Teroriştii israiliteni omoară populaţia paşnică palestiniană (VIDEO)

Ne-am obişnuit cu teroriştii. Ştim totul despre ei. Au barba, turban şi sînt musulmani. La un moment dat, s-a făcut atîta abuz de terorişti în presă, încît posturi precum BBC şi altele, au impus reporterilor să nu mai folosească termenul de „terorist” în reportaje. Mi se pare o decizie bună. Terorismul are o definiţie, nu o naţionalitate.

Din cauza faptului că ne-am obişnuit ca ştirile despre atacurile armate de tip terorist să îi aibă în centru pe arabi, nu mai acceptăm terorismul practicat de alte state sau popoare. În materialul video alăturat aici, care este un colaj de provenienţă americană, aveţi ocazia să descoperiţi o răsturnare de perspectivă care ridică un semn de întrebare asupra libertăţii presei europene şi descoperă blocada informaţională în care ne aflăm în plină democraţie. Opriţi războaiele de oriunde, indiferent împotriva cui sînt îndreptate!

Scene cutremurătoare ale terorismului israilitean VIDEO

Toleranţa la evrei VIDEO

Reclame

7 Responses to Teroriştii israiliteni omoară populaţia paşnică palestiniană (VIDEO)

 1. FrontPress spune:

  Nimic nou sub soare… Un alt exemplu al justitiei sioniste:
  http://www.frontpress.ro/?p=57

 2. alexandra.diana spune:

  Probabil este vorba in imagini si despre masacrul din 2007 din Cana Galileii(sau cum se scrie…) cand au tras armatele israeliene in piepturile goale ale copiilor. daca nu sunt imagini si din cele amintite ar fi bine sa prezentati cateva.Dar cui ar fi de folos?atunci abia, abia a reactionat SUA prin Dna Condoleeza Rice cu un apel (fi-ar el sa fie de apel) catre ministrul israelian sa nu mai traga.Ce sa mai acolo nu e vorba de terorism domnule, este actiune de stat legitima.la urma urmei vietile copiilor nu valoreaza decat daca sunt iudaici in rest pot fi omorati…………….sau….

 3. Materialele video pe care le daţi spre exemplificare sunt vorbite în arabă şi ivrit, fiind astfel imposibil de înţeles, unde şi în ce context sunt filmate ele.

  1. Din primul nu reiese în nici un fel ideea de terorism israelian, fiind arătate înmormîntări ale unor victime civile rezultate din conflictul între armata israeliană şi grupările teroriste palestiniene şi libaneze. Acele victime sunt rezulatul nefericit al războiului, oriunde ar avea el loc şi-n orice timp. Terorismul este cu totul altceva, şi ştiţi foarte bine acest lucru: acolo ŢINTELE sunt chiar populaţia civilă, EXCLUSIV populaţia civilă, în general aleasă să fie cel mai puţin implicată într-un conflict ideologic. Scopul: instaurarea unui climat de teamă, instabilitate şi ură rasială. Sunt cazuri în care palestinienii şi-au ucis coreligionarii, spunînd apoi că cei care au făcut acele crime, sunt evreii. Pentru un fundamentalist arab, viaţa omului nu are nici o valoare, singurul scop al ei fiind slujirea cauzei musulmane.

  2. Nu ştiu ce s-a întîmplat în cel de-al doilea film, fracţiunea religioşilor israelieni fiind o iritare continuă şi pentru majoritatea populaţiei israeliene. Partidul religioşilor nu reprezintă decît 5% din parlament, el fiind important doar pentru asigurarea majorităţii, cam cum este UDMR-ul la noi. Reacţia lor dură, în multe cazuri, nu trebuie să genereze ură împotriva evreilor, luaţi în general, din moment ce ei au o susţinere redusă chiar printre cei de acelaşi neam. Cînd a fost cedată fîşia Gaza Autonomiei Palestiniene, mai ales la Gush Katif, au fost clipe dramatice, mai ales pentru evreii care locuiau acolo şi cărăra li s-a promis că nu vor mai fi mutaţi niciodată. Ei fuseseră implantaţi de statul Israelian în zonele cucerite după Războiul de şase zile, cu avantaje şi pază specială. Eforturile financiare ale statului Israel în acest sens au fost împovărătoare pentru toată populaţia. Cînd în urmă cu 2 ani li s-au dărîmat casele şi toată munca lor de peste 30 de ani s-a pierdut, a fost o tragedie pe care au speculat-o mai ales religioşii, cu reacţii asemănătoare cu cele prezentate în filmul dvs. Acestea nu spun nimic, sunt atipice, asemănătoare bătăilor între clanurile de rromi de la noi.

  Cu tot respectul, eu cred că ceea ce faceţi prin texte şi filmuleţe de acest gen, se cheamă propagandă antiisraeliană, iar în locul manipulării occidentale pe care o încriminaţi, folosiţi o alta cu una mult mai periculoasă şi rudimentară, pe aceea care are drept mesaj cunoscutul strigăt de luptă Allah Adbar.

  Nu sunt evreu, securist, mason sau homosexual iar ecumenismul mi se pare şi mie o mare înşelătorie. Sunt creştin de denominaţie baptistă, poate considerat de dvs. un „duşman sectant”.

  Aş fi onorat să primesc un răspuns la cele postate aici. Vă doresc o zi bună.

 4. savatie spune:

  Remarc schimbarea de ton în ceea ce mă priveşte şi o apreciez. Nu cred că pe blogul meu intră teroriştii musulmani ca să se simtă încurajaţi la laptă. Postez astfel de filmuleţe pentru că încurajez pluralitatea de opinii şi refuz să tac despre temele tabu. Nu sînt nici antisemit, nici susţinător islamist, Doamne fereşte. Sînt creştin şi ştiţi bine că toate acestea ar fi incompatibile cu cele lăsate nouă de Hristos.

  Nu vă consider un duşman. Îmi face plăcere să discut cu oamenii care cred altfel decît mine, atîta vreme cît discuţia nu cade pradă răutăţii.

 5. Mă bucur că nu mă consideraţi duşman! Trebuie să recunosc că am folosit un ton nepotrivit în postarea la care faceţi referire. Din discuţiile cu oamenii, am văzut cîtă greutate au cuvintele dumnevoastră pentru unii dintre credincioşii ortodocşi, în special printre cei care trăiesc ceea ce li se predică şi citesc în Scripturi sau în cărţi scrise de sfinţi sau despre sfinţi. Sunteţi pus alături de Dan Puric, de aceeaşi parte a baricadei. Dacă aş fi ortodox, vă mărturisesc că aş fi de aceiaşi parte a frontului cu dvs., deoarece majoritatea convingerilor mele sunt asemănătoare.

  Ceea ce nu pot să înţeleg, este reacţia pe care o aveţi fată de evrei, în multe locuri, şi asta pentru că:

  1. Fiind formator de opinie, aveţi o mare responsabilitate pentru cei care vă admiră şi vă urmează.
  2. Toţi cei care s-au atins de poporul evreu, nu au sfîrşit-o bine. Istoria mi-e martoră în acest sens.
  3. Creştinii nu trebuie să lupte împotriva poporului evreu, ci să-i fie recunoscător, pentru că pe trunchiul lor am fost altoiţi noi, în Hristos. Argument: Romani 11: 1- 36.

  Vreau să vă spun că acesta este felul meu de a fi, în care explozia este imediată, iar stilul, de multe ori agresiv, traduce o stare de spirit fără ură sau răutate, ci doar revoltă. Este acelaşi tip de reacţie cu al dvs., şi de orice vă poate acuza cineva, dar de ură sper că nu. Poate că dezamăgirea de a vă fi văzut poziţia faţă de evrei m-a făcut să scriu astfel.

  Domnul să vă dea sănătate şi să vă ajute în lucrarea Lui.

 6. savatie spune:

  Am bucurie să ne iertăm unul pe altul, pentru Hristos.

  Nu am atacat niciodată poporul evreu, ci doar anumite atitudini şi declaraţii care se pretind a proveni de la popolul evreu. Resping şi critic, în primul rînd, atacurile şi neadevărurile rostite la adresa Evangheliei lui Hristos, mai apoi la adresa creştinilor. Îmi este indiferent dacă aceste atacuri provin de la evrei sau alte popoare şi culturi, dar în măsura în care poartă girul unei organizaţii reprezentative pentru acest popor, ajung să o identific cu poporul însuşi, atîta vreme cît nu au fost contrazise oficial de Comunitatea evreiască.

  Mai apoi, majoritatea postărilor despre evrei de pe acest blog nu poartă semnătura mea, ci sînt preluări. Nu sînt întotdeauna de acord cu tonul lor, deşi le susţin în principiu, dar le las aici pentru a provoca discuţii, în urma căror s-ar putea să se aleagă grîul de neghină.

  Mulţumesc pentru urările de bine, iar din partea mea, pace şi bucurie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: