rândul comunitătii homosexualilor si intentionez să joc un rol activ pentru îndeplinirea acestor obiective’,” se arată în comunicatul AFA.

Initiativa AFA survine unui schimb de mesaje între această asociatie pro-familie si corporatia McDonald’s. McDonald’s a initiat la un moment dat o campanie de emailuri prin care încerca să răspundă îngrijorării manifestate de AFA.

Corporatia le-a comunicat clientilor care si-au exprimat dezaprobarea fată de pozitia pro-homosexualitate a firmei că ea „tratează pe toti angajatii si clientii cu demnitate si respect, indiferent de etnie, credintă religioasă, orientare sexuală sau alt factor de diferentiere”.

„Nu încercăm să îi spune lui McDonald’s pe cine pot angaja si nici nu le solicităm să nu-i mai servească pe clientii homosexuali”, a răspuns AFA. „Aici este vorba de cel mai mare lant din industria alimentară, care se aliază si sustine o asociatie care face lobby pentru emiterea de legi care pot fi folosite apoi pentru restrângerea libertătii religioase si pentru subminarea institutiei căsătoriei”.

„Într-adevăr, McDonald’s este partener corporativ si organizatie aliată a Camerei de Comert a Homosexualilor si Lesbienelor. Vice presedintele nostru pe Comunicare din SUA, Richard Ellis, a fost ales recent în conducerea asociatiei”, se arată într-un scurt răspuns al corporatiei.

Având în vedere că MdDonald’s este prezentă si în România si că a reusit, după multi ani de functionare în pierdere, să treacă pe profit, recomandăm cititorilor nostri si publicului să boicoteze această firmă, dată fiind sustinerea pe care aceasta o acordă în Statele Unite actiunilor imorale ale homosexualilor.

4 Responses to Banii dati la McDonald’s ajung la activistii homosexuali

 1. Gabriel spune:

  „Bun” parteneriat… Mancarurile daunatoare ale McDonald’s impreuna cu comportamentul daunator al homosexualilor, satisfac doar poftele trupului, nu au nimic moral. Desi am mancat de vreo 3 ori la MC, acum nu o voi mai face deloc, stiind ca pot contribui la fondurile destrabalatilor. Le doresc un FALIMENT rasunator, daca nu renunta la sustinerea homosexualilor.

 2. geomarz spune:

  Dă-i pe pustie de homo !!!
  Avem alte treburi mult mai presante !!!!

 3. sketis spune:

  da, vedeti si aici: http://www.catholicnewsagency.com/new.php?n=13300
  Camera de comert & industrie… cat de departe s-a ajuns.

 4. alx20 spune:

  e intr-adevar revoltator, dar stiti cum se zice iubeste pacatosul, dar uraste-i pacatul…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: