Cineva acolo sus ne citeşte

Pagina de monitorizoare a presei, 9am, care preluase articolul din Gardianul „Anticreştinismul – o problemă de stat în România”, l-a şters după o zi, din motive necunoscute. Din punctul nostru de vedere, acesta este un semn bun. Cineva acolo sus ne citeşte.

cenzura-caricatura

7 Responses to Cineva acolo sus ne citeşte

  1. Ana spune:

    Le-a scos papa. Nu este inca pregatit ptr 5 ani de inchisoare.

    Si cred ca s-au gandit si ei ca o sa infunde puscariile cu toate babutele si mosnegutii din Romania, care-si fac cruce pe unde apuca.

    PS: Se face putina liniste ptr alegeri.

    Doamne ajuta

  2. Vasilica spune:

    Motivul stergerii articolului.”prietenii stiu de ce” 🙂

  3. simona spune:

    nu stiu daca ii intereseaza pe cei de sus masa mica de crestini. Tot mai multi sunt cei care sunt crestini cu numele. Deocamdata nu cred ca au nevoie sa „stearga” discutiile care se poarta despre ei in „mica” crestinatate.
    Parerea mea.

  4. ghenadie spune:

    CINEVA ACOLO SUS NE PRIVESTE…CE MAI E NOU?LUMEA E CONDUSA DE MASONI CARE LA RANDUL LOR AU O IERARHIE PIRAMIDALA!VAD CA LASATI PIETRELE SA VORBEASCA!ATENTIUNE NATIUNE ORTODOXA:PATRIARHUL ARE IN JURUL LUI UN CERCULET MASONIC….SI NU IMI RETRAG CEEA CE SPUN PT CA E PREA EVIDENTA LUCRAREA(LUCRARILE) NEMESIANICA SI ECUMENISTA PE CARE O INTREPRINDE PATRIARHIA ROMANA IN PREZENT!PT CA MULTI DE ACOLO SI DIN ALTE ZONE(TIMISOARA,SIBIU,…,CHIAR SI CRAIOVA A INCEPUT SA O IA PE ARATURA) CONSIDERA PE SFINTII PARINTII SI SFINTII CONTEMPORANI ‘HABOTNICI’………ASA CA TREZITI-VA SI MERGETI DUPA CANOANE SI INVATATURILE SFINTILOR NU A APOSTAZIATILOR SI A ERETICILOR!E CINEVA ECUMENIST?ATUNCI E ERETIC SI NU O SPUN EU CI CEI CE AU PATIMIT PT HRISTOS!

  5. vladici spune:

    Domnului sa ne rugam!

    Desi acest indemn ii revine preotului / diaconului, in mod obisnuit, indraznesc sa va invit si eu, ca mirean, dragi bloggeri, sa facem acest lucru. Prea mult ne ocupam de masoni si altii asemenea care incearca sa tulbure viara crestina. Faptul ca -in parte- reusesc, ne da masura (ne)duhovniciei noastre.
    Chiar daca la un moment dat am indraznit sa critic un articol al Parintelui Savatie, totusi mi se pare mai normal ca parintele sa aleaga si sa indice calea de lupta impotriva unor astfel de ispite, avand ca ajutor pe Insusi Duhul Sfant venit asupra sa pe atatea cai infailibile: hirotonirea ca preot, hirotesirea ca duhovnic si Taina si nevointa monahismului. Prin Sfintia Sa, acest Duh Sfant se pogoara si asupra noastra, a celor care ii citim articolele, cartile, conferintele si le comentam aici pe blog, dar mai ales asupra celor ce participam la slujbe. Evident ca exista un procent al slabiciunii fiintei umane care poate interveni (nu si la slujbe, unde slabiciunea NE revine), dar sa lasam iconomia acestor „procente” in seama lui Dumnezeu.
    Daca totusi facem sugestii sau dorim sa-i semnalam anumite accente parintelui, sa o facem fara patos, totusi, ci frateste si cu respectul cuvenit preotului, intruct acestea nu se exclud ci coexista in mod firesc.

    Revenind la treaba cu masonii, totul e foarte simplu. Principala actiune a diavolului (caruia respectivii se inchina, dupa cum stim) este de a distrage omului atentia de la rugaciunea catre Dumnezeu prin orice metode. Sa nu uitam ca si masonii sunt tot oameni, frati de-ai nostri, pacaliti in modul cel mai crunt de catre diavol prin intermediul altor oameni. Daca e sa ne uitam la Sfintii Parinti, devine evident ca un minut de lupta impotriva masonilor este nesemnificativ fata de un minut de rugaciune catre Dumnezeu. Daca ne inchpuim ca putem noi singuri lupta cu acest flagel, suntem in grava inselare. Si marturisirea isi are rolul ei in iconomia mantuirii personale si a neamului romanesc si omenesc, in general, dar fara dreapta socoteala se intoarce impotriva noastra.
    Deci va rog sa lasam luptele astea oarbe si sterile si sa trecem la rugaciune dupa cum spune titlul…

  6. vladici spune:

    Pentru a nu lasa loc de interpretari, precizez ca infailibilitatea de care pomeneam in comentariul meu de mai sus se aplica Tainelor expuse mai sus, iar nu omului. Dupa cum precizam, intervine si slabiciunea omului, dar numai dupa randuiala dumnezeiasca, avand insa ca premise taria si curatia rugaciunii Parintelui si a noastra…

Lasă un comentariu