Poliţia globală a gândirii decretează pasaje ale Noului Testament ca „anti-semitism clasic”

Preluare de pe Altermedia

„Biroul pentru Anti-semitism Global” al Departamentului de Stat susţine că afirmaţia din Noul Testament, prin care iudeii l-au lăsat pe Hristos să fie crucificat, constituie „anti-semitism clasic” – o formă istorică a urii. Cazul unui preot polonez, care a afirmat că iudeii l-au omorât pe Hristos, a fost inclus ca un „incident anti-semit”.

Sunteţi unul din zecile de milioane de creştini care sunt de acord cu Patimile lui Hristos de Mel Gibson că, conducători ai iudeilor au incitat o gloată de iudei şi l-au convins pe Pilat ca Hristos să fie crucificat? Guvernul vă consideră acum „anti-semiţi”. Sunteţi parte a unei plăgi mondiale, pe care SUA, Canada, Australia şi 55 de naţiuni europene s-au unit s-o înăbuşe.

În multe ţări, conduse de legi ale urii, este deja un delict federal repetarea „literaturii urii” a Noului Testament, că iudeii l-au lăsat pe Hristos să fie crucificat. Echivalarea Departamentului de Stat a creştinătăţii biblice cu „ura” este un indicator prevestitor de rele. Liga Anti-Defăimare a B’nai B’rith – arhitectul legilor urii pe plan mondial (şi forţa primară ideologică şi de colectare a statisticilor din spatele Biroului pentru Anti-semitism Global) – se îndreaptă rapid spre crearea unei polarizări împotriva creştinilor ca propovăduitori ai urii, în particular a iudeilor şi homosexualilor.

În pofida sprijinirii pătimaşe a Israelului de către envanghelici, LAD afimă că, creştinătatea este inerent anti-semitică. LAD afirmă că Noul Testament este răsadul suspiciunii şi învinovăţirii iudeilor, care a condus la holocaustul din cel de-al 2-lea Război Mondial. Teleevanghelistul John Hagee, primitorul a numeroase premii ale Ligii Anti-Defăimare a B’nai B’rith, sprijină propaganda LAD.

El predică că iudeii nu L-au respins sau omorât pe Hristos, nu trebuie să-L accepte şi că, creştinătatea Noului Testament este o sursă primară de anti-semitism de-a lungul epocilor.

Cum mijloacele de informare în masă, dominate de iudei, conving progresiv publicul şi guvernul să consimtă acest stereotip, va deveni mai uşoară adoptarea legilor urii care să restricţioneze creştinii. Toţi cei care aderă la învăţăturile bibliei referitor la homosexualitate sau complicitatea iudeilor în moartea lui Hristos, pot deveni subiecţii urmăririi penale sponsorizate de stat.

Cei care cred în biblie nu sunt singurii în pericol. Raportul Departamentului de Stat susţine că sunt anti-semitice şi: afirmaţia „intenţionată sau neintenţionată” că statul Israel persecută palestinienii; critica „intenţionată sau neintenţionată” a sionismului sau Israelului, dacă această critică duce la diminuarea opiniei publice asupra iudeilor sau a guvernului, armatei sau poporului Israelului; publicarea de caricaturi descriind guvernul sau armata israeliene ca fiind similare nazismului; diminuarea cu orice cantitate a numărul de 6 milioane de victime ale holocaustului; pretinderea că iudeii exercită un control necuvenit asupra Congresului, Casei Albe sau mijloacelor de informare în masă; şi/sau afirmaţia că iudeii americani sunt egal loiali şi Israelului.

Congresul a votat unanim crearea acestui birou al desinformării asupra crimelor gândirii în 2004. Votaţi pentru terminarea influenţei sale: sunaţi gratis senatorii şi reprezentanţii dvs. la 1-877-851-6437. Spuneţi-le: „Vă rugăm să revocaţi finaţarea Biroului pentru Anti-semitism Global al Departamentului de Stat. Nu reprezintă cercetarea erudită ci polarizarea anti-creştină a LAD.”

12 Responses to Poliţia globală a gândirii decretează pasaje ale Noului Testament ca „anti-semitism clasic”

 1. […] Poliţia globală a gândirii decretează pasaje ale Noului Testament ca „anti-semitism clasic” […]

 2. Scardanelli spune:

  Dar despre poliţia locală a gândirii, cea ortodoxistă, care atacă acuma un înalt ierarh pentru un gest cât se poate de normal, ce părere aveţi ?

  Nu prea cred că o să-mi publicaţi comentariile; veţi veni probabil cu vechea lozincă a evlaviei care exclude critica…

  Dar cu psihicul cum mai staţi ? Se ştie că aţi avut o bursă şi la spitalul de nebuni Socola din Iaşi, la un moment dat… Mai luaţi pastilele ?

 3. Vasilica spune:

  Este foarte greu ,crestinii parca sunt intr-o adormire lenta ,nimeni nu ia atitudine sau sa doreasca sa marturiseasca dreapta credinta .Nu cred ca vor fi crestini care sa ia atitudine impotriva infiintarii Biroului pentru anti-semitism Global al Departamentului de Stat.Vad ce se intampla cu luarea de pozitie in legatura cu ratacirea ierarhilor bisericii ,nimeni nu vrea sa se implice ,nici preotii ca le este frica, atunci unde este marturisirea?

 4. savatie spune:

  Stimate Scardanelli, vad ca detineti informatii pretioase despre persoana mea, ceea ce nu pot spune si eu in ceea ce va priveste. Pentru mine nu sinteti decit Scardanelli, si, totusi, va raspund.

  Mai intii, nu stiu ce numiti „politie ortodoxista”? Probabil va culegeti informatiile de pe bloguri. Eu nu cunosc nici o reactie concreta la fapta mitropolitului nenumit la care faceti referire din partea celor imputerniciti sa o faca, adica a Sinodului BOR. In ce priveste normalitatea gestului acelui mitropolit, mi se pare ca D-voastra sau nu cunoasteti intelesul acestui cuvint, sau nu stiti despre ce vorbiti.

  In, sfirsit, va raspund la cealalta intrebare, legata de starea psihicului meu. Va aduc la cunostinta ca sint bine si ca nu iau pastile de nici un fel. Internarea mea la Socola a durat 6 zile si mi-a adus un mare avantaj, acela de a avea din partea unei Institutii Autorizate o patalama precum ca sint perfect sanatos. Nu stiu daca D-voastra detineti vreo dovada scrisa a sanatatii psihice in ce va priveste. Va recomand cu caldura sa treceti pe la cabinet, mai ales ca mi se pare ca suferiti oarecum de mania persecutiei, manifestata prin obsesia ca nu vi se publica comentariile pe bloguri. S-ar putea insa ca aceasta se se datoreze si faptului ca sinteti un tip neinteresant. In acest caz, doctorii nu va pot ajuta cu nimic.

 5. […] cu simpatia arătată lui Nietzsche, poziţia evreilor faţă de cărţile denumite de ei “instigatoare la ură”, printre care se numără Evanghelia, apare ca o ironie […]

 6. ovidiu spune:

  “Va veni vremea ca oamenii să înnebunească şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”. (Sf. Antonie)
  Am o problema in a-mi exprima gandurile dar consider ca ceea ce se duce azi reprezinta persecutia asupra crestinilor ca cea din sec 1 2 3 4 etc. Ciudat este faptul ca marx= evreu si comunism= persecutia crestinilor deci marx+ comunism= un holocaust tacit asupra bisericii ortodoxe dupa holocaustul din al II lea RM.
  Cat despre citatul de sus cred ca se potriveste atat de bine in contextul globalizarii si cel al drepturilor omului(duse pana dupa extreme) si cel al ECUMENISMULUI.
  Toate cel bune si tineti-o tot asa.

 7. Victoria spune:

  Socotesc ca un crestin adevarat nu poate fi antisemit….caci urmeaza intru toate Domnului care s-a rugat pentru cei care l-au rastignit.Asa ca toata povestea asta cu antisemitismul crestinilor e politica de doi lei.Ei nu cunosc ce s-a intamplat in inchisorile din Romania si nici nu vor.

 8. Vio spune:

  Stai un pic , cum adica „caci urmeaza intru toate „Domnului” care s-a rugat pentru cei care l-au rastignit”?Am sa te corectez,nu Domnului , ci fiului sau Isus Cristos

 9. […] cu simpatia arătată lui Nietzsche, poziţia evreilor faţă de cărţile denumite de ei “instigatoare la ură”, printre care se numără Evanghelia, apare ca o ironie […]

 10. Teodor spune:

  Antisemit nu e acel care uraste evreii, ci acel pe care evreii il urasc. Cum putem noi ortodocsii sa fim antisemiti, de vreme ce si Hristos, si apostolii au fost de neam evreu. Prin urmare jidovii hasidici si toti acei jidovi care promoveaza astfel de idei se contrazic pe sine spalind pe creier gloata indobitocita…

 11. […] PATRIARHUL DANIEL ELOGIAZA PE “MARELE RABIN”, crede in ”bogatia spirituala comuna” a crestinilor cu iudeii si in ”misiunea profetica” a celor doua comunitati. CARE E ADEVARUL? Vezi si: […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: